2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben de aynisini aldim mavisi sadece hatta actim kullaniyorum ben yatarken otururken falan gule gule kullan sende kuzu
Sağol canım senin tavsiyenle aldım piyasadaki en uygun ürün sanırım ama asla kalitesiz gelmedi yalnız bebeği emzirirken nasıl kullanıcamı çözdüm de kendim nasıl yatsam bilemedim evirdim çevirdim yok

Bu tarz konuları en yakınlarımız dışında paylaşmamız gerektiğini düşünüyorum artık çünkü iyi niyetle söylenenler bile bir süre sonra çekilmez oluyor benim fazla sütüm olmadığını bütün sülale duymuştu mesela hiç biyere çıkasım gelmiyordu kimi alaycı kimi yararlı bişiler söyleyip duruyorlar bilmesinler kime ne zaten yardım istesek sorarız

Sağol canım senin tavsiyenle aldım piyasadaki en uygun ürün sanırım ama asla kalitesiz gelmedi yalnız bebeği emzirirken nasıl kullanıcamı çözdüm de kendim nasıl yatsam bilemedim evirdim çevirdim yok
Ben ustune oturuyorum biyerde otururken belime takiyorum oyle yaslaniyorum gece yatarken ya bacak aramda duruyor yada gobegimin az asagisina takiyorum hepsine ragmen yatamiyorum ama rahat uzaniyorum ondan uygununu bende bulamadim baya da kaliteli bence

inşallah ya ben valla baştan diyorum istemiyorum kimseyi gelen gelsin görsün misafir gibi gitsin fazla konuşmadan

Sonucta o zamanlarin nekadar zor gecmistir yasayan yasadigini bilir unutulmaz bazi seyler isin sakasi biryana hicbir anne insallah yasamasin bu durumu bende yasarim gibi gorunuyor ucundan kiyisindan ama simdi dusununce ilk soleyeni bogarmisim gibi geliyor cunku hamileligin bana verdigi en buyuk etki ekstra sinir gecen metrobuse binicem binemedim cok kalabalikti baya da bekledim sonra bi sinir geldi baktim agliyorum degisik birsey oldum ya lohusa ya ceza verilmiyorsa aklima birsuru hinlik geliyor

Tabiki ugrasilir 1 hafta degil 1 ayda ugrasilir emsin diye oyle pes edecek bir tip degilim ben ama olmazsa da dunyanin sonu degil su anneleri uzuyorlarya cok kiziyorum cok gördüm ornegini eksik hissettiren mi dersin hakarete vardiran mi dersin neler neler birisi birsey derse al sen emzir diyecegim cok biliyorsa yapsin meme bozulsun estetik sozumu aldim ben kocadan sıkıntı yok

inşallah ya ben valla baştan diyorum istemiyorum kimseyi gelen gelsin görsün misafir gibi gitsin fazla konuşmadan
Çenelerini tutabilirlerse.Baştan tavrınızı koyun canım yavaştan işittirin çevrenize :)
Hormonlarının sana verdiği yetkiyi sonuna kadar kullanırsın canım :))
Yaşamazsın inşallah öyle şartlandırma kendini senin süt çok olur bak gör.

aynen öyle şimdiden söylemek lazım ona göre davransınlar ben mesela kimsenin yanında öyle açıp emzirememde giderim odamda emziririm çatlasınlar özel bi durum bence emzirmek ya ulu orta açıp emzirmek bana garip geliyor utanırımda zaten

Kızlar eşimin babaannesi 90 yaşında falan oğlum olduğunda sevgili kv herkese yaymış sütü yetmiyor diye bu 90 yaşında babaneyi de “üzmüş” olacak ki bayram yemeğin de “ gelin gelin ne yapçan o memeleri emzirsene çocuğu “ demez mi memelerimle birlikte yerin dibine geçmiştim gerçekten kimsenin konuşmasına müsade etmeyin şimdi 90 değil 190 yaşında da olsa lafımı söyler çıkardım evinden diye düşünüyorum

emıyor goruyor emıyor mu dıyorsütün var mıyooo mememden corba gelıyorhayır m*l mı desek ne desek anlamaları kıt
çooooook gıcıklarrr ya takmayın nolurrr yazsam bayaaaa uzunnnnn koskoca adamlar bıle cocuga yorum yapıyor ama ben suratlarını morartmaktan bıktım
Şu anneleri rahat bıraksınlar yaa

Amin cnm insallah❤

Ahhh keşke daha dogurmadan başladilar

Ayyy agzin bal yesin ne guzel soyledin insallah sütümüz bol olur yavrularimiz saglikla gelirler

Çok teşekkür ederim
Sürekli hafta sayıyorum
Sen nasılsın ?
Bebişlerin nasıl ?

Genel olarak iyiyim, onlar da iyiler. Benim nefes tıkanmam ve kaburga ağrılarım oluyor arada. Bazen çok rahatsız ediyor, 2-3 gece ağrı kesici içtim. Senin haftayı yanlış demişim sanırım, takvimde 29 gözüküyor...

Evet uykusuz bir gece daha gerci sabah oldu sayilir daha gozumu kirpmadim. Astimim azdi saniyorum asla nefes alamiyorum burnum da tikali ne yaptimsa acilmadi gece uyuyamayanlar bir tavsiyeniz varmi uyku icin deneyeyim. Gerci bu saatte uyanik kimse yoktur ama

MâşâAllah canım Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin heveslik aldırsın hepimize. Az kaldı korkma biraz daha dişini sıksın minnak kuzu. Sende bol bol dinlen sıkma canını. Bebişlerimiz için katlancaz herşeye bak bende 6 aydır hep yatıyorum bulantı ve halsizlikten. Güzel günleri düşünüp motive olalım İnşâAllah hepimiz sağ Salim sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım

Kıyamam canım ya bende uyuyamıyorum minnakta uyanıyor bu sefer. Mesela gece wc için bi uyanıyorum film kopuyo bende dahada uyuyamıyorum. Hamile kalmadan önce uyku problemi vardı. Şimdi daha kötü.

Ben de o hazırlanananlardanım bunu bırda yerel bir mağazadan 35 tlye aldım

Eklentiler

• 35CBF8EC-39F7-4123-89FA-794218D3D792.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 51
Çok geçmiş olsun, önceki gebeliğimde de hep vardı benim. Bunda ilk tahlilde çıkmamıştı şaşırmıştım, sonra da bi daha yaptırmadım tahlili geçen vereyim dedim sonuç çıkmadı, bu hafta tekrar vereceğim kesin çıkacak gibi ama bakalım. Hayırla doğsalar da bi rahatlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…