2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnsanlar hayatımızın her anında açık arama derdinde
Ne yapalım

Bende de yok suanda
Krem de kullanmadım

Bende zeytinyağ, kantaron yağı ve kakao yağını karıştırdım sprey kutusuna koydum onlarla duştan çıkınca yağladım 2 güne bi akşamları yağladım genelde aklıma geldikçe düzensiz bi şekilde ama benimde olmadı allaha şükür inşallahta bu saatten sonra olmaz

Canim 10 lu lazim bir takim. Icinde penye battaniyeside oluyor zaten onlarin en kotusu 40 tl den basliyor. Cabuk buyusede en azindan 40i cikana kadar giyer. Ben bir takim onlu bir takim besli aldim.

Ben daha evleneli 1 yil olmadi tabi yasim 35 ikinci evlilik falan diye sanirim bebegimin tup bebek oldugu yayilmis yok degil tüp bebek tamamen dogal hatta hic dusunmuyorken oldu sadece rutin sekilde 3 4 yilda bir hapa ara verdigim 6 aylik donemdeydim desem ne fark eder tup bebek sansalar ne fark eder ki fark ne bebek benim benim rahmimde.ne sandiklarini bilmiyorum ama gercekten tup bebek icin onca tedavi onca umut masraf yorgunluk cekenleri kiracaklarini asla fark etmeyecekler.

Ben iki takım aldım civilden gayet güzel modeller vardı canım. Çok gezip araştıramadım ama kaba bi hesapla aynıya geliyor baya kullanışlı çünkü aldıklarım bunlar

Eklentiler

• B677A36C-8C35-425F-B003-A10E535C373D.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 47
Canim 10 lu lazim bir takim. Icinde penye battaniyeside oluyor zaten onlarin en kotusu 40 tl den basliyor. Cabuk buyusede en azindan 40i cikana kadar giyer. Ben bir takim onlu bir takim besli aldim.
Bende onlu besli sekizli ve üclü var hatta bir cikisi biraz buyuk aldim ama onuda koyucam hastane cantasina

kızlar ben bu ara çok açım ya ne yiceğmi şaşırmış durumdayım kahvaltı yapıyorum gene açım yemek yiyorum gene açım sonra bi uyku basıyo elim ayağım kalkmıyo her gün bi 2-3 saat uyuyorum sonra bakıyorum akşam olmuş off bebekte doymayacak böyle

normal takımları var ya battaniyeleri de var onları da götürebilirim diye düşündüm ama şöyle tam takımlara da özendim bi

Yemek konusunda bende ayniyim asla o tokluk hissi olusmuyor umarim seker falan yoktur bende uyku da ise tam tersi genel itibariyle 4 5 saat uykuyla duruyorum hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…