2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayh başedemezsin insanlarla. Cevabını ver geç, gebelik ayağına yatarsın. 7.aylik evliyim, ilk ay çocuk oldu, normal mi dediler, nasıl yani, normal mi, dedim. Tüp bebek mi diye soruyorlarmiş, tüp de normal sonucta dedim. Böyle bir ayrımcılık olabilir mi ya? Dün doktor da diyor tv'de, rahme düştükten sonra tüp bebek de normal bebek, olağan yöntemle meydana gelen bebek de normal bebek. İnsanlar çok enteresan, ver cevabı geç.

İmsallah canım

Hamileliktten miymıs o ağrılar
Benim de ellerimde parmaklarım ve ayaklarımın altı çok agrıyor
İlk aylar güzeldi herşey :)

Kıyamam canım ya bende uyuyamıyorum minnakta uyanıyor bu sefer. Mesela gece wc için bi uyanıyorum film kopuyo bende dahada uyuyamıyorum. Hamile kalmadan önce uyku problemi vardı. Şimdi daha kötü.
Benim hic yoktu uyku problemi hamilelikten sonra basladi nasil olacak boyle bilmem

Kızlar hiç çatlayan oldumu aranızda? Benim göbeğimde bişey yok şükür ama göğüslerim ve belim biraz çatladı bazıları diyo 9. Ayda belli olur çatlayıp çatlamadığı diyolar

Benim bebeğim tüp bebek
Herkes soruyor tüp mü diye
Bu ayrıma sinir oluyorum
Geçen doktoruma gittim bir kAdın ve ikş çocuğu vardı
Kadın bize sormadan birinci normal bak bu tüp dedi kızını göstererek çok üzüldüm o çocuk için
Annesi bile bunu yapıyor evladının yüzüne

Kızlar hiç çatlayan oldumu aranızda? Benim göbeğimde bişey yok şükür ama göğüslerim ve belim biraz çatladı bazıları diyo 9. Ayda belli olur çatlayıp çatlamadığı diyolar
Benim göbekte yok da böyle bacağımın üst tarafında oldu azcık

Evet, hatırlıyorum bu anlattigini,arada aklıma geliyor. İnsanları uzmekten ne kadar hoşlanıyor insanlarımız. Ne fark oluyormuş, evet tüp bu deyip agzina bir tane piknik tüp patlatican, bakalım bir daha sorabiliyor mu?

Evet hep anlatıyorum ben de :) sinir oldum çünkü

Evet hep anlatıyorum ben de :) sinir oldum çünkü
Boşver,cahilce hiçbir şey anlatamazsin. Uğrastigina değmez bazen. Hayır,sana soran da anne , önce onun seni anlaması lazım. Hemcinsin, gebeliğin ne olduğunu yaşayan bir kadın, o bebeğe ulaşana kadar maddi manevi ne sıkıntılar çektiğini önce onun bilmesi lazım .

Kızlar hastane çıkışı gerekli mi civilde 10lusu 70 e düşmüş bana pahalı geliyo normal tek tek yapsam daha uygun oluyo sanki bi ara 10lu e bebekte 38 tl di onu kaçırmasaydım ah uygundu baya bide hepsini de beğenmiyorum

ben de muayene olup doktorun önerisiyle hareket etmeyi düşünüyorum. kalıcı değil benimkiler kabızlığa bağlı çıkıp kayboluyor. umarım bu dertle uğraşmayız hepimiz rahat bir doğum ve sonrası dönem geçiririz. yapacak bi şey yok artık. teşekkürler bilgi için.

siz böyle söyledikçe tecrübe aktardıkça rahatlıyorum valla. allah razı olsun.

Allah’a çok şükür benim de hiç çatlağım olmadı ,ebe hemşiresi olsaydı olurdu çoktan demişti ama ben gerçekten Lierac’ın mucize bir krem olduğunu anladım,3.kutumdayım ,hiç çatlak problemi yaşamadım
Mah-i nev canım hastane seti gerekli mi dersen ,bana göre gereklidir,sana göre lüzumsuzdur bu biraz daha göreceli bir kavram.Civil’de bulduğunun fiyatı da çok uygunmuş,ben organik olarak aldım 200 liraydı mesela.Bir de seninki kız bebek,kızlar için daha süslü,taşlı çok güzel çıkışlar var ,ilerde çok güzel hatıra kalır,ben olsam alırdım

canım bilemedim bende öyle özel bir şey yaptırmayacağım için normal bir şeyde alsam pek saklamaya değmez gibi çokta çabuk küçülüyor diyorlar o yüzden alsam mı almasammı kararsız kaldım fiyatları da baya pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…