- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
yani normalde yiyip doyduğum şey doyurmuyor acaba yeterli beslenmiyorumda bebek doymuyormu diyorum sonra güçsüz kalıyorum falan delircem yani açlıktan ekmeğe falan saranlara hak verdim çünkü hiç bir şey kesmiyorYemek konusunda bende ayniyim asla o tokluk hissi olusmuyor umarim seker falan yoktur bendeuyku da ise tam tersi genel itibariyle 4 5 saat uykuyla duruyorum hergün
Aslinda once kadin kadini anlamiyor bence erkege anlatabiliyorsun ama bazi annelerimiz kadinlarimiz cok bilincsiz maalesefBoşver,cahilce hiçbir şey anlatamazsin. Uğrastigina değmez bazen. Hayır,sana soran da anne , önce onun seni anlaması lazım. Hemcinsin, gebeliğin ne olduğunu yaşayan bir kadın, o bebeğe ulaşana kadar maddi manevi ne sıkıntılar çektiğini önce onun bilmesi lazım .
Bana 60lar 70ler uygun geliyor 1 tane olsa yeter boyle bir takim eminonunde yuzlerce cesit var 65ten basliyor 250ye kadar cikiyor e bebektekiler de en son 140 tl idi baktigimdaKızlar hastane çıkışı gerekli mi civilde 10lusu 70 e düşmüş bana pahalı geliyo normal tek tek yapsam daha uygun oluyo sanki bi ara 10lu e bebekte 38 tl di onu kaçırmasaydım ah uygundu baya bide hepsini de beğenmiyorum
tabi canım bunlar çok çok uygun ama ebebekte bi tane vardı çokta hoştu ne sade ne incikli boncuklu onu kaçırdığma yanıyorum civildekiler de çok beyazlı sade geldiBana 60lar 70ler uygun geliyor 1 tane olsa yeter boyle bir takim eminonunde yuzlerce cesit var 65ten basliyor 250ye kadar cikiyor e bebektekiler de en son 140 tl idi baktigimda
sayfada koca bir facebook reklamı çıkıyor sinirim bozuldu yazacağmıda yazamadımYemek konusunda bende ayniyim asla o tokluk hissi olusmuyor umarim seker falan yoktur bendeuyku da ise tam tersi genel itibariyle 4 5 saat uykuyla duruyorum hergün
Saymaya utandim suanyani normalde yiyip doyduğum şey doyurmuyor acaba yeterli beslenmiyorumda bebek doymuyormu diyorum sonra güçsüz kalıyorum falan delircem yani açlıktan ekmeğe falan saranlara hak verdim çünkü hiç bir şey kesmiyorsen neler yiyorsun canım gün içinde
Eminonune bak istersen internet sayfalarida varmis heryere gonderim yapiyorlar zibilyon tane cesit vartabi canım bunlar çok çok uygun ama ebebekte bi tane vardı çokta hoştu ne sade ne incikli boncuklu onu kaçırdığma yanıyorum civildekiler de çok beyazlı sade geldi
valla bende şimdi uyuduğum için yemek kaldı kalktım dünden kalan yemeği yiyorum sonra kalkıp bi yemek yapı cam onu da yerim gece de midem acayip yanıyor havuç falan yiyorum bendeki tek eksik ekmek sanırım o yüzden doymuyorum geçen bi börek yaptım yarım tepsi ile anca doydumSaymaya utandim suankahvaltiyi hafif yapiyorum sadece oglen genelde badem ceviz vs meyve bazen bazen havuc bu tarz seyler yiyorum kesmiyor tabiki 5 gibi bir corba iciyorum. 7 8 gibi aksam yemegi ama aksam yemegiyle bir ekmege yakin yiyorum sonrada gece yiyorum ya akşamdan kalan yemegi yada yarim ekmek arasi birşeyler bebek doyuyordur biz doymuyoruz bence yada ben diyeyim eskiden 1 porsinyonla doyan simdi en az 2 porsiyon yiyor benim durumum vahim gotum gobegimden hizli buyuyor
Aynen canim bende iki takim ekstra besli aldim 0-3 ay onlar ondan yazmadim. Ilk zamanlar ustu basi cok kirleniyor yedek olmasi iyi. Herkes cabuk buyuyor almayin diyor ama cocuk ciplak mi gezcekBende onlu besli sekizli ve üclü var hatta bir cikisi biraz buyuk aldim ama onuda koyucam hastane cantasina
öyle mi bilmiyorum sayfalarını link atarmısın varsaEminonune bak istersen internet sayfalarida varmis heryere gonderim yapiyorlar zibilyon tane cesit var
Isteyerek durmuyorum aslinda mecburiyet geceleri uyumayi isterdimsayfada koca bir facebook reklamı çıkıyor sinirim bozuldu yazacağmıda yazamadımvalla 4 5 saat uykuyla nasıl duruyorsun keşke bende de o enerji olsa deli gibi aç ve uykusuzum şekerle alakası olduğu pek sanmıyorum artık ya sen yaptırmışmıydın yükleme ben yaptırdım bir şey çıkmadı
Hediye geliyor var birdeAynen canim bende iki takim ekstra besli aldim 0-3 ay onlar ondan yazmadim. Ilk zamanlar ustu basi cok kirleniyor yedek olmasi iyi. Herkes cabuk buyuyor almayin diyor ama cocuk ciplak mi gezcek
Ekmek yemesem hic doymuyorum kivalla bende şimdi uyuduğum için yemek kaldı kalktım dünden kalan yemeği yiyorum sonra kalkıp bi yemek yapı cam onu da yerim gece de midem acayip yanıyor havuç falan yiyorum bendeki tek eksik ekmek sanırım o yüzden doymuyorum geçen bi börek yaptım yarım tepsi ile anca doydum
evet biraz geç olmuş benim 22 de yapıldı mesela benmde biraz erken gibiydiIsteyerek durmuyorum aslinda mecburiyet geceleri uyumayi isterdimarada bas agrisi yapiyor bazende halsizlik ama alistim saniyorum ayin 28inde randevum o zaman yapicakmis doktorum 27. Haftamda oluyorum hatta 28 bana gec geldi aslinda ama doktorum boyle istedi ondan diyorum acaba bende sekermi var yoksa benim acgozlulugummu
Bende bilmiyorum gittigimde kart verdiler kartta yaziyor instagram adreslerimiz diyeöyle mi bilmiyorum sayfalarını link atarmısın varsa
tamam canım iyi olur valla bi bakayımBende bilmiyorum gittigimde kart verdiler kartta yaziyor instagram adreslerimiz diyebulursam atayim sana
Aslinda 19.unda devlette randevum var ordada yaptirabilirimevet biraz geç olmuş benim 22 de yapıldı mesela benmde biraz erken gibiydibenim biraz geç başladı ama şu son bir haftadır anladım resmen yemek yesem bile doymuyorum sürekli başım ağrıyo tutuyorum kendimi bu acıkma normal değil falan diye ama yok ayağa kalkacak gücüm kalmıyor sonra sanırım bu zamana kadar yemedim bebiş beni sömürdü artık depo falan kalmadı bende şimdide açlıktan ölüyorum
ayy bana da çok alma hediye gelir diyorlar ama bizim taraftan kimse yok zaten kv tarafından da kv iki tane çıtçıtlı badi verdi başka bir şey yok onları beklersem çıplak kalırdı bebek zaten genelde gelenler büyük alıyorHediye geliyor var birdesanki hediye alan cikismi aliyor yoo buyudugunde giyecegi seyleri getiriyorlar gerci degistirilebilir ama ben alayim eksik birseyi olmasin da getiren yine hediye getirsin
bende kan ilacı içiyorum sadece bu ara magnezyumu da içemedim baya kan ilacını da arada unuttuğm oluyor şu düzenli ilaç kullanma olayı bende hiç yok kanım mı düştü acaba diyorumAslinda 19.unda devlette randevum var ordada yaptirabilirimben yemedigim zaman ciddi bir mide bulantisi oluyor kusacak kadar mecbur yiyorum yani ilaclardan mi oluyor onuda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?