2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hediye geliyor var birde sanki hediye alan cikismi aliyor yoo buyudugunde giyecegi seyleri getiriyorlar gerci degistirilebilir ama ben alayim eksik birseyi olmasin da getiren yine hediye getirsin
Aynen yaaa bol bol alcam ben. Az da giyse farketmez zaten yikayip saklarim ikinci bebis de giyer

Aynen yaaa bol bol alcam ben. Az da giyse farketmez zaten yikayip saklarim ikinci bebis de giyer
Aynen bende alcam ya ikinci cocuga ya arkadaslarin bebelerine veririm isteyen olursa benim arkadas ayakkabi almis cocuk tombik ayakli dogmus giyememis bana verdi mesela

Ben gunde 5 tane ilac iciyorum acikcasi cok zorlansamda aksatmadan içiyorum mecburen bende havuc aldim onu kemiriyorum suan

Ben alayimda eksiklerini getiren ekstra getirsin artik zaten cogunluk kiyafet alir alma diyorlar da cocugun tek masrafi kiyafet degilki

Aynen bende alcam ya ikinci cocuga ya arkadaslarin bebelerine veririm isteyen olursa benim arkadas ayakkabi almis cocuk tombik ayakli dogmus giyememis bana verdi mesela
Giydirmediklerimi ayirip bende veririm. Icimde kalmasin hic birsey. Benim bebisten bir ay sonra da kuzeni dogcak insallah birlikte giyerler. Cifte mutluluk birde hala oluyorum

Ben gunde 5 tane ilac iciyorum acikcasi cok zorlansamda aksatmadan içiyorum mecburen bende havuc aldim onu kemiriyorum suan
ne ilacı onlar o kadarr valla bende sadece kan ilacı içiyorm ne vitamin ne bir şey yarın gidicem bakalım sağlık ocağına kesin bir eksiklik çıkacak bende
Ben alayimda eksiklerini getiren ekstra getirsin artik zaten cogunluk kiyafet alir alma diyorlar da cocugun tek masrafi kiyafet degilki
tabi canım sanki bi kıyafet var bende öyle kimseye güvenerek almamazlık edemicem genelde dımdızlak kaldık her konuda

Kan ilaci vitamin hapi magnezyum kalsiyum birde 3 gunluk bir ilacim var gynomax diye kalmazsiniz ya bebisler kismetiyle geliyor alirsiniz herseyini

Giydirmediklerimi ayirip bende veririm. Icimde kalmasin hic birsey. Benim bebisten bir ay sonra da kuzeni dogcak insallah birlikte giyerler. Cifte mutluluk birde hala oluyorum
Ayyy ne guzel hem anne hem hala olacaksin tabi verirsin giyse ne olacakki kac kere giycek sonucta bütün bebeler saglikla gelsin insallah

Kızlar hiç çatlayan oldumu aranızda? Benim göbeğimde bişey yok şükür ama göğüslerim ve belim biraz çatladı bazıları diyo 9. Ayda belli olur çatlayıp çatlamadığı diyolar
Ben de hergun lierac ve hindistan cevizi yagi surmeme ragmen göbeğimin alt kisminda ve belimde küçük çatlaklar oluşmuş. Bugün sabah uyandigimda kizimin bedenime attgi imzalari gördüm, sağlık olsun

Kan ilaci vitamin hapi magnezyum kalsiyum birde 3 gunluk bir ilacim var gynomax diye kalmazsiniz ya bebisler kismetiyle geliyor alirsiniz herseyini
evet bir şekilde halloluyor ama genelde bu kv tarafı aman kıyafet alma gelir birsürü diyorda hani nerde onlara kalırsak bir takımla ortada kalıcaz beni zaten görsen şimdiden kendimi sinir hastası gibi yaptım aman diyorum çok sinirliyim çok asabiyim lohusaylen annemi bile çekemicem falan gözleri korksun ihihi

Ben kahvaltıda bir ekmeğe yakın yiyorum öğleye kadar neredeyse her teneffüs bi şeyler yiyorum bazen öğle yemeği yemiyorum ama akşam yine tıka basa puff ekmeği çok çok abartıyorum

Ben de hergun lierac ve hindistan cevizi yagi surmeme ragmen göbeğimin alt kisminda ve belimde küçük çatlaklar oluşmuş. Bugün sabah uyandigimda kizimin bedenime attgi imzalari gördüm, sağlık olsun
Evet öyle tabi onlar iyi olsunlarda Bende belde hiç çatlak görmemiştim kendimde gördük ilk defa ama yalnız değilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…