Kadin, kadının kurdudur, dedikleri bu zaten. Eşim çok kızıyor bu tüp bebek ayrımcılığına, olağan bir durum bu, hepimiz yasayabiliriz ve ilerde yasamayacagimizin garantisi de yok.
Ben daha evleneli 1 yil olmadi tabi yasim 35 ikinci evlilik falan diye sanirim bebegimin tup bebek oldugu yayilmis yok degil tüp bebek tamamen dogal hatta hic dusunmuyorken oldu sadece rutin sekilde 3 4 yilda bir hapa ara verdigim 6 aylik donemdeydim desem ne fark eder tup bebek sansalar ne fark eder ki fark ne bebek benim benim rahmimde.ne sandiklarini bilmiyorum ama gercekten tup bebek icin onca tedavi onca umut masraf yorgunluk cekenleri kiracaklarini asla fark etmeyecekler.
Son cümleyi özellikle o kadar güzel yazmışsın ki, kiracaklarini fark etmiyorlar. Benim de 2.evlilik. biliyorsun onun için de onca laf duyuyorsun, eşimin ilk evliligi, benden de 3 buçuk yaş küçük, şimdi çatlayan kesim var. Hep erkekler mi çıtır kadın alacak, bir de biz alalım diyorum, bir bakıyorlar bana .
Son cümleyi özellikle o kadar güzel yazmışsın ki, kiracaklarini fark etmiyorlar. Benim de 2.evlilik. biliyorsun onun için de onca laf duyuyorsun, eşimin ilk evliligi, benden de 3 buçuk yaş küçük, şimdi çatlayan kesim var. Hep erkekler mi çıtır kadın alacak, bir de biz alalım diyorum, bir bakıyorlar bana .
Benim de ikinci evliligim. Eşimin ilk. Yaşım da var.
Milletin sorusu bitmiyor. Doğum seklime kadar. Ilk baslarda cok takiyordum. Ne diyeceğimi biliyordum. Utaniyordum üzülüyordum.
Artik takmiyorum. Pat pat cevap veriyorum. Yaşım var ya baya diyorum. Sezeryan olacak diyorum. Ben utanacagima onlar utansin. Biliyorumki ne cevap versem yine arkamdan konuşacaklar.
Çok şükür bebeğim benimle gerisi boş....
Kizlar cok kötüýüm midem cok agriyor v3 bulanti var yedigim agir geldi saniyorum onerileriniz varmi sunu yap iyi gelir diyebileceginiz yoksa direk doktoramı gideyim ?
Benimde esimin ilk evliliği ve benden küçük ve benim 1 kizim var ona dunyanin en sahane babasi gibi davraniyor catlayan kesim artik ne diyecegini sasiriyor laf itelerken aklin almaz : )citir seviyorum ben dediklerim oldu aynen.ciddiye alip ciddi cevap vermeye degmeyen insanlar ya ti ye alacagiz ya duymayacagiz iste.
Ben kahvaltıda bir ekmeğe yakın yiyorum öğleye kadar neredeyse her teneffüs bi şeyler yiyorum bazen öğle yemeği yemiyorum ama akşam yine tıka basa puff ekmeği çok çok abartıyorum
Aynı hafta aynı gündeyiz kaç kilo aldın cnm. Bende kahvaltıda çok yiyorum dediğin gibi bir ekmeğe yakın. Çok korkuyorum kilo almaktan malesef de aliyorum
Kizlar cok kötüýüm midem cok agriyor v3 bulanti var yedigim agir geldi saniyorum onerileriniz varmi sunu yap iyi gelir diyebileceginiz yoksa direk doktoramı gideyim ?
Geçmiş olsun. Benim midem bulaninca limon yiyorum iyi geliyor. Maden suyu içebilirsin , ayran içsen iyi gelir. Yada süt dene istersen gecmeyince gidersin Dr. a
Milletin sorusu bitmiyor. Doğum seklime kadar. Ilk baslarda cok takiyordum. Ne diyeceğimi biliyordum. Utaniyordum üzülüyordum.
Artik takmiyorum. Pat pat cevap veriyorum. Yaşım var ya baya diyorum. Sezeryan olacak diyorum. Ben utanacagima onlar utansin. Biliyorumki ne cevap versem yine arkamdan konuşacaklar.
Boşver, ver cevabı geç. Ben hiç takmıyorum, eslerimiz tamam demiş, başinin üstüne koymuşlar çok şükür, hata bizim, günah bizim, kime ne? Trakya'da doğup büyüdüm, muhacirim, çok canımı sıkan olursa açar bir roman havası oynarim, geçer . Boşver hiç takma, dediğin gibi bebişle sen önemlisin, eşin de seni anlıyor mu, gerisi boş.
Benimde esimin ilk evliliği ve benden küçük ve benim 1 kizim var ona dunyanin en sahane babasi gibi davraniyor catlayan kesim artik ne diyecegini sasiriyor laf itelerken aklin almaz : )citir seviyorum ben dediklerim oldu aynen.ciddiye alip ciddi cevap vermeye degmeyen insanlar ya ti ye alacagiz ya duymayacagiz iste.
Eşin ne güzel sahip çıkmış, kendi kızım bellemiş, hatırlıyorum eski konulardan senin kızını ne kadar sahiplendigini. Kendileri çalıp kendileri oynasın boşver, bizim havamiz güzel olsun yeter.
Kizimin ilk ayakkabilari salonumda em guzel kosede.minigiminde ilk ayakkabilari ins yanina gelicek ablasininkinin diye bunlari yaptirdim isimli : )Eki Görüntüle 2246879
Eki Görüntüle 2246880
Hayirli olsun diyip gecemeyeck mutlulugu paylasmayi bilmeyecek mutsuzluktan beslenen insanlar icin mi utanacaksin gul gec.ohh biz daha bi tane bulamadik sen masallah cocuklu halinle ikinciyi aldin diyen birine canim sıkıldıkca degistriyorum ben napayim demistim
Eşin ne güzel sahip çıkmış, kendi kızım bellemiş, hatırlıyorum eski konulardan senin kızını ne kadar sahiplendigini. Kendileri çalıp kendileri oynasın boşver, bizim havamiz güzel olsun yeter.
Numarasina gore mi bilmiyorum en kucugunu istemedim 6 ay 1 yas olani aldim ben 60 liraya.ilk ayakkabi saklama istegimden e bebege falan bakmistim o bezler bile 40 50 falandi.
Numarasina gore mi bilmiyorum en kucugunu istemedim 6 ay 1 yas olani aldim ben 60 liraya.ilk ayakkabi saklama istegimden e bebege falan bakmistim o bezler bile 40 50 falandi.
Hayirli olsun diyip gecemeyeck mutlulugu paylasmayi bilmeyecek mutsuzluktan beslenen insanlar icin mi utanacaksin gul gec.ohh biz daha bi tane bulamadik sen masallah cocuklu halinle ikinciyi aldin diyen birine canim sıkıldıkca degistriyorum ben napayim demistim
. Ben de aynı kafadayim, karpuz aldın, içi çürük çıktı, yer misin, yemezsin, gider başka karpuz alırsın, diyorum:). Begenmedigin kıyafeti bile iade etme sansin var, beğenmedin adamı , aldığın yere iade ediyorsun, bence çok mantikli .