Ben kahvaltıda bir ekmeğe yakın yiyorum öğleye kadar neredeyse her teneffüs bi şeyler yiyorum bazen öğle yemeği yemiyorum ama akşam yine tıka basa puff ekmeği çok çok abartıyorum
. Ben de aynı kafadayim, karpuz aldın, içi çürük çıktı, yer misin, yemezsin, gider başka karpuz alırsın, diyorum:). Begenmedigin kıyafeti bile iade etme sansin var, beğenmedin adamı , aldığın yere iade ediyorsun, bence çok mantikli .
Ama haksizmiyim ben kizim yasina girmeden boşandım oturup kimseye laf anlatacak degildim 1 yil gecmeden esimle tanıştım kizim buyusun onay versin evliligime diye 9 yil bekledik.simdi benim ne yasadigimi gelip bana sormadan ahkam kesenede en guzel cevap ben mutsuz olmayi sevmiyorum 10 defa evlenir yine bosanirim size ne oluyor.birde insan taniyorsun en yakin arkadas akraba falandan da geliyor bu laflar : )))
Simdi de arayip bebek varmis hayirli olsun diyemiyorlar bebek varmia cinsiyeti ne diyorlar : ))
Kizlar cok kötüýüm midem cok agriyor v3 bulanti var yedigim agir geldi saniyorum onerileriniz varmi sunu yap iyi gelir diyebileceginiz yoksa direk doktoramı gideyim ?
Kizimin ilk ayakkabilari salonumda em guzel kosede.minigiminde ilk ayakkabilari ins yanina gelicek ablasininkinin diye bunlari yaptirdim isimli : )Eki Görüntüle 2246879
Eki Görüntüle 2246880
Canim trendyolda vardi bende bakiyorum lacivert spor tarzda birsey sadece onu buldum foto ekliyorum.. arastirma icindeyim ama baska bulursam haber veririm..
ay hadi ya geçmiş olsun canım gaz falan mı yaptı acaba ki ben öyle durumlarda kahve falan da iyi geliyo kimyon bir kaşık tabi git bakalım baya kötü oldun demek
Geçmiş olsun. Benim midem bulaninca limon yiyorum iyi geliyor. Maden suyu içebilirsin , ayran içsen iyi gelir. Yada süt dene istersen gecmeyince gidersin Dr. a
ay hadi ya geçmiş olsun canım gaz falan mı yaptı acaba ki ben öyle durumlarda kahve falan da iyi geliyo kimyon bir kaşık tabi git bakalım baya kötü oldun demek
Canim trendyolda vardi bende bakiyorum lacivert spor tarzda birsey sadece onu buldum foto ekliyorum.. arastirma icindeyim ama baska bulursam haber veririm..
Ban ankarada olcagim icin uzun kollu ama ince bisey dusundum. Alternatif bulursam atarim buraya. Spor hamile pijamasi bulmak imkansiz her yerde dantelli tuylu seyler var