2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ama haksizmiyim ben kizim yasina girmeden boşandım oturup kimseye laf anlatacak degildim 1 yil gecmeden esimle tanıştım kizim buyusun onay versin evliligime diye 9 yil bekledik.simdi benim ne yasadigimi gelip bana sormadan ahkam kesenede en guzel cevap ben mutsuz olmayi sevmiyorum 10 defa evlenir yine bosanirim size ne oluyor.birde insan taniyorsun en yakin arkadas akraba falandan da geliyor bu laflar : )))
Simdi de arayip bebek varmis hayirli olsun diyemiyorlar bebek varmia cinsiyeti ne diyorlar : ))

Kizlar cok kötüýüm midem cok agriyor v3 bulanti var yedigim agir geldi saniyorum onerileriniz varmi sunu yap iyi gelir diyebileceginiz yoksa direk doktoramı gideyim ?
Biraz soluna yat dinlen canım soda iç bide yediğin ağır gelmiş olabilir kötüleşirsen gidersin çok yediğim zaman bende öyle oluyorm

Biraz soluna yat dinlen canım soda iç bide yediğin ağır gelmiş olabilir kötüleşirsen gidersin çok yediğim zaman bende öyle oluyorm
Ilginctir soda bana cok dokunuyor rahatlatmiyor icmiyorum o yuzden kuzu gidicez birazdan mide hapi falan verirler acilde bayadir kivraniyorum

Lacivert agirlikli spor tarz bir lohusa pijamasima denk gelirseniz haber verin kizlar bana lütfen
Canim trendyolda vardi bende bakiyorum lacivert spor tarzda birsey sadece onu buldum foto ekliyorum.. arastirma icindeyim ama baska bulursam haber veririm..

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-17-23-51-15.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 55
Ilginctir soda bana cok dokunuyor rahatlatmiyor icmiyorum o yuzden kuzu gidicez birazdan mide hapi falan verirler acilde bayadir kivraniyorum
ay hadi ya geçmiş olsun canım gaz falan mı yaptı acaba ki ben öyle durumlarda kahve falan da iyi geliyo kimyon bir kaşık tabi git bakalım baya kötü oldun demek

Geçmiş olsun. Benim midem bulaninca limon yiyorum iyi geliyor. Maden suyu içebilirsin , ayran içsen iyi gelir. Yada süt dene istersen gecmeyince gidersin Dr. a
Maden suyu ve sut icemiyorum ben Ayran ise yaramadi elimde nane limon var suan ama acile gidecegiz sanirim gece surundurur yoksa

Ay lutfen paylas benimlede uzun kollu istemiyorum nasil delice terleyecegimi biliyorum cunku : )
Ban ankarada olcagim icin uzun kollu ama ince bisey dusundum. Alternatif bulursam atarim buraya. Spor hamile pijamasi bulmak imkansiz her yerde dantelli tuylu seyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…