2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar seker yuklemesi icin icecegi ictim inanilmaz midem bulandi kusmamak gerekiyormus kusarsam tekrarlanirmis ama ben kusmadan nasil durcam bilmiyorum cok midem bulandi birde 5 dakka icinde icmek nedir ya 11 e kadar beklicem tekrar kan verecekmisim devlette kac gunde cikiyor bu bilen varmi ?

ben şimdi 3 haftada 1 gidiyorum. 3 hafta sonra gidince 1 hafta sonra çalışabilir raporu için tekrar gidicem sonra 2 haftada bire düşürecek sanıyorum

maşallahhh tombik bence benm 28 de 1300 dü
Ben de 3 haftada bir gidiyordum 27 de 29 da gittim şimdi 30 bitmiş olcak

ben de devlette yaptırdım sabah kan verdim öğle arasında çıkmış sonuç.. içecek gerçekten mide bulandırıcı.. ben ardından hafif hafif su içtim o biraz rahatlattı

Hamilelik öncesi bende kapsül olanı içemedim draje daha iyi geliyordu şimdi kapsül verdi hiç içemedim. Korkumdan drajeyi bile içmiyorum
ben takviyelerimi almasaydım evden çıkamazdım Eminim . Hergün işe gidiyorum
ben dün sağlık ocağında yaptırdım bugün çıkacak sonuç 50 mg tarama içinmiş bi içmeden bir de içtikten 1 saat sonra kan aldılar o kadar eğer sorun çıkarsa 75lik veya 100 lük yapılıyormuş onların kan alma sayısı daha fazla. Benim hiç midem bulanmadı ya bir dikişte içtim eşim bile şaşırdı

Günaydın canım ben de ptesi günü öğleden önce yaptrmıştm, öğleden sonra 3 gibi çıktı, dra gösterdim, devlette yaptrmıştm ben de

ben de devlette yaptırdım sabah kan verdim öğle arasında çıkmış sonuç.. içecek gerçekten mide bulandırıcı.. ben ardından hafif hafif su içtim o biraz rahatlattı
Ayyy bana birsey yeme içme dedi kusmamak icin cok caba harciyorum susn gercekten kacinci haftanda yaptirdin ?

Asiri sanslisin ozaman benim hala bulaniyor bir an once yemek yemek istiyorum mumkunse tuzlu kacinci haftanda yapildi birde sonucu hemen aliyormusun ?

en erken 24+0 en geç 28+0 da yapılıyor. 24 ten önce yapılırsa doğru sonuç vermiyormuş. çünkü şekerin yükselmesine sebep olan hormon plasentada 24ten itibaren salgılanıyormuş.
Cok saol canim bunu bildigim iyi oldu insallah temiz cikar bunu birdaha yaptirabilecegimi sanmiyorum cünkü

Icim rahatladi suan 25+4,üm bende
24 ile 28 arası olması gerekiyor canım hemşire çok da 28 e kalma 26. HAftada gel demişti öyle denk geldi için rahat olsun
Yalnız bizim her şeyimiz aynı dönemlerde oluyor farkettim de aynı gün De doğuracakmışız gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…