- 15 Ekim 2018
- 167
- 240
- 53
- 37
Ben de 26+0 da yaptrdım, doktorum bir hafta önce yapalım demişti hatta midem rahatsız olduğu için istememiştim, 24-28 arası yapılabiliyor sanırım canm bence uygun zamanıBen suan 25+4üm doktor tam zamani dedi yaptirmanin erken degil degilmi ?
Cok saol canim icimi rahatlattinizBen de 26+0 da yaptrdım, doktorum bir hafta önce yapalım demişti hatta midem rahatsız olduğu için istememiştim, 24-28 arası yapılabiliyor sanırım canm bence uygun zamanı
Dogurdugum gün insallah yazcam buraya24 ile 28 arası olması gerekiyor canım hemşire çok da 28 e kalma 26. HAftada gel demişti öyle denk geldi için rahat olsun
Yalnız bizim her şeyimiz aynı dönemlerde oluyor farkettim de aynı gün De doğuracakmışız gibi geldi
50ydi umarim temiz cikarsenin içeceğin 50 mi 75 mi? 75se yüksek bile çıksa tekrarlamıyorlar testi. ama 50 ise yeniden yapılıyor
Haklısın canım bende ters etki yaptıben takviyelerimi almasaydım evden çıkamazdım Eminim . Hergün işe gidiyorum
ben dün sağlık ocağında yaptırdım bugün çıkacak sonuç 50 mg tarama içinmiş bi içmeden bir de içtikten 1 saat sonra kan aldılar o kadar eğer sorun çıkarsa 75lik veya 100 lük yapılıyormuş onların kan alma sayısı daha fazla. Benim hiç midem bulanmadı ya bir dikişte içtim eşim bile şaşırdı
Allah kolaylık versin arkadaşım herşey rast gitsin hemencik bitsin inşallah.Benimde evde ufak tefek işler güçler.bizim paşanın keyfi yerinde maşallah içerde bir atom karınca var.Ben de giremiyorum bu aralar canim evde tadilat var heryer heryerde midem gecti sükür ilacta verdiler con rahatsiz ederse iceyim diye sen nasilsin bebis nasil ?
Hic uzulme brlki minyon bir bebis olacaktirAllah kolaylık versin arkadaşım herşey rast gitsin hemencik bitsin inşallah.Benimde evde ufak tefek işler güçler.bizim paşanın keyfi yerinde maşallah içerde bir atom karınca var.
H.sonu dr kontrolüm vardı fl bacak boyu 2 hafta geri düşmüş.bu dr geçen kontrolde 5 gün geri ölçmüştü.biraz ona canım sıkıldı kaç gün ama şimdi iyiyim.
Bizim evde de tadilat var oyle kose minderi gibi kaldim bi kenarda benim komple bu evi istemeyesim var gercektenEvdeki herseyi atıyorum. Ayakkabi kiyafet terlik bardak gozume ne fazla geliyorsa artik.sanki ev cok kalabalık hafiflemesi lazim gibi esim pantolonunu bulamamış onuda mi attin diyor attim ne olacak dedim yok canim birsey benide atma yeter dedi. kizin odasina goz diktim simdi yarinda oradan atarim biraz ohh mis.sonra salon falan derken ev epey hafifleyecek
Fazla eşyayı bende sevmiyorum daral gelio walla iyi yapmışın at gitsinEvdeki herseyi atıyorum. Ayakkabi kiyafet terlik bardak gozume ne fazla geliyorsa artik.sanki ev cok kalabalık hafiflemesi lazim gibi esim pantolonunu bulamamış onuda mi attin diyor attim ne olacak dedim yok canim birsey benide atma yeter dedi. kizin odasina goz diktim simdi yarinda oradan atarim biraz ohh mis.sonra salon falan derken ev epey hafifleyecek
Maşallah maşallah gerçekten kimseye söyleme nazar değer allah nazardan korusun normalde ikizler 34. Haftalarda anca bu kiloada olurlarEvet :)
5 dakika içinde içerseniz daha iyi olur diyolar ama sen bakma onlara kendini zorlama ben valla çok zorlandım şeker yüklemesinde sende bendensin demekKizlar seker yuklemesi icin icecegi ictim inanilmaz midem bulandi kusmamak gerekiyormus kusarsam tekrarlanirmis ama ben kusmadan nasil durcam bilmiyorum cok midem bulandi birde 5 dakka icinde icmek nedir ya 11 e kadar beklicem tekrar kan verecekmisim devlette kac gunde cikiyor bu bilen varmi ?
Bahar gelince böylemi oluyor ki az evvel balkonda otururken büyük bi poşete bütün fazlalıkları doldursam ne güzel olur diye hayal kurdumEvdeki herseyi atıyorum. Ayakkabi kiyafet terlik bardak gozume ne fazla geliyorsa artik.sanki ev cok kalabalık hafiflemesi lazim gibi esim pantolonunu bulamamış onuda mi attin diyor attim ne olacak dedim yok canim birsey benide atma yeter dedi. kizin odasina goz diktim simdi yarinda oradan atarim biraz ohh mis.sonra salon falan derken ev epey hafifleyecek
Yaa hemde nasil rahatlıyorum anlatamam : )atiyorum atiyorum sanki daha cok atmam lazim gibi geliyor.Bizim evde de tadilat var oyle kose minderi gibi kaldim bi kenarda benim komple bu evi istemeyesim var gercektenat gitsin birsey olmaz bende yapiyorum arada onu insan cok rahatliyor
Canım ben kayınvalidemin üstüne kusmuştumKizlar seker yuklemesi icin icecegi ictim inanilmaz midem bulandi kusmamak gerekiyormus kusarsam tekrarlanirmis ama ben kusmadan nasil durcam bilmiyorum cok midem bulandi birde 5 dakka icinde icmek nedir ya 11 e kadar beklicem tekrar kan verecekmisim devlette kac gunde cikiyor bu bilen varmi ?
Oyy hemdr nasil hafifledim resmen.birseyler daha var gözüme carpan onlardan da kurtulursam tamamdirFazla eşyayı bende sevmiyorum daral gelio walla iyi yapmışın at gitsinrahatlamışsındır
Tam olarak balkonda otururken su kurbandan kalan posetleri bulsamda fazlaliklari atsam diye basladi benimkideBahar gelince böylemi oluyor ki az evvel balkonda otururken büyük bi poşete bütün fazlalıkları doldursam ne güzel olur diye hayal kurdum
Kesinlikle bahar etkili ozaman benim ev 2+1 bebeği de oğlumun odasına sığdırmam lazım oyüzden çekmeceler dolap elden geçecek ordan başlıcamTam olarak balkonda otururken su kurbandan kalan posetleri bulsamda fazlaliklari atsam diye basladi benimkidekesinlikle tavsiye ederim.rahatliyor insan
Evdeki herseyi atıyorum. Ayakkabi kiyafet terlik bardak gozume ne fazla geliyorsa artik.sanki ev cok kalabalık hafiflemesi lazim gibi esim pantolonunu bulamamış onuda mi attin diyor attim ne olacak dedim yok canim birsey benide atma yeter dedi. kizin odasina goz diktim simdi yarinda oradan atarim biraz ohh mis.sonra salon falan derken ev epey hafifleyecek
Sat 28 Haziran ama doktor yorum yapmadı öyle tarihle ilgili :)))Dogurdugum gün insallah yazcam burayabakarsin denk gelir bana 23 haziran dedi ama daha once gelecekmis gibi senin oglan dedi senin ne gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?