2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Dogurdugum gün insallah yazcam buraya bakarsin denk gelir bana 23 haziran dedi ama daha once gelecekmis gibi senin oglan dedi senin ne gorunuyor

Evdeki herseyi atıyorum. Ayakkabi kiyafet terlik bardak gozume ne fazla geliyorsa artik.sanki ev cok kalabalık hafiflemesi lazim gibi esim pantolonunu bulamamış onuda mi attin diyor attim ne olacak dedim yok canim birsey benide atma yeter dedi. kizin odasina goz diktim simdi yarinda oradan atarim biraz ohh mis.sonra salon falan derken ev epey hafifleyecek

Haklısın canım bende ters etki yaptı

Ben de giremiyorum bu aralar canim evde tadilat var heryer heryerde midem gecti sükür ilacta verdiler con rahatsiz ederse iceyim diye sen nasilsin bebis nasil ?
Allah kolaylık versin arkadaşım herşey rast gitsin hemencik bitsin inşallah.Benimde evde ufak tefek işler güçler.bizim paşanın keyfi yerinde maşallah içerde bir atom karınca var.
H.sonu dr kontrolüm vardı fl bacak boyu 2 hafta geri düşmüş.bu dr geçen kontrolde 5 gün geri ölçmüştü.biraz ona canım sıkıldı kaç gün ama şimdi iyiyim.

Hic uzulme brlki minyon bir bebis olacaktir iyi dusun iyi olsun hem stresini hisseder senin bence cok iyidir o annesi

Bizim evde de tadilat var oyle kose minderi gibi kaldim bi kenarda benim komple bu evi istemeyesim var gercekten at gitsin birsey olmaz bende yapiyorum arada onu insan cok rahatliyor

Fazla eşyayı bende sevmiyorum daral gelio walla iyi yapmışın at gitsin rahatlamışsındır

5 dakika içinde içerseniz daha iyi olur diyolar ama sen bakma onlara kendini zorlama ben valla çok zorlandım şeker yüklemesinde sende bendensin demek

Bahar gelince böylemi oluyor ki az evvel balkonda otururken büyük bi poşete bütün fazlalıkları doldursam ne güzel olur diye hayal kurdum

Bizim evde de tadilat var oyle kose minderi gibi kaldim bi kenarda benim komple bu evi istemeyesim var gercekten at gitsin birsey olmaz bende yapiyorum arada onu insan cok rahatliyor
Yaa hemde nasil rahatlıyorum anlatamam : )atiyorum atiyorum sanki daha cok atmam lazim gibi geliyor.
Of tadilat tamirat isleride cok sinir bozucu ama sonrasi guzel.olacak ins hemencik biter

Canım ben kayınvalidemin üstüne kusmuştum Doktorun ofisi kirlenmesin diye aynı gün tekrarlanmadı midem kaldırmaz diye kaç günde çıkar bilmiyorum inşallah atlatmışsındır neyseki benden istemedi doktor gerek görmedi

Bahar gelince böylemi oluyor ki az evvel balkonda otururken büyük bi poşete bütün fazlalıkları doldursam ne güzel olur diye hayal kurdum
Tam olarak balkonda otururken su kurbandan kalan posetleri bulsamda fazlaliklari atsam diye basladi benimkide kesinlikle tavsiye ederim.rahatliyor insan

Tam olarak balkonda otururken su kurbandan kalan posetleri bulsamda fazlaliklari atsam diye basladi benimkide kesinlikle tavsiye ederim.rahatliyor insan
Kesinlikle bahar etkili ozaman benim ev 2+1 bebeği de oğlumun odasına sığdırmam lazım oyüzden çekmeceler dolap elden geçecek ordan başlıcam

Bende geçen hafta dolaplardan başladım, ayakkabılar derken, çekmeceler ile bitirdim..
Ama yine de fazlalık çok gibi geliyor özellikle yatak odasında olan herşey fazla geliyor bana nedense..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…