canım ortadoğuyu düşünme bence.. fiyatı uygun evet ama tavsiye etmemKızlar ankara özel ortadoğu hastanesi ve etimed hastanesi doğum fiyatı nekadar bilginiz varmı? Telefonda bilgi vermiyorlar aradım
Canım devlete karar vermiştik en son doktorumdan çok memnundum hastane yeni binaydı tek kişilikti odalar ama geçici göreve gitmiş 3/4 ay gelmiyecekmiş. Bu yüzden özel istiyorum ama şuan baya bi kredi borcumuz filan var öyle çok pahalı hastanelere gitmeye gücüm yetmez şu sıralar.canım ortadoğuyu düşünme bence.. fiyatı uygun evet ama tavsiye etmem
sonuçların güzel görünüyor :)Açlık 71 tokluk 117 çıkmış sanırım dimi arkadaşları glu yazan yerlerBen bundan çok korkuyorum inşallah sorun çıkmaz şimdi çıkmış gönderdim doktora
Oh iki kardeş ne guzel paylasirlarKesinlikle bahar etkili ozaman benim ev 2+1 bebeği de oğlumun odasına sığdırmam lazım oyüzden çekmeceler dolap elden geçecek ordan başlıcam
Bu kadar olur aynıyım bugün temizlikçi verdi biblo çerçeve falan da verdim sürekli evi sadeleştirmeye çalışıyorum kadın diyo ki gebelikten mi acaba böylesin pişman olursan verdiklerine sonra haber ver getiririm ben sana bunları geri diyo yok yok istemem dedimEvdeki herseyi atıyorum. Ayakkabi kiyafet terlik bardak gozume ne fazla geliyorsa artik.sanki ev cok kalabalık hafiflemesi lazim gibi esim pantolonunu bulamamış onuda mi attin diyor attim ne olacak dedim yok canim birsey benide atma yeter dedi. kizin odasina goz diktim simdi yarinda oradan atarim biraz ohh mis.sonra salon falan derken ev epey hafifleyecek
Dimi ya iste aynen atiyorum atiyorum yok hala fazlalik var. Yatak odasinda dedigin gibi hersey fazla sanki.banyo dolaplarinda heryerde fazlaliklar var.bir tur daha doneyim ben en iyisi belki icime siner o zamanBende geçen hafta dolaplardan başladım, ayakkabılar derken, çekmeceler ile bitirdim..
Ama yine de fazlalık çok gibi geliyor özellikle yatak odasında olan herşey fazla geliyor bana nedense..
Kuzum bende perşembe günü yaptırdım hala kendime gelemedim koridorda bayılıyorum lavabonun önüne yığıldım afedersin ishal oldum yarım saat çıkamadım wcden 156 çıktı 100grlık tekrar et dedi doktorum istemediğimi söyledim dahiliyeye gidicem hergün açlık tokluk ölçüyorum şekerimi. İNŞAALLAH bi sıkıntı çıkmaz. Ben 10dkda içmiştim. Aldınmı sonucunu nasıl çıktı?Kizlar seker yuklemesi icin icecegi ictim inanilmaz midem bulandi kusmamak gerekiyormus kusarsam tekrarlanirmis ama ben kusmadan nasil durcam bilmiyorum cok midem bulandi birde 5 dakka icinde icmek nedir ya 11 e kadar beklicem tekrar kan verecekmisim devlette kac gunde cikiyor bu bilen varmi ?
Ben tuvalet aynasının önünden makyaj malzemelerimi kaldırdım çekmeceye gözüm yoruluyodu çok da makyaj yapmadığım için kalabalık kalktı göz önündenSat 28 Haziran ama doktor yorum yapmadı öyle tarihle ilgili :)))
O zaman bu bahardan degil gebelikten kesinBu kadar olur aynıyım bugün temizlikçi verdi biblo çerçeve falan da verdim sürekli evi sadeleştirmeye çalışıyorum kadın diyo ki gebelikten mi acaba böylesin pişman olursan verdiklerine sonra haber ver getiririm ben sana bunları geri diyo yok yok istemem dedim
Hayirli olsun o zaman yeni doktorun icine sinen doktor gibisi olmuyor.bebisinede masallah koca adam artikKızlar şimdi doktordan çıktım ben hamileliğimin başından beri gittiğim hastaneyi doktoru değiştirdim ani bi kararla. Hastanenin fiyat politikası yüzünden. Bu doktoruda çok araştırdım ve memnun kaldım ilk izlenimden. İlgilendi baya normal doğum yanlısı bi doktor zaten. Bebek iyi allaha şükür 29+6yım ama 30 küsur çıktı ultrasonda boyunu sormayı unuttumama kilosu 1750 olmuş kan ilacını içmeyi ihmal etme dedi o çok önemliymiş hatta günde iki kez iç dedi. 34ten sonra günde 9 tane hurma yememi ve bol yürüyüş yapmamı söyledi. Normalde 30 mayıs son günümmüş ama 7 hazirana beklicez normal doğum için dedi şimdilik böyle yüzünüde göstermedi sıpa elini yüzüne koymuş uyuyodu
Kızlar beni gaza getirdiniz kışa girerken attım bi sürü şey şimdi yine başlicam galibaEvdeki herseyi atıyorum. Ayakkabi kiyafet terlik bardak gozume ne fazla geliyorsa artik.sanki ev cok kalabalık hafiflemesi lazim gibi esim pantolonunu bulamamış onuda mi attin diyor attim ne olacak dedim yok canim birsey benide atma yeter dedi. kizin odasina goz diktim simdi yarinda oradan atarim biraz ohh mis.sonra salon falan derken ev epey hafifleyecek
İnşallah canım bi doktoruna sor istersen o daha doğru yönlendirir.Rabbim vaktinde gelmelerini nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah benimde bugün biraz aşağı baskı ve hafif kasilmalar var ama öyle aşırı birşey yok insallah bi sorun yoktur
Benimde öyle çatı kemiğime baskı yapıyordur 2 gündür yatıyorum iyi geldiAmin cnm insallah benim 2.gebeligimde de aynı şekilde oluyordu. Dr a sormuştum o zamanlar normal demişti. Haftaya gideceğim inş Dr a sorarım tekrardan. Birde benim çatı kemikleri me baskı yapıyor ayağımı kaldiramiyorum nasıl iştir bilemedim. Hayırlısı bakalim
canım benim de yüksek çıktı diyet yapıp ölçüyorum her gün.. senin değerlerin nasıl şimdi düzelme var mı?Kuzum bende perşembe günü yaptırdım hala kendime gelemedim koridorda bayılıyorum lavabonun önüne yığıldım afedersin ishal oldum yarım saat çıkamadım wcden 156 çıktı 100grlık tekrar et dedi doktorum istemediğimi söyledim dahiliyeye gidicem hergün açlık tokluk ölçüyorum şekerimi. İNŞAALLAH bi sıkıntı çıkmaz. Ben 10dkda içmiştim. Aldınmı sonucunu nasıl çıktı?
Sağol canım inşallah alışırız birbirimize ben ilk izlenimde çok sevdim. Evet ya öyle olmuş valla uyuyodu zaten %90 uyuyo benimkiHayirli olsun o zaman yeni doktorun icine sinen doktor gibisi olmuyor.bebisinede masallah koca adam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?