2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Açlık 71 tokluk 117 çıkmış sanırım dimi arkadaşları glu yazan yerler Ben bundan çok korkuyorum inşallah sorun çıkmaz şimdi çıkmış gönderdim doktora

Eklentiler

• IMG_1525.webp
    19 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar ne güzel hazırlıklar tam gaz devam ediyor,bende yavaştan birşeyler yapıyorum arada sanki çok geç kalmışım gibi hissediyorum strese giriyorum filan ama asıl konu hala Doğum yapacağım bi doktorum yokhamileliğim problemli geçince daldan dala atladım şimdi kara kara düşünüyorum bi seçenek daha var en son onu değerlendirecem şimdi umarım o olur.belirsizlik çok kötü birşey

Kızlar ankara özel ortadoğu hastanesi ve etimed hastanesi doğum fiyatı nekadar bilginiz varmı? Telefonda bilgi vermiyorlar aradım

canım ortadoğuyu düşünme bence.. fiyatı uygun evet ama tavsiye etmem
Canım devlete karar vermiştik en son doktorumdan çok memnundum hastane yeni binaydı tek kişilikti odalar ama geçici göreve gitmiş 3/4 ay gelmiyecekmiş. Bu yüzden özel istiyorum ama şuan baya bi kredi borcumuz filan var öyle çok pahalı hastanelere gitmeye gücüm yetmez şu sıralar.

Kızlar şimdi doktordan çıktım ben hamileliğimin başından beri gittiğim hastaneyi doktoru değiştirdim ani bi kararla. Hastanenin fiyat politikası yüzünden. Bu doktoruda çok araştırdım ve memnun kaldım ilk izlenimden. İlgilendi baya normal doğum yanlısı bi doktor zaten. Bebek iyi allaha şükür 29+6yım ama 30 küsur çıktı ultrasonda boyunu sormayı unuttum ama kilosu 1750 olmuş kan ilacını içmeyi ihmal etme dedi o çok önemliymiş hatta günde iki kez iç dedi. 34ten sonra günde 9 tane hurma yememi ve bol yürüyüş yapmamı söyledi. Normalde 30 mayıs son günümmüş ama 7 hazirana beklicez normal doğum için dedi şimdilik böyle yüzünüde göstermedi sıpa elini yüzüne koymuş uyuyodu

Bu kadar olur aynıyım bugün temizlikçi verdi biblo çerçeve falan da verdim sürekli evi sadeleştirmeye çalışıyorum kadın diyo ki gebelikten mi acaba böylesin pişman olursan verdiklerine sonra haber ver getiririm ben sana bunları geri diyo yok yok istemem dedim

Bende geçen hafta dolaplardan başladım, ayakkabılar derken, çekmeceler ile bitirdim..
Ama yine de fazlalık çok gibi geliyor özellikle yatak odasında olan herşey fazla geliyor bana nedense..
Dimi ya iste aynen atiyorum atiyorum yok hala fazlalik var. Yatak odasinda dedigin gibi hersey fazla sanki.banyo dolaplarinda heryerde fazlaliklar var.bir tur daha doneyim ben en iyisi belki icime siner o zaman

Kuzum bende perşembe günü yaptırdım hala kendime gelemedim koridorda bayılıyorum lavabonun önüne yığıldım afedersin ishal oldum yarım saat çıkamadım wcden 156 çıktı 100grlık tekrar et dedi doktorum istemediğimi söyledim dahiliyeye gidicem hergün açlık tokluk ölçüyorum şekerimi. İNŞAALLAH bi sıkıntı çıkmaz. Ben 10dkda içmiştim. Aldınmı sonucunu nasıl çıktı?

O zaman bu bahardan degil gebelikten kesin hepimiz ayniyiz salona vazo doldurmusum onlarida bina gorevlisine verdim bende.ayni sekilde sade olsun bos olsun heryer.buzdolabinda ki magnetleride kaldırayım hersey kalabalik gorunuyor

Hayirli olsun o zaman yeni doktorun icine sinen doktor gibisi olmuyor.bebisinede masallah koca adam artik

Kızlar beni gaza getirdiniz kışa girerken attım bi sürü şey şimdi yine başlicam galiba kolay gelsin herkese

Rabbim vaktinde gelmelerini nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah benimde bugün biraz aşağı baskı ve hafif kasilmalar var ama öyle aşırı birşey yok insallah bi sorun yoktur
İnşallah canım bi doktoruna sor istersen o daha doğru yönlendirir.
Benimde öyle çatı kemiğime baskı yapıyordur 2 gündür yatıyorum iyi geldi

canım benim de yüksek çıktı diyet yapıp ölçüyorum her gün.. senin değerlerin nasıl şimdi düzelme var mı?

Evdeki her şeyin fazla gelme olayı hamilelikten demek ki :)
geçen hafta izinliydim her yeri elden geçirdim bi dünya şey ayırdım verdim bi yerlere :):)
bardak tabak ıvır zıvır kıyafet ayakkabı ne varsa evde herşey azaldı ama hala çok geliyorlar gözüme bi tur daha geçmem gerek her yerden sanırım hepimiz aynıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…