sonuçların güzel görünüyor :)
Oh maşallah kilosu çok iyi tosuncuğum benimde son tarih 30 mayıs dedi ama bekler mi daha bilemem geç döllenme war zaten yüksek ihtimal bir hafta daha bekler diye düşünüyorum bu bebişlerin hepsi aynı elleri hep yüzlerinde özellikle bebiş kilo aşsın diye yediğin bişi war mı ?Kızlar şimdi doktordan çıktım ben hamileliğimin başından beri gittiğim hastaneyi doktoru değiştirdim ani bi kararla. Hastanenin fiyat politikası yüzünden. Bu doktoruda çok araştırdım ve memnun kaldım ilk izlenimden. İlgilendi baya normal doğum yanlısı bi doktor zaten. Bebek iyi allaha şükür 29+6yım ama 30 küsur çıktı ultrasonda boyunu sormayı unuttumama kilosu 1750 olmuş kan ilacını içmeyi ihmal etme dedi o çok önemliymiş hatta günde iki kez iç dedi. 34ten sonra günde 9 tane hurma yememi ve bol yürüyüş yapmamı söyledi. Normalde 30 mayıs son günümmüş ama 7 hazirana beklicez normal doğum için dedi şimdilik böyle yüzünüde göstermedi sıpa elini yüzüne koymuş uyuyodu
Anasının oğlu geliyor :)) dr da öyle diyor bana bakınca çok bişey beklememek lazım zaten.Hic uzulme brlki minyon bir bebis olacaktiriyi dusun iyi olsun hem stresini hisseder senin bence cok iyidir o annesi
Yok canım sadece her gün düzenli olarak yediğim şeyler kilo yapıyo sanırım. Kaşar, beyaz peynir, muz, maden suyu, süt, meyve.Bunları her gün yiyorum muhakkak. Et ve yumurtayıda iki üç güne bi yemeye çalışıyorum.Oh maşallah kilosu çok iyi tosuncuğum benimde son tarih 30 mayıs dedi ama bekler mi daha bilemem geç döllenme war zaten yüksek ihtimal bir hafta daha bekler diye düşünüyorum bu bebişlerin hepsi aynı elleri hep yüzlerinde özellikle bebiş kilo aşsın diye yediğin bişi war mı ?
Oy maşallah baya toplu olacak herhaldeKızlar şimdi doktordan çıktım ben hamileliğimin başından beri gittiğim hastaneyi doktoru değiştirdim ani bi kararla. Hastanenin fiyat politikası yüzünden. Bu doktoruda çok araştırdım ve memnun kaldım ilk izlenimden. İlgilendi baya normal doğum yanlısı bi doktor zaten. Bebek iyi allaha şükür 29+6yım ama 30 küsur çıktı ultrasonda boyunu sormayı unuttumama kilosu 1750 olmuş kan ilacını içmeyi ihmal etme dedi o çok önemliymiş hatta günde iki kez iç dedi. 34ten sonra günde 9 tane hurma yememi ve bol yürüyüş yapmamı söyledi. Normalde 30 mayıs son günümmüş ama 7 hazirana beklicez normal doğum için dedi şimdilik böyle yüzünüde göstermedi sıpa elini yüzüne koymuş uyuyodu
Normal canım seninki benimki önde gidiyomuş öyle dedi doktor valla bende bilmiyorum nasıl doğurcam tombik olursaOy maşallah baya toplu olacak herhaldebenim kız baya minik kalıyor ama doktor normal diyor
maşşalahh canımm senin kilo almayıp bebegin alması da güzelmiş helal olsun sana :)Kontrolden çıktım kızlar minnoşum 29 haftalık 1224 gram olmuş doktora dedm ben kilo almıyorm bayadır az az alıyorum önemli olan bebek benim için oda gayet iyi dedi 20 günde 500 gram almış
Canım hayırlısı olsun inşallahKızlar şimdi doktordan çıktım ben hamileliğimin başından beri gittiğim hastaneyi doktoru değiştirdim ani bi kararla. Hastanenin fiyat politikası yüzünden. Bu doktoruda çok araştırdım ve memnun kaldım ilk izlenimden. İlgilendi baya normal doğum yanlısı bi doktor zaten. Bebek iyi allaha şükür 29+6yım ama 30 küsur çıktı ultrasonda boyunu sormayı unuttumama kilosu 1750 olmuş kan ilacını içmeyi ihmal etme dedi o çok önemliymiş hatta günde iki kez iç dedi. 34ten sonra günde 9 tane hurma yememi ve bol yürüyüş yapmamı söyledi. Normalde 30 mayıs son günümmüş ama 7 hazirana beklicez normal doğum için dedi şimdilik böyle yüzünüde göstermedi sıpa elini yüzüne koymuş uyuyodu
Ben zaten bulantı yüzünden iştahsızlık yaşıyorum canım ekstra zaten bi beslenmem yok. Açlık 70 tokluk 120 civarı çıkıyor inş normaldir. Kahvaltıyı geç yapıyorum iki saat sonra ölçüyorum bi hafta sonra dahiliyeye hazır olsun elimde sonuçlarım çünkü ikinci şeker yüklemesini bünyemin kaldıracağını sanmıyorum. Şekerli çay kahve bile içemem normalde çok ağır geldicanım benim de yüksek çıktı diyet yapıp ölçüyorum her gün.. senin değerlerin nasıl şimdi düzelme var mı?
Iyi gunlerde saglikla kullanin canim. Cok guzel olmus. Biz mobilyaya bir turlu karar veremedik. Evlenirkende cok zorlanmistik. Sizinkini cok begendimKızlar odamız tamamlandı,şimdi yerleşiyoruz
yapısal biraz da 4 kiloya kadar yapıyorlar normal doğum senin de 4 e yakın olacak gibi son aylarda ayda 1 kilo alıyormuşNormal canım seninki benimki önde gidiyomuş öyle dedi doktor valla bende bilmiyorum nasıl doğurcam tombik olursa
saol canım 4 buçuk aldım ben işte doğuma kadar 8 alırsın dedi de nasıl olucak bilmiyorum bebekte çoğu kişiye göre ufak geldi bana ama doktor iyi iyi dedimaşşalahh canımm senin kilo almayıp bebegin alması da güzelmiş helal olsun sana :)
ANLADIM CANIM , etimede bi bak sen ortadoğuyu düşünme lütfen istersen sana özelden yazabilirim ama hiç iyi şeyler duymadm..Canım devlete karar vermiştik en son doktorumdan çok memnundum hastane yeni binaydı tek kişilikti odalar ama geçici göreve gitmiş 3/4 ay gelmiyecekmiş. Bu yüzden özel istiyorum ama şuan baya bi kredi borcumuz filan var öyle çok pahalı hastanelere gitmeye gücüm yetmez şu sıralar.
gözün aydın canım maşallah tosuncukk olmuşşYok canım sadece her gün düzenli olarak yediğim şeyler kilo yapıyo sanırım. Kaşar, beyaz peynir, muz, maden suyu, süt, meyve.Bunları her gün yiyorum muhakkak. Et ve yumurtayıda iki üç güne bi yemeye çalışıyorum.
çook güzel olmuş ya bayıldımmKızlar odamız tamamlandı,şimdi yerleşiyoruz
Anladım canım benim düzenli değil yediklerim ya bende düzenli yiyim bariYok canım sadece her gün düzenli olarak yediğim şeyler kilo yapıyo sanırım. Kaşar, beyaz peynir, muz, maden suyu, süt, meyve.Bunları her gün yiyorum muhakkak. Et ve yumurtayıda iki üç güne bi yemeye çalışıyorum.
Ben bugün bir tur daha döndüm yatak odası cekmecelerinde :)Dimi ya iste aynen atiyorum atiyorum yok hala fazlalik var. Yatak odasinda dedigin gibi hersey fazla sanki.banyo dolaplarinda heryerde fazlaliklar var.bir tur daha doneyim ben en iyisi belki icime siner o zaman
Etimed’lede görüşeceğim canım her iki hastanede telefonda fiyat bilgisi vermiyor maalesef. Bende doğudayım şuan geldiğimde anca görüşebileceğim sanırım. Fiyat konusundada iki hastaneninde hakkındada hiç bir bilgim yok.Sadece ikiside emniyetle anlaşmalıymış yani asker veya polis eşine %10 indirim uyguluyorlar. Tek bildiğim buANLADIM CANIM , etimede bi bak sen ortadoğuyu düşünme lütfen istersen sana özelden yazabilirim ama hiç iyi şeyler duymadm..
gözün aydın canım maşallah tosuncukk olmuşş
çook güzel olmuş ya bayıldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?