2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Oh maşallah kilosu çok iyi tosuncuğum benimde son tarih 30 mayıs dedi ama bekler mi daha bilemem geç döllenme war zaten yüksek ihtimal bir hafta daha bekler diye düşünüyorum bu bebişlerin hepsi aynı elleri hep yüzlerinde özellikle bebiş kilo aşsın diye yediğin bişi war mı ?

Yok canım sadece her gün düzenli olarak yediğim şeyler kilo yapıyo sanırım. Kaşar, beyaz peynir, muz, maden suyu, süt, meyve.Bunları her gün yiyorum muhakkak. Et ve yumurtayıda iki üç güne bi yemeye çalışıyorum.

Oy maşallah baya toplu olacak herhalde benim kız baya minik kalıyor ama doktor normal diyor

Kontrolden çıktım kızlar minnoşum 29 haftalık 1224 gram olmuş doktora dedm ben kilo almıyorm bayadır az az alıyorum önemli olan bebek benim için oda gayet iyi dedi 20 günde 500 gram almış
maşşalahh canımm senin kilo almayıp bebegin alması da güzelmiş helal olsun sana :)

Feeling07 maşallah canım normalde 32.haftalarda o kiloda oluyorlar muzlar meyveler işe yaramış Arden ‘E ama inş doğuma kadar senin normal doğurabileceğin kiloya ulaşır. Fazla olursa ya normal doğumu pek düşünmüyorlar tabii çatıyla da alakalı inş hepimiz hakkımızda hayırlı olan doğumu yaparız ben de yarın gitcem bakalım benim tosbağa ne kadar olmuş

Canım hayırlısı olsun inşallah sen de benim kaderimi yaşamışsın hastane konusunda :// yeni doktorunun içine sinmesine sevindim kilosu da masallah bebişin baya güzel

Son düzenleme:
canım benim de yüksek çıktı diyet yapıp ölçüyorum her gün.. senin değerlerin nasıl şimdi düzelme var mı?
Ben zaten bulantı yüzünden iştahsızlık yaşıyorum canım ekstra zaten bi beslenmem yok. Açlık 70 tokluk 120 civarı çıkıyor inş normaldir. Kahvaltıyı geç yapıyorum iki saat sonra ölçüyorum bi hafta sonra dahiliyeye hazır olsun elimde sonuçlarım çünkü ikinci şeker yüklemesini bünyemin kaldıracağını sanmıyorum. Şekerli çay kahve bile içemem normalde çok ağır geldi

maşşalahh canımm senin kilo almayıp bebegin alması da güzelmiş helal olsun sana :)
saol canım 4 buçuk aldım ben işte doğuma kadar 8 alırsın dedi de nasıl olucak bilmiyorum bebekte çoğu kişiye göre ufak geldi bana ama doktor iyi iyi dedi

ANLADIM CANIM , etimede bi bak sen ortadoğuyu düşünme lütfen istersen sana özelden yazabilirim ama hiç iyi şeyler duymadm..
gözün aydın canım maşallah tosuncukk olmuşş
Kızlar odamız tamamlandı,şimdi yerleşiyoruz
çook güzel olmuş ya bayıldımm

Anladım canım benim düzenli değil yediklerim ya bende düzenli yiyim bari

Merhaba hanimlar

Bu aralar çok kafama taktığım haftada 1 kilo almam son bir haftadır dikkat etmene rağmen yine 1 kilo aldım.
Dün kan tahlili yaptırdım ceviz ve bal yiyip gitmiştim şekere de bakılması istedim bugün sonuçları aldım glukoz 52 çıkmış. Şeker çıkması olayı baya düşuk acaba şeker yüklemesi yapmama gerek var mı size bi danışayım dedim aile hekimi yaptirma dedi

Bide aranızda haftada 1 kilo alan var mı

Azıcık temizlik yaptım benden fazla yoruluyor minik hanım kıpır kıpır bir yerlere sığamadı hareker ettikçe daha hareketleniyorlar bazı günler hep yatıyorum tık yok

Dimi ya iste aynen atiyorum atiyorum yok hala fazlalik var. Yatak odasinda dedigin gibi hersey fazla sanki.banyo dolaplarinda heryerde fazlaliklar var.bir tur daha doneyim ben en iyisi belki icime siner o zaman
Ben bugün bir tur daha döndüm yatak odası cekmecelerinde :)
Biriktiren insanlar da değiliz ama gerçekten bitmiyor bebek eşyaları ile birlikte daha da çoğalacagiz..

Etimed’lede görüşeceğim canım her iki hastanede telefonda fiyat bilgisi vermiyor maalesef. Bende doğudayım şuan geldiğimde anca görüşebileceğim sanırım. Fiyat konusundada iki hastaneninde hakkındada hiç bir bilgim yok.Sadece ikiside emniyetle anlaşmalıymış yani asker veya polis eşine %10 indirim uyguluyorlar. Tek bildiğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…