2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Anasının oğlu geliyor :)) dr da öyle diyor bana bakınca çok bişey beklememek lazım zaten.
Ben de minyonum esim yapili bizim bebis esime cekti saniyorum boylu olacakmis bence zaten uyku duzeni bile babasina benziyor benden aldigi tek sey burnu olabilir

Yarin alicam bizim ailede genetik yatkinlik yok o yuzden cikacagini sanmamakla beraber ufak bir heyecan var ben 3 dikiste ictim ama cikarmayayim diye cok uğraştım gercekten bence bu tok karnina yapilmali insallah seninde sorun cikmaz kuzum birdaha tekrar et dediyse etseydin keske ya

Canim yanlis hatirlamiosam Memorial ve medicanada anlasmaliydi. Gecen sene gittigimde oyleydi yani degismediyse.

Yaptim kusmadim ama bir ben bilirim o bir saati ogure ogure dolandim birde ssk tika basa kalabalik

Yaa hemde nasil rahatlıyorum anlatamam : )atiyorum atiyorum sanki daha cok atmam lazim gibi geliyor.
Of tadilat tamirat isleride cok sinir bozucu ama sonrasi guzel.olacak ins hemencik biter
Onun verdigi degisik bir ferahlik var cok seviyorum bende o duyguyu nerde 1 ay sürer bu tadilat

5 dakika içinde içerseniz daha iyi olur diyolar ama sen bakma onlara kendini zorlama ben valla çok zorlandım şeker yüklemesinde sende bendensin demek
Ya ben oyle narin falan da degilim ama cok etkiledi beni ben sekeri sevmem tatli hamilelikten once hic yemezdim bunyemde sevmedi sanirim ama cok sukur bunu da atlattik

Hayırlısı olsun hastane ve doktorunla ilgili canım bazi hastaneler son dakika bişeyler çıkarıyor ya gerçeken sinir bir durum ama yeni doktorundan memnun kalmana sevindim.
Bebişine maşallah diyorum. Bizimki de eli hep yüzünde doktora her gittiğimde hatta eli yetmiyor ayağını da diger yanağına koyuyor minik sıpa

Yok canım benim herşeyin bi ekstrem
Normal değilim.. İkinciyi kaldıramam barsaklarım bir haftadır mahvoldu
İnş güzel çıkar sonucun internette baksaydın keşke

2 saatir süren kasık ağrım var yaa belime vuruo adet sancısı gibi uzandım şimdi geçmezse1 saate acile gidicem

Canım ben endokrine ve diyetisyen e gittim. Yemekten hemen önce ve ağzıma lokmayı ilk aldığım andan 1 saat sonra ölçüp not ediyorum. Tokluk 1 saat sonra ölçülür. Senin ki niye 2 saat ki?

Canım ben endokrine ve diyetisyen e gittim. Yemekten hemen önce ve ağzıma lokmayı ilk aldığım andan 1 saat sonra ölçüp not ediyorum. Tokluk 1 saat sonra ölçülür. Senin ki niye 2 saat ki?
Bana 2 saat dendi canım internette de öyle yazıyor bilemiyorum. Diyetisyenlik değilim hiç normal insanlar gibi beslenemiyorum maalesef mide bulantım yüzünden

2 saatir süren kasık ağrım var yaa belime vuruo adet sancısı gibi uzandım şimdi geçmezse1 saate acile gidicem

Bugün benim de öyleydi ayakta kalmaktan oldu sanırım şöyle sabahtan akşama kadar yatmak istiyorum :/ ne yaptın gittin mi doktora ?

havvaku canım sen daha önce doğum da yaptın,bunun ne ağrısı olduğunu tahmin edebilirsin.sakin kal inş sadece yorgunluktur. Bizi merakta bırakma muhakkak bilgilendir

Anladım canım benim düzenli değil yediklerim ya bende düzenli yiyim bari
Akşamları süt ve muz yiyorum tam yatmadan. Ara öğünlerde de meyve yiyorum. Sabahta yumurta kaşar peynir yiyorum. Yemeklerin yanında da yoğurt artık bunlara alıştım inan istemsizce yiyorum artık alışkanlık yaptığı için

Sağol canım evet bi gün fazladan kalırsam 450 lira alıcaklarını söylediler. Doğumda suni sancı veya epidural alırsam +bin lira alıcaklarını söylediler. Birde en son şeker yüklemesine 63 lira deyip 158 lira aldılar zam geldi diye bende sinir oldum açıkcası ve değiştirdim inşallah hakkımda hayırlısı olur

Bana 2 saat dendi canım internette de öyle yazıyor bilemiyorum. Diyetisyenlik değilim hiç normal insanlar gibi beslenemiyorum maalesef mide bulantım yüzünden
Canım diyetisyen sağlıklı ve düzenli beslenme listesi veriyor. Mesela ben canım birşey istemeyince meyve yiyordum. Şimdi meyveyi özgürce yiyemiyorum. Belli saatlerde yanında süt yoğurt ya da ayran olmak şartıyla yiyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…