2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Nasıl bir sektor bu saglik sektoru! bir değil birkaç defa hemde fiyat farkı koymuşlar !!
İnşallah yeni yer daha iyi olur canım bir de ticari bakıyorlar olaylara benim doktorum da bir sürü tahlil istiyor kendi hastanesinde yapılsın diyor bende inadına hep başka yerde yaptırıyorum hastane de 400 tl istenen iki tahlil dışarıda 107 tl verdim..
Hamilelik başında yaptığım tahlilleri tekarlayacağız diyor.. Kollarım da yer kalmadı kan vermekten eee bebeğe bişey olmasın diye de ne isterse yapıyoruz... Bakalım yedekte bir doktorum var ona da gidiyorum :)

Hey allahım ya. Gerçekten çok fenalar. Ben devlette yaptırıyorum tahlileri genelde orda da doktorum var ne tahlili yaptırmak istersem yapıyo adam sağolsun. Doktorada zaten son zamanlarda sinir olmaya başlamıştım hepsi üst üste geldi değiştirdim. Bende istemezdim son aylarımda değiştirmeyi ama işte hayırlısı buymuş. Elektrik meselesi var bide gerçekten doktorla elektriğin uyması çok önemli bu doktorla elektriğim uydu diğeriyle başından beri uymamıştı

Kontrolden çıktım kızlar minnoşum 29 haftalık 1224 gram olmuş doktora dedm ben kilo almıyorm bayadır az az alıyorum önemli olan bebek benim için oda gayet iyi dedi 20 günde 500 gram almış

Maşallah prensese güzel kilo almış. Sağlıkla büyüsünler zamanında gelsinler inşallah:)) bende cumaya gidiyorum hastaneye. Benim prensesim de sağlıklıdır inşallah doktor güzel haberler veririr.
Kızlar odamız tamamlandı,şimdi yerleşiyoruz
Maşallah çok güzel mobilyaları bebisin . Güzel günler de2 sağlıkla büyüsün kullansın inşallah.

Bende 4 defadır ümraniye devlete gidiyorum ıyi güzel bakıyorlar da nr tansiyon ne tahlil istediler benden anlamadim . Saglik ocagimdaki doktor 2 ayda 1 kan tahlili yapip ilâclarimi yaziyor cok guzel ilgileniyor şimdi 1 ay sonraya çağırdı sagolsun tahlil yapıp doğum hakkında konuşacağız dedi .

En iyilerinden biri benim hastane harelde rutin testler ücretsiz şeker yüklemesine bile para vermedim.sezeryan 4000 epidural.

Kızlar ben her gittiğimde kan ve idrar tahlili veriyorum ,2 kez de farklı ultrasyona giriyorum,bir ultrasyonda bebeğin ölçümleri yapılıyor,diğer ultrasyonda hocayla birlikte bebeğe bakıyoruz.Aman bu sağlık şakaya gelmez ,ben de kan vermekten çok korkardım,alıştım artık gerekirse gidin sağlık ocağında verin

saol canım inşallah sende alırsın güzel haberleri benm doktor gene 20 gün sonra gel dedi artık sıkılaşır sanıyordum ama hiç geçmiyo 20 gün

saol canım inşallah sende alırsın güzel haberleri benm doktor gene 20 gün sonra gel dedi artık sıkılaşır sanıyordum ama hiç geçmiyo 20 gün
Inşallah bakalim. Bana da 3 hafta sonra dedi benim 3 hafta 10 gün oldu2 geciktim randevu bulamadım hep başka başka doktora gitmekten de biktim o yüzden aynı doktor olsun diye bekledim .

Iyi gunlerde saglikla kullanin canim. Cok guzel olmus. Biz mobilyaya bir turlu karar veremedik. Evlenirkende cok zorlanmistik. Sizinkini cok begendim
Bende kızıma fil alacagim
Teşekkür ederim kızlar,daha güzelleri sizin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…