Etimed’lede görüşeceğim canım her iki hastanede telefonda fiyat bilgisi vermiyor maalesef. Bende doğudayım şuan geldiğimde anca görüşebileceğim sanırım. Fiyat konusundada iki hastaneninde hakkındada hiç bir bilgim yok.Sadece ikiside emniyetle anlaşmalıymış yani asker veya polis eşine %10 indirim uyguluyorlar. Tek bildiğim bu
[/QUOT
Merhaba Sincan Koru Hastanesine de bi sorun isterseniz ilk doğumumu orda yaptım dr ayrıldı ama hastaneden memnundum çukurambar koru ya göre uygundu fiyatları
Sağol canım evet bi gün fazladan kalırsam 450 lira alıcaklarını söylediler. Doğumda suni sancı veya epidural alırsam +bin lira alıcaklarını söylediler. Birde en son şeker yüklemesine 63 lira deyip 158 lira aldılar zam geldi diye bende sinir oldum açıkcası ve değiştirdim inşallah hakkımda hayırlısı olur
Boyunu posunu babasından güzelliğini anasından alsın ozan paşam :))Ben de minyonum esim yapili bizim bebis esime cekti saniyorum boylu olacakmisbence zaten uyku duzeni bile babasina benziyor benden aldigi tek sey burnu olabilir
Hahahaha anasi cirkin kizBoyunu posunu babasından güzelliğini anasından alsın ozan paşam :))
Hey allahım ya. Gerçekten çok fenalar. Ben devlette yaptırıyorum tahlileri genelde orda da doktorum var ne tahlili yaptırmak istersem yapıyo adam sağolsun. Doktorada zaten son zamanlarda sinir olmaya başlamıştım hepsi üst üste geldi değiştirdim. Bende istemezdim son aylarımda değiştirmeyi ama işte hayırlısı buymuş. Elektrik meselesi var bide gerçekten doktorla elektriğin uyması çok önemli bu doktorla elektriğim uydu diğeriyle başından beri uymamıştıNasıl bir sektor bu saglik sektoru! bir değil birkaç defa hemde fiyat farkı koymuşlar !!
İnşallah yeni yer daha iyi olur canım bir de ticari bakıyorlar olaylara benim doktorum da bir sürü tahlil istiyor kendi hastanesinde yapılsın diyor bende inadına hep başka yerde yaptırıyorum hastane de 400 tl istenen iki tahlil dışarıda 107 tl verdim..
Hamilelik başında yaptığım tahlilleri tekarlayacağız diyor.. Kollarım da yer kalmadı kan vermekten eee bebeğe bişey olmasın diye de ne isterse yapıyoruz... Bakalım yedekte bir doktorum var ona da gidiyorum :)
Nasıl oldun canım bizi habersiz bırakma2 saatir süren kasık ağrım var yaa belime vuruo adet sancısı gibi uzandım şimdi geçmezse1 saate acile gidicem
Kontrolden çıktım kızlar minnoşum 29 haftalık 1224 gram olmuş doktora dedm ben kilo almıyorm bayadır az az alıyorum önemli olan bebek benim için oda gayet iyi dedi 20 günde 500 gram almış
Maşallah çok güzel mobilyaları bebisin . Güzel günler de2 sağlıkla büyüsün kullansın inşallah.Kızlar odamız tamamlandı,şimdi yerleşiyoruz
Yüzünü bilmem ama yüreginin güzelligini hissediyorum :))Hahahaha anasi cirkin kiz
3700 civarında falan olur herhalde senin bebiş ama boyuda uzun sankiEvet canım doktor 4ü geçerse sezaryen yaparız dedi hayırlısı artık sağlıklı doğsunda
saol canım inşallah sende alırsın güzel haberleri benm doktor gene 20 gün sonra gel dedi artık sıkılaşır sanıyordum ama hiç geçmiyo 20 günMaşallah prensese güzel kilo almış. Sağlıkla büyüsünler zamanında gelsinler inşallah:)) bende cumaya gidiyorum hastaneye. Benim prensesim de sağlıklıdır inşallah doktor güzel haberler veririr.
Maşallah çok güzel mobilyaları bebisin . Güzel günler de2 sağlıkla büyüsün kullansın inşallah.
Bende 4 defadır ümraniye devlete gidiyorum ıyi güzel bakıyorlar da nr tansiyon ne tahlil istediler benden anlamadim . Saglik ocagimdaki doktor 2 ayda 1 kan tahlili yapip ilâclarimi yaziyor cok guzel ilgileniyor şimdi 1 ay sonraya çağırdı sagolsun tahlil yapıp doğum hakkında konuşacağız dedi .
Boyunu hiç sormadım ya unutmuşum kağıtta vermedi hiç ama 2 hafta sonra gidicem o zaman sorcam boyunu 25. Haftamda 33 cmdi3700 civarında falan olur herhalde senin bebiş ama boyuda uzun sanki
Inşallah bakalim. Bana da 3 hafta sonra dedi benim 3 hafta 10 gün oldu2 geciktim randevu bulamadım hep başka başka doktora gitmekten de biktim o yüzden aynı doktor olsun diye bekledim .saol canım inşallah sende alırsın güzel haberleri benm doktor gene 20 gün sonra gel dedi artık sıkılaşır sanıyordum ama hiç geçmiyo 20 gün
Iyi gunlerde saglikla kullanin canim. Cok guzel olmus. Biz mobilyaya bir turlu karar veremedik. Evlenirkende cok zorlanmistik. Sizinkini cok begendim
Bende kızıma fil alacagim
ANLADIM CANIM , etimede bi bak sen ortadoğuyu düşünme lütfen istersen sana özelden yazabilirim ama hiç iyi şeyler duymadm..
gözün aydın canım maşallah tosuncukk olmuşş
çook güzel olmuş ya bayıldımm
Teşekkür ederim kızlar,daha güzelleri sizin olsunMaşallah prensese güzel kilo almış. Sağlıkla büyüsünler zamanında gelsinler inşallah:)) bende cumaya gidiyorum hastaneye. Benim prensesim de sağlıklıdır inşallah doktor güzel haberler veririr.
Maşallah çok güzel mobilyaları bebisin . Güzel günler de2 sağlıkla büyüsün kullansın inşallah.
Bende 4 defadır ümraniye devlete gidiyorum ıyi güzel bakıyorlar da nr tansiyon ne tahlil istediler benden anlamadim . Saglik ocagimdaki doktor 2 ayda 1 kan tahlili yapip ilâclarimi yaziyor cok guzel ilgileniyor şimdi 1 ay sonraya çağırdı sagolsun tahlil yapıp doğum hakkında konuşacağız dedi .
Ben yarın 30. Haftama giriyorum 7 kilo aldım şimdiye kadarKızlar kaç kilo aldınız
Ben çok hızlı almaya başladım
Ben 14 kilo aldım canım eğer çok kilolu değilsen problem etme kendineKızlar kaç kilo aldınız
Ben çok hızlı almaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?