2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar kaç kilo aldınız
Ben çok hızlı almaya başladım
29.haftamdayım ve 11 kilo canım sakin olmak lazım ben de senin gibi az kilo alanları duyunca stres yapıyordum da artık battı balık yan gider diyorum Bebişim için sadece doğumdan sonra hızlı verelim yeter. Kimisi emzirmede çok kilo alıyor kimisi emzirmede eriyor

Doktor konusunda biz de şanslıyız o zaman ilk gebeliğimde de bunda da tahlilleri dışardan istedi doktorum bi liste verdi bunları asm de yaptır diye . Şeker yüklemesini de aile hekimine yaptır bana gönderirsin dedi. Ticari cümleleri Yok hoşumuza gidiyor bizim

Bugün benim de öyleydi ayakta kalmaktan oldu sanırım şöyle sabahtan akşama kadar yatmak istiyorum :/ ne yaptın gittin mi doktora ?
Yok canım dinlenince geçti feciydi ağrı ya yormadımda kendimi üşüttüm mü anlamadım ki bidaha olursa beklemeden gidicem

havvaku canım sen daha önce doğum da yaptın,bunun ne ağrısı olduğunu tahmin edebilirsin.sakin kal inş sadece yorgunluktur. Bizi merakta bırakma muhakkak bilgilendir
Wala doğum sancısına benziodu ama daha hafifi ama panik yapmıyım dedim dinlenince geçti kormadım desem yalan olur tekrarlarsa beklemeden gidicem

Hangi hastaneydi burası canım medicale gidiyodun gibi hatırlıyorum doğru mu

Olede mayista benim dogumum perdelerim var kuru temizlemeye gidecek buyuk firmadan gelecekler duvar koltuk vakumlu parke fayans temizlemeye.iste mayisa hazir sekilde girersem ne olur ne olmaz rahat ederim
Şu koltuk yıkama nasıl oluyor bende kolaysa yıkatması düşünüyorum da

Kızlar kaç kilo aldınız
Ben çok hızlı almaya başladım
Ben 10 gün önce 2 gün arayla iki ameliyat oldum toplamda aldığım 3-4 kilonun çoğunu da o sırada vermişim hala hamile olduğum belli olmuyor düşün Keşke bunları yaşamayıp bol bol kilo alsaydım istediğimi yiyebilseydim diyorum ben de.
Sen ve bebek iyi olun da kilolar verilir canım boşverr

Ben bugün bir tur daha döndüm yatak odası cekmecelerinde :)
Biriktiren insanlar da değiliz ama gerçekten bitmiyor bebek eşyaları ile birlikte daha da çoğalacagiz..
Bende biriktirmem aslinda ama demek ki yinede gereksiz fazlaliklari almis koymuşum kenara.yarinda ayikladim mi biraz tam olacak.

Çok geçmiş olsun ne ameliyatı oldun?ben mI kaçırdım bilmiyorum?

Çok geçmiş olsun ne ameliyatı oldun?ben mI kaçırdım bilmiyorum?
Sağol canm önce safra kesesi ameliyatı oldum su içsem çıkarıodum artık ve iltihaplanmıştı, 2 gün sonra da yumurtalık kistim dönüp kendini kangren yapmış, şiddetli karın ağrım vardı acil ameliyata aldılar, çok şükür şimdi iyiyim ama zor günlerdi, sizi hep takip ettim ama yzamadım o zamanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…