2 hafta once 14 tu simdi hic fikrim yokKızlar kaç kilo aldınız
Ben çok hızlı almaya başladım
Cok gecmis olsun☹zor seyler yasamissin.ins bundan sonra sorunsuz problemsiz rahat gecer herseySağol canm önce safra kesesi ameliyatı oldum su içsem çıkarıodum artık ve iltihaplanmıştı, 2 gün sonra da yumurtalık kistim dönüp kendini kangren yapmış, şiddetli karın ağrım vardı acil ameliyata aldılar, çok şükür şimdi iyiyim ama zor günlerdi, sizi hep takip ettim ama yzamadım o zamanlar.
Canım geçmiş olsun hayırdır ne ameliyatı oldunBen 10 gün önce 2 gün arayla iki ameliyat oldum toplamda aldığım 3-4 kilonun çoğunu da o sırada vermişim hala hamile olduğum belli olmuyor düşünKeşke bunları yaşamayıp bol bol kilo alsaydım istediğimi yiyebilseydim diyorum ben de.
Sen ve bebek iyi olun da kilolar verilir canım boşverr
O dediğin üçlüyü hiç yiyemiyorum bilmiyorum nasıl geçecek günler zaten hiç bişey iştahım yok ilk 4 ay ekmek yemedim yemek yemedim. Ekmek tam buğday alıyorum artık gün boyu kahvaltılık yada çorba yemekte yapamıyorum anlamadım neden böyle oldu. Birde sabah bulantım çok olduğu kahvaltım 3-4 gibi oluyor. Yedikten sonra kollarım çok ağrıyor gücü gidiyor resmen çok halsiz düşüyorum akşamda öyle. Bu şekerle alakalı bi durum galibaCanım diyetisyen sağlıklı ve düzenli beslenme listesi veriyor. Mesela ben canım birşey istemeyince meyve yiyordum. Şimdi meyveyi özgürce yiyemiyorum. Belli saatlerde yanında süt yoğurt ya da ayran olmak şartıyla yiyebiliyorum
Akıllı usludur bizim oğlanlar inşallah.3gün ara ile doğum yapcaz :)satlarımızda 3 gün fark.zaman daraldıkça heyecan basıyor.Ins olmaz
Benimde simdilik 27 mayis gibi ama tekrar konusacagiz.ins vaktinde zamaninda gelirler hepsi
Uzmesinler bizi yerlerinde dursunlar : )Akıllı usludur bizim oğlanlar inşallah.3gün ara ile doğum yapcaz :)satlarımızda 3 gün fark.zaman daraldıkça heyecan basıyor.
O zmn kesin yapmalıyımPek guzel oluyor bir cok firma var artik gelip makinelerle yikayip temizleyip gidiyorlar temiz sandigimiz koltuklardan les gibi su çıkıyor
Al benden de o kadar çok taktım kafama bu aralar haftada 1 kilo alıyorum. Senin kilo alman nasilKızlar kaç kilo aldınız
Al benden de o kadar çok taktım kafama bu aralar haftada 1 kilo alıyorum. Senin kilo alman nasilKızlar kaç kilo aldınız
Ya cnm benim böyle aksilikler oluyor bazen imtihan işte simdi iyisindir inşallah. Çok geçmiş olsunSağol canm önce safra kesesi ameliyatı oldum su içsem çıkarıodum artık ve iltihaplanmıştı, 2 gün sonra da yumurtalık kistim dönüp kendini kangren yapmış, şiddetli karın ağrım vardı acil ameliyata aldılar, çok şükür şimdi iyiyim ama zor günlerdi, sizi hep takip ettim ama yzamadım o zamanlar.
Sağol canm nse ki geçince unutuluyor, sağlıkla zamanında gelsin inş minik kuzum bunlar da yaşanacakmış napalım.Cok gecmis olsun☹zor seyler yasamissin.ins bundan sonra sorunsuz problemsiz rahat gecer hersey
Safra kesesi ve kist ameliyatı oldum canm çok sağolCanım geçmiş olsun hayırdır ne ameliyatı oldun
Çok şükür daha iyiyim canım baya toparlAndım, çok tşk ederim ❤Ya cnm benim böyle aksilikler oluyor bazen imtihan işte simdi iyisindir inşallah. Çok geçmiş olsun
Gelmiş geçmiş olsun .hem hamilelik hemde üst üste gelmiş zor olmuştur senin için.yazsaydın bize de keşke yanında olamasakta destek olurduk.şükür atlatmışsın.Sağol canm önce safra kesesi ameliyatı oldum su içsem çıkarıodum artık ve iltihaplanmıştı, 2 gün sonra da yumurtalık kistim dönüp kendini kangren yapmış, şiddetli karın ağrım vardı acil ameliyata aldılar, çok şükür şimdi iyiyim ama zor günlerdi, sizi hep takip ettim ama yzamadım o zamanlar.
benimki boy hiç söylemiyo ya önemsiz diyo kilo bile yaklaşık olarak diyo net deil yaniBoyunu hiç sormadım ya unutmuşum kağıtta vermedi hiç ama 2 hafta sonra gidicem o zaman sorcam boyunu 25. Haftamda 33 cmdi
devlete gidiyosan ben 15 gün önceden alıyorum sıkıntı olmuyo zaten çok dolu değil bizim burası gene de alıyorum önceden nolur nolmaz :)Inşallah bakalim. Bana da 3 hafta sonra dedi benim 3 hafta 10 gün oldu2 geciktim randevu bulamadım hep başka başka doktora gitmekten de biktim o yüzden aynı doktor olsun diye bekledim .
Allah evdekilere sabır versinUzmesinler bizi yerlerinde dursunlar : )
Evet simdilik 3 gun gibi bakalim haftaya ne diyecek doktorum. Heyecan bende sinir olarak ortaya cikiyor etrafa teror estiriyorum azcik
Çok geçmiş olsun canım bundan sonrası rahat ve güzel geçer inşallahSağol canm nse ki geçince unutuluyor, sağlıkla zamanında gelsin inş minik kuzum bunlar da yaşanacakmış napalım.
Safra kesesi ve kist ameliyatı oldum canm çok sağol
Çok şükür daha iyiyim canım baya toparlAndım, çok tşk ederim ❤
Başka doktora buluyordum da bu doktora bulamadım 1 hafta kadın doğumdan başka bölümde çalışmış o yüzden alamadım. Nasip bakalimdevlete gidiyosan ben 15 gün önceden alıyorum sıkıntı olmuyo zaten çok dolu değil bizim burası gene de alıyorum önceden nolur nolmaz :)
Yaaaa ne tatlisin cok saolYüzünü bilmem ama yüreginin güzelligini hissediyorum :))
Canim bu ucunu de yiyemiyorsan kalsiyum hapi versin doktorun bebek icin cok onrmli kalsiyumO dediğin üçlüyü hiç yiyemiyorum bilmiyorum nasıl geçecek günler zaten hiç bişey iştahım yok ilk 4 ay ekmek yemedim yemek yemedim. Ekmek tam buğday alıyorum artık gün boyu kahvaltılık yada çorba yemekte yapamıyorum anlamadım neden böyle oldu. Birde sabah bulantım çok olduğu kahvaltım 3-4 gibi oluyor. Yedikten sonra kollarım çok ağrıyor gücü gidiyor resmen çok halsiz düşüyorum akşamda öyle. Bu şekerle alakalı bi durum galibazamanında sağlıkla bi doğurabilsek inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?