2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Cok gecmis olsun☹zor seyler yasamissin.ins bundan sonra sorunsuz problemsiz rahat gecer hersey

Canım geçmiş olsun hayırdır ne ameliyatı oldun

O dediğin üçlüyü hiç yiyemiyorum bilmiyorum nasıl geçecek günler zaten hiç bişey iştahım yok ilk 4 ay ekmek yemedim yemek yemedim. Ekmek tam buğday alıyorum artık gün boyu kahvaltılık yada çorba yemekte yapamıyorum anlamadım neden böyle oldu. Birde sabah bulantım çok olduğu kahvaltım 3-4 gibi oluyor. Yedikten sonra kollarım çok ağrıyor gücü gidiyor resmen çok halsiz düşüyorum akşamda öyle. Bu şekerle alakalı bi durum galiba zamanında sağlıkla bi doğurabilsek inş

Akıllı usludur bizim oğlanlar inşallah.3gün ara ile doğum yapcaz :)satlarımızda 3 gün fark.zaman daraldıkça heyecan basıyor.
Uzmesinler bizi yerlerinde dursunlar : )
Evet simdilik 3 gun gibi bakalim haftaya ne diyecek doktorum. Heyecan bende sinir olarak ortaya cikiyor etrafa teror estiriyorum azcik

Ya cnm benim böyle aksilikler oluyor bazen imtihan işte simdi iyisindir inşallah. Çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun☹zor seyler yasamissin.ins bundan sonra sorunsuz problemsiz rahat gecer hersey
Sağol canm nse ki geçince unutuluyor, sağlıkla zamanında gelsin inş minik kuzum bunlar da yaşanacakmış napalım.
Canım geçmiş olsun hayırdır ne ameliyatı oldun
Safra kesesi ve kist ameliyatı oldum canm çok sağol
Ya cnm benim böyle aksilikler oluyor bazen imtihan işte simdi iyisindir inşallah. Çok geçmiş olsun
Çok şükür daha iyiyim canım baya toparlAndım, çok tşk ederim ❤

Gelmiş geçmiş olsun .hem hamilelik hemde üst üste gelmiş zor olmuştur senin için.yazsaydın bize de keşke yanında olamasakta destek olurduk.şükür atlatmışsın.

Inşallah bakalim. Bana da 3 hafta sonra dedi benim 3 hafta 10 gün oldu2 geciktim randevu bulamadım hep başka başka doktora gitmekten de biktim o yüzden aynı doktor olsun diye bekledim .
devlete gidiyosan ben 15 gün önceden alıyorum sıkıntı olmuyo zaten çok dolu değil bizim burası gene de alıyorum önceden nolur nolmaz :)

Çok geçmiş olsun canım bundan sonrası rahat ve güzel geçer inşallah

Canim bu ucunu de yiyemiyorsan kalsiyum hapi versin doktorun bebek icin cok onrmli kalsiyum ben sadece süt icemiyordum bunun icin ilac iciyorum hergün sen doktoruna soledinmi yiyemedigini ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…