2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canimm cok gecmis olshn rabbim birdaha yasatmasin bundan sonraki gunlerin cok rahat gecsin insallah hepsi ust uste gelmis cok zor olmustur senin icin

Uyku tutmayanlar kulübüne hoş geldim.
Bu aralar hep sabahın köründe 4 gibi uyanığım..
Vücut kendini ileri ki uykusuz günlere gecelere hazırliyor desem daha erken değil mi...

Vücut kendini ileri ki uykusuz günlere gecelere hazırliyor desem daha erken değil mi...
Günaydın arkadaşım ;
Ben de 4’den beri ayaktayım ,tv izliyorum

Şekerin gün içinde çok düşüp yükseliyor da olabilir. Çok düşünce halsizlik oluyor mide bulantısı oluyor ben de.. Rabbim yardımcın olsun. Bi an önce hamileliğin tadını çıkaracağın günler gelsin inşallah

Günaydın kızlar. 1 ay sonra kısmetse taşınmayı düşünüyoruz burda vardı taşınanlar niyeti olanlar zor mu acaba. Ben evi tuttup mutfağı temizledikten sonra hiç koli yapmadan mutfak eşyalarını peyder pey taşıyayım diyorum

Günaydın arkadaşım ;
Ben de 4’den beri ayaktayım ,tv izliyorum

Günaydın arkadaşım ☺
Tv izlemek aklima gelmedi hic izlemem desem yeridir.. Bende kitap okudum belki uykum gelir diye 7 de uyudum 8 de eşim giderken tekrar uyandım bütün gece toplam da 4 saat uykum yok

Kızlar kaç kilo aldınız
Ben çok hızlı almaya başladım

26. hafta 7 kilo almışım canım..
aslında kilo alımımız bünyeyle ilgili galiba çünkü ben hiç yemedigim kadar ekmek yiyorum ve genelde de makarna hamurişi vs tüketiyorum diğer türlü olsa çok dha fazla almış olmam gerekirdi :):)
tek avantajım tatlı çikolata falan hiç canım istemiyor dogru düzgün yememişimdir hamileliğimde :S

günaydın canım ben de öyleym gece wc ye kalkıyorum sonra uyyamıyorum e bi de işe geliyorum zombi gibi oluyorm artık..

Allah kolaylık versin canım
benimde kilom 10 u geçti heralde 15 ile doğuma gitsem iyi diyordum ama bu gidişle geçecek gibi.. bir de benim hep göbeğe mi toplandı noldu anlamadım

anladım canım ama bence ortadoğuya denk bir sürü hastane vardır tabii ki seçim senin. benim dibimde ortadoğu 5-6 arkadaşım da orda doğum yaptı ve hep sıkıntılı şeyler gördüm burda yazmak istemiyorum ama uyarmak istedim yine de sen bilirsin.

2 saatir süren kasık ağrım var yaa belime vuruo adet sancısı gibi uzandım şimdi geçmezse1 saate acile gidicem
Canım 2 gün önce ben de ayni şeyi yasadim, sonraki gün doktora gittim ve nts istedi. Herhangi bir sancı çıkmadi. İnşallah seninkide öyle birseydir

Sen benden nerdeyse bi ay ilerdesin bence kilo alımın normal canım :) programda çnkü bana şuan 7 ile 9,5 kilo almış olman gerek yazıyor :):)
benimde aldıgım kilo göbekte bence en güzeli

günaydın canım ben de öyleym gece wc ye kalkıyorum sonra uyyamıyorum e bi de işe geliyorum zombi gibi oluyorm artık.

Günaydın canım. Ben çalışmıyorum bu dönemde evdeyim
Evde bile zorlanıyoruz zaman zaman çalışmadığımız halde kolaylıklar diliyorum canım sana.. Neyse ki çoğu gitti azı kaldı..

Sen benden nerdeyse bi ay ilerdesin bence kilo alımın normal canım :) programda çnkü bana şuan 7 ile 9,5 kilo almış olman gerek yazıyor :):)
benimde aldıgım kilo göbekte bence en güzeli
aynen canım geçen doktora gittiğimde göbeğin çok büyümüş doğuma gircek gibisin dedi kendisi hamile fotoğrafını paylaşmış geçen gün 37 haftalık bildiğin ayva göbeği ama bence hemen veririz doğum sonrası kilolarını

Günaydın canım. Ben çalışmıyorum bu dönemde evdeyim
Evde bile zorlanıyoruz zaman zaman çalışmadığımız halde kolaylıklar diliyorum canım sana.. Neyse ki çoğu gitti azı kaldı..
aynen canım ben de evde olmak isterdim valla ama doğum sonrası bol bol kullanmak için 37 ye kdr dayanmak niyetim inşallah başarabilirim

Bana hiç demiyor canım anca ben söylersem öyle yaptırabilirsin diyor, kan uyuşmazlığı vardı bizde hastanede çok pahalıymış onu bile söylemedi devlette yaptırabilirsin diye ben kendim araştırıp yaptırdım

inşallah kolay veririrzz canım benimde tek düşüncem o çünkü bebiş 3 3.5 aylık oldugunda abimin düğünü olcak :):)
dayanabildiğin kadar dayan bencede en iyisini yaparsın kamudaydın sen sanırım en azından sonrasında ücretsiz izin veya süt izni haklarını kullanabilirsin ben 3 aylık bebişi bırakıp işe gelemicegimi düşündüğümden dayandıgım kdr durup sonra çıkıcam artık kısmettt :)

eşimin kuzeni 2 ay önce doğum yaptı o da zayıftı baya sadece göbekte toplandı kilosu 2. ayında gittik 18 kilo almıştı 5 kilosu kalmış sadece o yüzden bence veririz çabucak..
evet kamudayım canım dayanıp sonrasına aktarmak istiyorum sonra dediğin gibi süt izni yıllık izinler fln sonra birazda ücretsiz alırım diye düşünüyorum bakalım kısmet tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…