eşimin kuzeni 2 ay önce doğum yaptı o da zayıftı baya sadece göbekte toplandı kilosu 2. ayında gittik 18 kilo almıştı 5 kilosu kalmış sadece o yüzden bence veririz çabucak..
evet kamudayım canım dayanıp sonrasına aktarmak istiyorum sonra dediğin gibi süt izni yıllık izinler fln sonra birazda ücretsiz alırım diye düşünüyorum bakalım kısmet tabii
Sağol canım şuan arayış içimdeyim bakalım nolacakanladım canım ama bence ortadoğuya denk bir sürü hastane vardır tabii ki seçim senin. benim dibimde ortadoğu 5-6 arkadaşım da orda doğum yaptı ve hep sıkıntılı şeyler gördüm burda yazmak istemiyorum ama uyarmak istedim yine de sen bilirsin.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinSağol canm önce safra kesesi ameliyatı oldum su içsem çıkarıodum artık ve iltihaplanmıştı, 2 gün sonra da yumurtalık kistim dönüp kendini kangren yapmış, şiddetli karın ağrım vardı acil ameliyata aldılar, çok şükür şimdi iyiyim ama zor günlerdi, sizi hep takip ettim ama yzamadım o zamanlar.
Insallh veririz kiloları kendimi çok ağır hissediyorumeşimin kuzeni 2 ay önce doğum yaptı o da zayıftı baya sadece göbekte toplandı kilosu 2. ayında gittik 18 kilo almıştı 5 kilosu kalmış sadece o yüzden bence veririz çabucak..
evet kamudayım canım dayanıp sonrasına aktarmak istiyorum sonra dediğin gibi süt izni yıllık izinler fln sonra birazda ücretsiz alırım diye düşünüyorum bakalım kısmet tabii
İnş canım tekrarlamaz umarımCanım 2 gün önce ben de ayni şeyi yasadim, sonraki gün doktora gittim ve nts istedi. Herhangi bir sancı çıkmadi. İnşallah seninkide öyle birseydir
oluruz inşallah canım ben inanıyorumm hemen gidecekkAyy inşallah öyle oluruz o zmn güzel bi örnekmiş :):)
bulursun inşallah canım..Sağol canım şuan arayış içimdeyim bakalım nolacak
bende ya buaralar iyice ağırlaşmış hissediyorum. sola fln yatmak zor zaten yastık koymazsam sanki göbeğim kopup düşecek gibi geliyorInsallh veririz kiloları kendimi çok ağır hissediyorum
2. Trimesterım sürekli hastanede geçti haftada bir rahatsızlanıp acile gidiordum bazen yatış verip takip ediyorlardı, sonunda ameliyat kararı da aniden çıktı, hepimiz hamileyiz en ufak birşeyden etkilenip üzülüyoruz veya vesvese yapabiliyoruz o yüzden yazmak istemedim açıkçası canım çok şükür şimdi hepsi bittiGelmiş geçmiş olsun .hem hamilelik hemde üst üste gelmiş zor olmuştur senin için.yazsaydın bize de keşke yanında olamasakta destek olurduk.şükür atlatmışsın.
Arkadaşların da dediği gibi Ortodoğuyu tercih etme canım ,çok çok iyi biliyorum ,sen devlette hangi hastaneyi tercih etmiştinSağol canım şuan arayış içimdeyim bakalım nolacak
Ay bi kadın takip ediyorum oda öyle her gün akşam bebe bisküvisi yiyor 34 haftalık hamile son zamanlarda bebeğin damak zevkine göre yermişiz bazı şeyleri sanırım bu öyle bişey ama gerçekten çok kilo aldırdığını bende duymuştum arkadaşımBirde yeni favorim bebe buskuvisi ile sutgunde 2 3 defacık. O cok kilo aldirir diyorlar napim bebegin cani istiyor diyorum.
ya ben de yiyorum hem bebeğin boyunu uzatıyormuş diye duydum ,inşallah öyledirBirde yeni favorim bebe buskuvisi ile sutgunde 2 3 defacık. O cok kilo aldirir diyorlar napim bebegin cani istiyor diyorum.
aynen canım ben de uyarmak istedm sırf 3-5 kuruşş ucuz die riske atmaya gerek yok. o kadar çok giden arkadaşım oldu ve o kdr çok şey duydum ve gördm ki .. kesinlikle tercih etmedm o yüzdenArkadaşların da dediği gibi Ortodoğuyu tercih etme canım ,çok çok iyi biliyorum ,sen devlette hangi hastaneyi tercih etmiştin
Belkide canım bugün eğer bişeyler yiyebilirsin senin dediğin gibi 1 saat sonrada öleyim şekerim. Amin canım inşallah yeter ki sağlıkla doğsun yavrumŞekerin gün içinde çok düşüp yükseliyor da olabilir. Çok düşünce halsizlik oluyor mide bulantısı oluyor ben de.. Rabbim yardımcın olsun. Bi an önce hamileliğin tadını çıkaracağın günler gelsin inşallah
aynen ya genelde zaten 200 300 gram fark ediyormuş doğunca tabi normal zaten her ultrasonda farklı çıkıyor bide ölçüme göre söylüyorlar yaDevlette öyle ya banada ultrasonda net kilo gözükmüyo ama gelişimi iyi demişti
yaklaşık 5 kilo doğuma kadar 8 almam lazımmış inşallah alırım 2 ayda 3 kilo alırım yaKızlar kaç kilo aldınız
Ben çok hızlı almaya başladım
HahaaaBirde yeni favorim bebe buskuvisi ile sutgunde 2 3 defacık. O cok kilo aldirir diyorlar napim bebegin cani istiyor diyorum.
Aynen çokta önemli değil ya benim önceki gittiğim hastanede ayna gibiydi ultrason 4 boyutlu herşeyi görüyoduk bunda ultrason cihazı kötü eşime diyorum alışmıştık ayna gibi görüntüye diyorum eşimde amaan 2 ay sonra full hd görcez boşver diyoaynen ya genelde zaten 200 300 gram fark ediyormuş doğunca tabi normal zaten her ultrasonda farklı çıkıyor bide ölçüme göre söylüyorlar ya
30. Hafta 11 kg aldım, ikiz..Kızlar kaç kilo aldınız
Ben çok hızlı almaya başladım
valla bende düşünüyorum ama ev bulamadık bulsam hiç durmıcam şimdiki evin her yeri akıyoGünaydın kızlar. 1 ay sonra kısmetse taşınmayı düşünüyoruz burda vardı taşınanlar niyeti olanlar zor mu acaba. Ben evi tuttup mutfağı temizledikten sonra hiç koli yapmadan mutfak eşyalarını peyder pey taşıyayım diyorum
Evet bana da enfeksiyonda öyle yaptı canım ilgisiz gibi değil de rahat davrandı ben de devlette yaptırdım herşeyi ilacı da kullandım . Aslında o panikletmeyen hallerini seviyorum ama bazen fazla relax gibi oluyorBana hiç demiyor canım anca ben söylersem öyle yaptırabilirsin diyor, kan uyuşmazlığı vardı bizde hastanede çok pahalıymış onu bile söylemedi devlette yaptırabilirsin diye ben kendim araştırıp yaptırdım
ben her sabah 2 tane yiyorum canım umarım fazla olmuyordurKizlar ben gunde 2 3 tane yumurta yiyorum bir kizim okula giderken onunla yaptigim kahvaltida birde bu saatlerde kendi kahvaltimda cok mu oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?