2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Ayy inşallah öyle oluruz o zmn güzel bi örnekmiş :):)

Sağol canım şuan arayış içimdeyim bakalım nolacak

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Insallh veririz kiloları kendimi çok ağır hissediyorum

Ayy inşallah öyle oluruz o zmn güzel bi örnekmiş :):)
oluruz inşallah canım ben inanıyorumm hemen gidecekk

Sağol canım şuan arayış içimdeyim bakalım nolacak
bulursun inşallah canım..
Insallh veririz kiloları kendimi çok ağır hissediyorum
bende ya buaralar iyice ağırlaşmış hissediyorum. sola fln yatmak zor zaten yastık koymazsam sanki göbeğim kopup düşecek gibi geliyor

mirkett S Serylady Freckless burciss çok teşekkür ederim kızlar Allaha şükürler olsun daha iyiyim, Nisanda çalışmaya bile başlıycam sanırım çünkü heyet raporu vermiyorlar, iyi olayım da çalışayım diorum ben de napym
Gelmiş geçmiş olsun .hem hamilelik hemde üst üste gelmiş zor olmuştur senin için.yazsaydın bize de keşke yanında olamasakta destek olurduk.şükür atlatmışsın.
2. Trimesterım sürekli hastanede geçti haftada bir rahatsızlanıp acile gidiordum bazen yatış verip takip ediyorlardı, sonunda ameliyat kararı da aniden çıktı, hepimiz hamileyiz en ufak birşeyden etkilenip üzülüyoruz veya vesvese yapabiliyoruz o yüzden yazmak istemedim açıkçası canım çok şükür şimdi hepsi bitti

Kizlar ben gunde 2 3 tane yumurta yiyorum bir kizim okula giderken onunla yaptigim kahvaltida birde bu saatlerde kendi kahvaltimda cok mu oluyor acaba

Birde yeni favorim bebe buskuvisi ile sut gunde 2 3 defacık. O cok kilo aldirir diyorlar napim bebegin cani istiyor diyorum.
Ay bi kadın takip ediyorum oda öyle her gün akşam bebe bisküvisi yiyor 34 haftalık hamile son zamanlarda bebeğin damak zevkine göre yermişiz bazı şeyleri sanırım bu öyle bişey ama gerçekten çok kilo aldırdığını bende duymuştum arkadaşım

Birde yeni favorim bebe buskuvisi ile sut gunde 2 3 defacık. O cok kilo aldirir diyorlar napim bebegin cani istiyor diyorum.
ya ben de yiyorum hem bebeğin boyunu uzatıyormuş diye duydum ,inşallah öyledir ben de çok seviyorum ama
Arkadaşların da dediği gibi Ortodoğuyu tercih etme canım ,çok çok iyi biliyorum ,sen devlette hangi hastaneyi tercih etmiştin
aynen canım ben de uyarmak istedm sırf 3-5 kuruşş ucuz die riske atmaya gerek yok. o kadar çok giden arkadaşım oldu ve o kdr çok şey duydum ve gördm ki .. kesinlikle tercih etmedm o yüzden

Belkide canım bugün eğer bişeyler yiyebilirsin senin dediğin gibi 1 saat sonrada öleyim şekerim. Amin canım inşallah yeter ki sağlıkla doğsun yavrum

Hahaaa bende ilk üç ay onunla beslendim komşum gelip zorla yapıp yediriyordu ah ne zor günlerdi su bile içmediğim serumla beslediğim günler ama iyi hatırlattın tiksinmiştim o dönem artık şu şeker sorunumu bi çözeyim bende başlayayım tekrardan

aynen ya genelde zaten 200 300 gram fark ediyormuş doğunca tabi normal zaten her ultrasonda farklı çıkıyor bide ölçüme göre söylüyorlar ya
Aynen çokta önemli değil ya benim önceki gittiğim hastanede ayna gibiydi ultrason 4 boyutlu herşeyi görüyoduk bunda ultrason cihazı kötü eşime diyorum alışmıştık ayna gibi görüntüye diyorum eşimde amaan 2 ay sonra full hd görcez boşver diyo

valla bende düşünüyorum ama ev bulamadık bulsam hiç durmıcam şimdiki evin her yeri akıyo küf silmekten bıktım valla bebek için hiç uygun değil kaloriferli bir ev bulsak direk çıkıcam ama nasıl olucak bilmiyorum eşim yoğun çalışıyo ben markete gitsem yoruluyorum

Evet bana da enfeksiyonda öyle yaptı canım ilgisiz gibi değil de rahat davrandı ben de devlette yaptırdım herşeyi ilacı da kullandım . Aslında o panikletmeyen hallerini seviyorum ama bazen fazla relax gibi oluyor
Kizlar ben gunde 2 3 tane yumurta yiyorum bir kizim okula giderken onunla yaptigim kahvaltida birde bu saatlerde kendi kahvaltimda cok mu oluyor acaba
ben her sabah 2 tane yiyorum canım umarım fazla olmuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…