aynen canım sen benimkini görsen doktor ultrason fotosu veriyor ama bomboş ahah eşime artık gelme diyorum zaten bir şey belli olmuyor daha bir kere 4 boyutlu gördm detaylı ultrasonda onda da çok ufak tı çokta benzemiyorlar zaten doğunca anlaşılıyo insan görmek istiyo ama tabiAynen çokta önemli değil ya benim önceki gittiğim hastanede ayna gibiydi ultrason 4 boyutlu herşeyi görüyoduk bunda ultrason cihazı kötü eşime diyorum alışmıştık ayna gibi görüntüye diyorum eşimde amaan 2 ay sonra full hd görcez boşver diyo
Eşini almıyolar demi içeriye devlette öyle galiba aslında muane ücreti uygun 4 boyutlu bi hastaneye gidebilirsin araştırıp burda mesela 60-70 lira muane ücreti olup 4 boyutlu ultrason cihazı olan hastaneler var sırf yüzünü görmek için gidebilirsinaynen canım sen benimkini görsen doktor ultrason fotosu veriyor ama bomboş ahah eşime artık gelme diyorum zaten bir şey belli olmuyor daha bir kere 4 boyutlu gördm detaylı ultrasonda onda da çok ufak tı çokta benzemiyorlar zaten doğunca anlaşılıyo insan görmek istiyo ama tabi
Yaa bilemiyorum ki zaten cok severim ama simdi canim tatli istediginde ilk aklima gelen sey oluyor buz gibi sute atıp yiyorum.Ay bi kadın takip ediyorum oda öyle her gün akşam bebe bisküvisi yiyor 34 haftalık hamile son zamanlarda bebeğin damak zevkine göre yermişiz bazı şeyleri sanırım bu öyle bişey ama gerçekten çok kilo aldırdığını bende duymuştum arkadaşım
alıyorlardı başlarda ona ramen bir şey anlamıyodu eşim kalp atışını dinledik çıktık diyorum dinledik sonunda falan neyi diyo o tıkıtık tıkıtık kalp atışımıydı aa falan yapıyo hiç anlamıyo ki ahah şimdi de yazı asmışlar kapıya erkek girmesi kesinlikle yasaktır diye bir sıkıntı çıktı herhalde yoksa burda alıyorlardı. O dediğini bende düşündüm de burda da tek bi özel hastane var onun da muayenesi 150 tl dedm kıyafet alırım ona nasıl olsa doğduğu gibi olmayacak yüzü gösterir mi göstermez mi o var bideEşini almıyolar demi içeriye devlette öyle galiba aslında muane ücreti uygun 4 boyutlu bi hastaneye gidebilirsin araştırıp burda mesela 60-70 lira muane ücreti olup 4 boyutlu ultrason cihazı olan hastaneler var sırf yüzünü görmek için gidebilirsin
Ya bebekte isede mi yarıyormuş neyse bak yemek icin bahanem oldu cok cok seviyorum evde kizimdan gizli yediklerim arasinda : )ya ben de yiyorum hem bebeğin boyunu uzatıyormuş diye duydum ,inşallah öyledirben de çok seviyorum ama
aynen canım ben de uyarmak istedm sırf 3-5 kuruşş ucuz die riske atmaya gerek yok. o kadar çok giden arkadaşım oldu ve o kdr çok şey duydum ve gördm ki .. kesinlikle tercih etmedm o yüzden
Ahaha ne guzel komşu saolsun valla iyi yapmış. Suracikta kalmis azcik zaman kilo alirim diyip hic duramicam zaten almis basini gidiyor heryerim : )Hahaaabende ilk üç ay onunla beslendim komşum gelip zorla yapıp yediriyordu ah ne zor günlerdi su bile içmediğim serumla beslediğim günler ama iyi hatırlattın tiksinmiştim o dönem artık şu şeker sorunumu bi çözeyim bende başlayayım tekrardan
Umarim olmuyordur. Haftaya gidince bir sorayim doktora benEvet bana da enfeksiyonda öyle yaptı canım ilgisiz gibi değil de rahat davrandı ben de devlette yaptırdım herşeyi ilacı da kullandım . Aslında o panikletmeyen hallerini seviyorum ama bazen fazla relax gibi oluyor ben her sabah 2 tane yiyorum canım umarım fazla olmuyordur
Haha boşver doğumdan sonra veririz ben zaten çok sıcak bi yerde yaşıyorum günde 4 litre su içmeyi düşünüyorumYaa bilemiyorum ki zaten cok severim ama simdi canim tatli istediginde ilk aklima gelen sey oluyor buz gibi sute atıp yiyorum.
Kilo kismimi duymuyorum silik çıkmış okunmuyor yazdigin
Bi tane mi var alla alla ne ilginç. Evet oda var mesela benimki aylardır eli yüzünde göremiyorumalıyorlardı başlarda ona ramen bir şey anlamıyodu eşim kalp atışını dinledik çıktık diyorum dinledik sonunda falan neyi diyo o tıkıtık tıkıtık kalp atışımıydı aa falan yapıyo hiç anlamıyo ki ahah şimdi de yazı asmışlar kapıya erkek girmesi kesinlikle yasaktır diye bir sıkıntı çıktı herhalde yoksa burda alıyorlardı. O dediğini bende düşündüm de burda da tek bi özel hastane var onun da muayenesi 150 tl dedm kıyafet alırım ona nasıl olsa doğduğu gibi olmayacak yüzü gösterir mi göstermez mi o var bide
Ben 15 kilo aldım canım doktor bundan sonra alma dedi yememe dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum inş fazla almamKızlar kaç kilo aldınız
Ben çok hızlı almaya başladım
Inşallah canım aminAramizda tam bir ay varmissaglikla zamaninda gelsin insallah bebisler
Neden uyuyamıyorsunuz ki.benim bakış açısıda tam tersi doğumdan sonra uyuyamıyacağım için stok depolarını dolduruyorum. :))Uyku tutmayanlar kulübüne hoş geldim.
Bu aralar hep sabahın köründe 4 gibi uyanığım..
Vücut kendini ileri ki uykusuz günlere gecelere hazırliyor desem daha erken değil mi...
Çektiğin sıkıntıların mükafatını sağlıkla kucağına alman dileğiyle canım.aslında evet hepimiz etkileniyoruz ama hayat her zaman dümdüz gitmiyor kimseye.hayatın birde gerçekleri var.@mirkett @Serylady @Freckless @burciss çok teşekkür ederim kızlar Allaha şükürler olsun daha iyiyim, Nisanda çalışmaya bile başlıycam sanırım çünkü heyet raporu vermiyorlar, iyi olayım da çalışayım diorum ben de napym
2. Trimesterım sürekli hastanede geçti haftada bir rahatsızlanıp acile gidiordum bazen yatış verip takip ediyorlardı, sonunda ameliyat kararı da aniden çıktı, hepimiz hamileyiz en ufak birşeyden etkilenip üzülüyoruz veya vesvese yapabiliyoruz o yüzden yazmak istemedim açıkçası canım çok şükür şimdi hepsi bitti
canım neye göre 8 kilo alman lazım dedi doktorun? ben de 5 kilo aldım ama doktor az ya da çok diye yorum yapmadı.yaklaşık 5 kilo doğuma kadar 8 almam lazımmış inşallah alırım 2 ayda 3 kilo alırım yabu kilo işi alsan dert almasan ayrı dert malesef
Ben gecen yil tasinmistim. Evler birbirine yakindi.Dedigin gibi yaptim. Sirket gelmeden mutfagi temizledim. Sepetlere legenlere carsaf serdim. Bardak canak paketlemeden yerlestirdim. Aralarına bez koydum kirilmasin diye. Cikarip cikarip direk raflara yerleştirdim. Tasininca insanı en cok kiyafet ve mutfak oyaliyor zaten.Günaydın kızlar. 1 ay sonra kısmetse taşınmayı düşünüyoruz burda vardı taşınanlar niyeti olanlar zor mu acaba. Ben evi tuttup mutfağı temizledikten sonra hiç koli yapmadan mutfak eşyalarını peyder pey taşıyayım diyorum
BEbe bisküvisini ben de çok seviyorum ben bi de Çaya bandırıyorum, benim durum daha vahimBirde yeni favorim bebe buskuvisi ile sutgunde 2 3 defacık. O cok kilo aldirir diyorlar napim bebegin cani istiyor diyorum.
Benim de 5 Kilo. Ama doktor artık son 3 aya girdin bundan sonra daha hızlı kilo alacaksın dedi.yaklaşık 5 kilo doğuma kadar 8 almam lazımmış inşallah alırım 2 ayda 3 kilo alırım yabu kilo işi alsan dert almasan ayrı dert malesef
Şehit ahmet özsoy gölbaşı devlet hastanesi ama doktorum gitmişArkadaşların da dediği gibi Ortodoğuyu tercih etme canım ,çok çok iyi biliyorum ,sen devlette hangi hastaneyi tercih etmiştin
Bende çok yiyorum ya diyorum bebegimin mama saati geldi :):)Birde yeni favorim bebe buskuvisi ile sutgunde 2 3 defacık. O cok kilo aldirir diyorlar napim bebegin cani istiyor diyorum.
Kızlar kaçıncı haftada kanala girer bilgisi olan var mi ben hiç hatırlamıyorum ya doktorla görüşen falan baş aşağı dönen var mi dünden beri sürekli altta hareketler hissediyorum hareket ettikçe orda kıpırtı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?