2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
aynen canım sen benimkini görsen doktor ultrason fotosu veriyor ama bomboş ahah eşime artık gelme diyorum zaten bir şey belli olmuyor daha bir kere 4 boyutlu gördm detaylı ultrasonda onda da çok ufak tı çokta benzemiyorlar zaten doğunca anlaşılıyo insan görmek istiyo ama tabi

Eşini almıyolar demi içeriye devlette öyle galiba aslında muane ücreti uygun 4 boyutlu bi hastaneye gidebilirsin araştırıp burda mesela 60-70 lira muane ücreti olup 4 boyutlu ultrason cihazı olan hastaneler var sırf yüzünü görmek için gidebilirsin

Yaa bilemiyorum ki zaten cok severim ama simdi canim tatli istediginde ilk aklima gelen sey oluyor buz gibi sute atıp yiyorum.
Kilo kismimi duymuyorum silik çıkmış okunmuyor yazdigin

alıyorlardı başlarda ona ramen bir şey anlamıyodu eşim kalp atışını dinledik çıktık diyorum dinledik sonunda falan neyi diyo o tıkıtık tıkıtık kalp atışımıydı aa falan yapıyo hiç anlamıyo ki ahah şimdi de yazı asmışlar kapıya erkek girmesi kesinlikle yasaktır diye bir sıkıntı çıktı herhalde yoksa burda alıyorlardı. O dediğini bende düşündüm de burda da tek bi özel hastane var onun da muayenesi 150 tl dedm kıyafet alırım ona nasıl olsa doğduğu gibi olmayacak yüzü gösterir mi göstermez mi o var bide

Ya bebekte isede mi yarıyormuş neyse bak yemek icin bahanem oldu cok cok seviyorum evde kizimdan gizli yediklerim arasinda : )

Ahaha ne guzel komşu saolsun valla iyi yapmış. Suracikta kalmis azcik zaman kilo alirim diyip hic duramicam zaten almis basini gidiyor heryerim : )

Umarim olmuyordur. Haftaya gidince bir sorayim doktora ben

Yaa bilemiyorum ki zaten cok severim ama simdi canim tatli istediginde ilk aklima gelen sey oluyor buz gibi sute atıp yiyorum.
Kilo kismimi duymuyorum silik çıkmış okunmuyor yazdigin
Haha boşver doğumdan sonra veririz ben zaten çok sıcak bi yerde yaşıyorum günde 4 litre su içmeyi düşünüyorum o zamanda kilo gitmesinde göreyim

Bi tane mi var alla alla ne ilginç. Evet oda var mesela benimki aylardır eli yüzünde göremiyorum seninkide kesin kapatır yüzünü şansına

Aramizda tam bir ay varmis saglikla zamaninda gelsin insallah bebisler
Inşallah canım amin
Uyku tutmayanlar kulübüne hoş geldim.
Bu aralar hep sabahın köründe 4 gibi uyanığım..
Vücut kendini ileri ki uykusuz günlere gecelere hazırliyor desem daha erken değil mi...
Neden uyuyamıyorsunuz ki.benim bakış açısıda tam tersi doğumdan sonra uyuyamıyacağım için stok depolarını dolduruyorum. :))

Çektiğin sıkıntıların mükafatını sağlıkla kucağına alman dileğiyle canım.aslında evet hepimiz etkileniyoruz ama hayat her zaman dümdüz gitmiyor kimseye.hayatın birde gerçekleri var.

Ben gecen yil tasinmistim. Evler birbirine yakindi.Dedigin gibi yaptim. Sirket gelmeden mutfagi temizledim. Sepetlere legenlere carsaf serdim. Bardak canak paketlemeden yerlestirdim. Aralarına bez koydum kirilmasin diye. Cikarip cikarip direk raflara yerleştirdim. Tasininca insanı en cok kiyafet ve mutfak oyaliyor zaten.
Askıdaki kiyafetleri de bavula cantaya sokmadım. Onlari da carsafi zarf gibi yaptim. Askisiyla beraber sardim. Goturdum vestiyere gomme dolaba falan astim. Gardrop kurulunca ona aktardim.
Allah kolaylık versin tasinmak zor. Insallah yardim edecek birileri vardır

Birde yeni favorim bebe buskuvisi ile sut gunde 2 3 defacık. O cok kilo aldirir diyorlar napim bebegin cani istiyor diyorum.
Bende çok yiyorum ya diyorum bebegimin mama saati geldi :):)
Sözde magnolia için aldığım bebe bisküvileri ara öğünlerim oldu, küçük paket yerine kolisiyle alıyoruz artık napalımm

Kızlar kaçıncı haftada kanala girer bilgisi olan var mi ben hiç hatırlamıyorum ya doktorla görüşen falan baş aşağı dönen var mi dünden beri sürekli altta hareketler hissediyorum hareket ettikçe orda kıpırtı oluyo

canım tekmeleridir belki düz duruyordur, sabit durduklarını da sanmıyorum ama ben bazen hem aşagıda hem yukarda hiisediyorum dik duruyor gibi, dünde sag ve sol tarafta hissettim yan yatmıştı sanırım :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…