canım tekmeleridir belki düz duruyordur, sabit durduklarını da sanmıyorum ama ben bazen hem aşagıda hem yukarda hiisediyorum dik duruyor gibi, dünde sag ve sol tarafta hissettim yan yatmıştı sanırım :):)
Bende iki gündür altta ve üstte hissediyorum yanlar çok nadir oluyo kendimi doğum yapacak gibi hissetmeye başladım o kadar agirlastigimi hissediyorum bazen
Bende iki gündür altta ve üstte hissediyorum yanlar çok nadir oluyo kendimi doğum yapacak gibi hissetmeye başladım o kadar agirlastigimi hissediyorum bazen
ayy Allah korusun daha var doğumlarımıza inş :)
şuan sağ tarafıma nasıl yayıldıysa baya göbegimin en kenarında tepiniyor videosunu cekip eşime attım okdr belli bi de sıpaa yaa
Anladım bende çalışayım bari. Bide ebe bize meditasyon müziği gönderdi her gün yatmadan önce muhakkak dinleyin doğumda sakin olmanıza çok fayda sağlıcak dedi düzenli olmasada yapmaya çalışıyorum ama baya rahatlatıyo insanı gerçekten
arkadaşlar avrupa yakasında olup doktorumdan hastanemden çok memnunum diyen var mı? doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. lütfen bir yer önerin ve gidip çok memnun kalayım :/
aynen canım küçük bir ilçedeyim merkezde var özeller bana da öyle geliyor kesin kapatır falan az kaldı zaten çokta önemli değil dediğin gibi full hd görücez yakında
Kraftin north/west bu ikisi tipatip ayni zaten adini değiştirmişler relax elite garden bunlar hep birbirine benziyor ufak tefek dekorasyon değişikliği yapmislar sadece bana öyle geldi kullananlar ya da alanlar yorum yaparsa çok iyi olacak:) yatak genişliği boyu ve yatagin kumasi çok önemli bence. sallanma özelliği kenardaki cepler de arti ozellikler bence.
Ay bugün hastanede gebe okuluna gittim oda doğumhanenin hemen yanında beklerken kötü bir doğuma şahit oldum çok üzüldüm ya bebeği bir ile anneyi ayrı bir ile sevk ettiler ağlıcaktım resmen gebe okulunda dersi ebe veriyor oda anlatmıyım size dese de anlattı üzüldüm çok ya allah hepimize güzel doğumlar nasip etsin inşallah
Bende çok yiyorum ya diyorum bebegimin mama saati geldi :):)
Sözde magnolia için aldığım bebe bisküvileri ara öğünlerim oldu, küçük paket yerine kolisiyle alıyoruz artık napalımm
Kraftin north/west bu ikisi tipatip ayni zaten adini değiştirmişler relax elite garden bunlar hep birbirine benziyor ufak tefek dekorasyon değişikliği yapmislar sadece bana öyle geldi kullananlar ya da alanlar yorum yaparsa çok iyi olacak:) yatak genişliği boyu ve yatagin kumasi çok önemli bence. sallanma özelliği kenardaki cepler de arti ozellikler bence.
Hepsi buradadan bakmistim calipsonun yorumlari guzeldi. Kumasi begenilmis ozellikle. Su an yasadigim yerde gorebilecegim bir yer yok. Iki hafta sonra ankarada bakicam nasilmis diye. Buyuk ihtimalle calipsoyu alirim..
Hergün değil ama çoğu zaman bende uyuya kalıyorum bugün 8 de kaltım oğluma kahvaştı ettirdim koltukta 11 e kadar uyuya kaldım yarım saatte bir uyandım gerçi wc için ama iyice sersem gibi oluyorum uyuyunca
Kızlar biz bugün doktora gittik çok şükür şimdi her şey yolunda. 3 hafta önce baş aşağı idi şimdi tekrar ters dönmüş başı kaburgalarımın orda resmen. Doktorum seni rahatsız eder bu pozisyon az sabret dedi ,tekrar baş aşağı döner mi dedim, daha çok var yüzde 80 döner dedi 28+4 üz,ultrasonda 29+6 çıktı pıtırcığım 1574gram ve 40 cm olmuşuz Demek ki hareketlerini az hissetmemin nedeni ters dönmesiymiş ve zaten 2-3 gündür midem de aşırı yanıyor Ayrıca göbeğimin içinde ben gibi bir şey çıkmış,doktor mutlaka cildiyeye göster dedi. İlginç ya kimin göbeğinin içinde ben çıkar ki Bizden haberler böyle teyzeler,burnumuz da kocaman çıktı ultrasonda