Az ama öz işte ne güzel . YouTube da Videolar izliyorum insanlar resmen taşınıyor hastaneye garipler geliyor bana ya show için yaşanıyor hayatlar instagram filtreli :))))Kızlar benim hastanemden verilen liste böyle
maşallahh gelişimi oldukça iyi demek ki :):)Kızlar biz bugün doktora gittikçok şükür şimdi her şey yolunda. 3 hafta önce baş aşağı idi şimdi tekrar ters dönmüş başı kaburgalarımın orda resmen. Doktorum seni rahatsız eder bu pozisyon az sabret dedi ,tekrar baş aşağı döner mi dedim, daha çok var yüzde 80 döner dedi 28+4 üz,ultrasonda 29+6 çıktı pıtırcığım 1574gram ve 40 cm olmuşuz Demek ki hareketlerini az hissetmemin nedeni ters dönmesiymiş ve zaten 2-3 gündür midem de aşırı yanıyor Ayrıca göbeğimin içinde ben gibi bir şey çıkmış,doktor mutlaka cildiyeye göster dedi. İlginç ya kimin göbeğinin içinde ben çıkar ki Bizden haberler böyle teyzeler,burnumuz da kocaman çıktı ultrasonda
bazıları çok abartıyor gerçekten ama bazıları da çok az nolur nolmaz yanına almak istiyorsun bir çok şeyi :)Az ama öz işte ne güzel . YouTube da Videolar izliyorum insanlar resmen taşınıyor hastaneye garipler geliyor bana ya show için yaşanıyor hayatlar instagram filtreli :))))
Babası 186maşallahh gelişimi oldukça iyi demek ki :):)
daha dogum zamanımıza var rahat rahat dönüyorlar takılıyorlar içerde :)
Evet bende sabah kizimi okula gonderip uyuyorum zaten 10 11 de kalkiyorum bide bu ogleden sonra uyumalari iyice serserm sacma bir hale sokuyor insani.gecede uyuyorum.niye bole oldu kiHergün değil ama çoğu zaman bende uyuya kalıyorum bugün 8 de kaltım oğluma kahvaştı ettirdim koltukta 11 e kadar uyuya kaldım yarım saatte bir uyandım gerçi wc için ama iyice sersem gibi oluyorum uyuyunca
Yapmıyorum canım ama pilates topu alıcam yapmaya başlıcam pek düzenli bişey yapma huyum yoktur ama yapsam iyi olucakPlates yapiyor musun canim o çok önemli kaslari açmak icin
buraya da yaz öğrenince :)Umarim olmuyordur. Haftaya gidince bir sorayim doktora ben
tabi ki Türk insanı olarak hepimiz ne olur ne olmazcıyız canım orası ayrıbazıları çok abartıyor gerçekten ama bazıları da çok az nolur nolmaz yanına almak istiyorsun bir çok şeyi :)
zaten küçük bi bavulla gitmeyi düşünüyorum ben içinden eşyalar rahat alınsın karışmasın diye hazır bavulla giderkende lazım olabilcek herşey konulmalı yine de :):)
Bende ayni düşünüyorum evdeki kristalleri bavula dolduran gördüm. Temel ihtiyaclar yeterli zaten 2 gece ve kendi agrim bebegi emzirme cabamla gececek.ailem ve 2 3 yakin arkadasim gelir gider yeterli.doktorum 2 hastane ile anlasmali 1ini gezdim listesini aldim digerine yarin gidecegim ilk hastanede aldigim listede ki en guzel sey eger kardes varsa ona bir bebekten sana geldi diye minik hediye koyabilirsiniz kismiydi : )buraya da yaz öğrenince :)
tabi ki Türk insanı olarak hepimiz ne olur ne olmazcıyız canım orası ayrıBen böyle işin show kısmına karşıyım biraz o kadar
Neyseki mamaların tadı güzel değilBende koliyle aliyorumbebegin cani istiyor diye.bebeklerimizden daha bebegiz hepimiz bu gidisle mamalarada ortak cikarsak sasirmam : )
Derindere Hastanesi'nde bir doktor var, o çok iyi. GATA mezunu, ben tetkikler olunca oraya gidiyorum. Normalde Kemerburgaz'da bir doktorum var, devlette, çok ilgileniyor, onu kimselere değişmemarkadaşlar avrupa yakasında olup doktorumdan hastanemden çok memnunum diyen var mı? doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. lütfen bir yer önerin ve gidip çok memnun kalayım :/
Sutlu pirincli gece muhallebisi vardi kizimin zamaninda 6 aydan sonra veriyordum ara ara iyidi o ya gideri vardiNeyseki mamaların tadı güzel değil
Ay çok tatlı bir düşünce ya bebekten hediyeBende ayni düşünüyorum evdeki kristalleri bavula dolduran gördüm. Temel ihtiyaclar yeterli zaten 2 gece ve kendi agrim bebegi emzirme cabamla gececek.ailem ve 2 3 yakin arkadasim gelir gider yeterli.doktorum 2 hastane ile anlasmali 1ini gezdim listesini aldim digerine yarin gidecegim ilk hastanede aldigim listede ki en guzel sey eger kardes varsa ona bir bebekten sana geldi diye minik hediye koyabilirsiniz kismiydi : )
Bir defa geri gelince onlari yerlestir bosalt kismida var.bilemiyorum zaten acim agrim bana yetecek.o 2 cekim ilk gun ve ertesi gun cekimi falan diye birsey.Ay çok tatlı bir düşünce ya bebekten hediyeKristaller kısmından bahsediyorum ben de geçen gün bi paylaşım gördüm 2 tane çekim yapacakları için 4er çift kıyafet hazırladılar anne baba kardeş ve bebeğe :) neden 2 çekim mesele evdeki tüm sunum servis eşyalarını taşımaya gerek yok yahu:)
Aa ben otribebeyi unuttum iyi ki hatırlattın en onemlilerdenBenim gibi bu gibi şeyleri henüz almayan tembel anneler varsa buyurun fiyatları gayet iyi
Hadi ya denemek lazım o zamanSutlu pirincli gece muhallebisi vardi kizimin zamaninda 6 aydan sonra veriyordum ara ara iyidi o ya gideri vardi
Az ama öz işte ne güzel . YouTube da Videolar izliyorum insanlar resmen taşınıyor hastaneye garipler geliyor bana ya show için yaşanıyor hayatlar instagram filtreli :))))
[/QUOTE
İnstgram filtreli kısmına çok güldüm,bebeğin showu olmaz bence,ben hoşlanmıyorum
Ben de seninle aynı fikirdeyim,tatile giderken bile ayarlayıp öyle giderim,liste yaparım ,çünkü tatil dönüşü bir de o bavulu boşaltması,ütülemesi varBir defa geri gelince onlari yerlestir bosalt kismida var.bilemiyorum zaten acim agrim bana yetecek.o 2 cekim ilk gun ve ertesi gun cekimi falan diye birsey.
Yapanin kendi tercihi ben tatile giderkrn bile kalacagim gun sayisi kadar kombin yapar kiyafet hazirlarim hammallik gelir diger turlusu.
Evet ya cok tatli dusunuyoruz ablaya ne gelsin diye ama abla telefon istiyor : ))
Birde baba kalacaksa onada bir ufak rahat yedek kiyafet yazmislar mesela o da iyi fikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?