2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
maşallahh gelişimi oldukça iyi demek ki :):)
daha dogum zamanımıza var rahat rahat dönüyorlar takılıyorlar içerde :)

Az ama öz işte ne güzel . YouTube da Videolar izliyorum insanlar resmen taşınıyor hastaneye garipler geliyor bana ya show için yaşanıyor hayatlar instagram filtreli :))))
bazıları çok abartıyor gerçekten ama bazıları da çok az nolur nolmaz yanına almak istiyorsun bir çok şeyi :)
zaten küçük bi bavulla gitmeyi düşünüyorum ben içinden eşyalar rahat alınsın karışmasın diye hazır bavulla giderkende lazım olabilcek herşey konulmalı yine de :):)

maşallahh gelişimi oldukça iyi demek ki :):)
daha dogum zamanımıza var rahat rahat dönüyorlar takılıyorlar içerde :)
Babası 186 ona bağlıyorum ben 163 yani bana çekmesi zor
Ay inş olur çünkü kilosu ve pozisyonu önemli ya normal doğum için. Bakalım hayırlısı sezaryenden korkuyorum

Hergün değil ama çoğu zaman bende uyuya kalıyorum bugün 8 de kaltım oğluma kahvaştı ettirdim koltukta 11 e kadar uyuya kaldım yarım saatte bir uyandım gerçi wc için ama iyice sersem gibi oluyorum uyuyunca
Evet bende sabah kizimi okula gonderip uyuyorum zaten 10 11 de kalkiyorum bide bu ogleden sonra uyumalari iyice serserm sacma bir hale sokuyor insani.gecede uyuyorum.niye bole oldu ki

Umarim olmuyordur. Haftaya gidince bir sorayim doktora ben
buraya da yaz öğrenince :)
tabi ki Türk insanı olarak hepimiz ne olur ne olmazcıyız canım orası ayrı Ben böyle işin show kısmına karşıyım biraz o kadar

buraya da yaz öğrenince :)
tabi ki Türk insanı olarak hepimiz ne olur ne olmazcıyız canım orası ayrı Ben böyle işin show kısmına karşıyım biraz o kadar
Bende ayni düşünüyorum evdeki kristalleri bavula dolduran gördüm. Temel ihtiyaclar yeterli zaten 2 gece ve kendi agrim bebegi emzirme cabamla gececek.ailem ve 2 3 yakin arkadasim gelir gider yeterli.doktorum 2 hastane ile anlasmali 1ini gezdim listesini aldim digerine yarin gidecegim ilk hastanede aldigim listede ki en guzel sey eger kardes varsa ona bir bebekten sana geldi diye minik hediye koyabilirsiniz kismiydi : )

arkadaşlar avrupa yakasında olup doktorumdan hastanemden çok memnunum diyen var mı? doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. lütfen bir yer önerin ve gidip çok memnun kalayım :/
Derindere Hastanesi'nde bir doktor var, o çok iyi. GATA mezunu, ben tetkikler olunca oraya gidiyorum. Normalde Kemerburgaz'da bir doktorum var, devlette, çok ilgileniyor, onu kimselere değişmem .

Ay çok tatlı bir düşünce ya bebekten hediye Kristaller kısmından bahsediyorum ben de geçen gün bi paylaşım gördüm 2 tane çekim yapacakları için 4er çift kıyafet hazırladılar anne baba kardeş ve bebeğe :) neden 2 çekim mesele evdeki tüm sunum servis eşyalarını taşımaya gerek yok yahu:)

Bir defa geri gelince onlari yerlestir bosalt kismida var.bilemiyorum zaten acim agrim bana yetecek.o 2 cekim ilk gun ve ertesi gun cekimi falan diye birsey.
Yapanin kendi tercihi ben tatile giderkrn bile kalacagim gun sayisi kadar kombin yapar kiyafet hazirlarim hammallik gelir diger turlusu.
Evet ya cok tatli dusunuyoruz ablaya ne gelsin diye ama abla telefon istiyor : ))
Birde baba kalacaksa onada bir ufak rahat yedek kiyafet yazmislar mesela o da iyi fikir.

Birde bazi bebekler uzun tirnakli doğabiliyor tirnak törpüsü alabilirsiniz yaniniza yazmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…