çok zor bir durum ne emekler veriyorsun 9 ay bekliyorsun heyecanlaAy bugün hastanede gebe okuluna gittim oda doğumhanenin hemen yanında beklerken kötü bir doğuma şahit oldum çok üzüldüm ya bebeği bir ile anneyi ayrı bir ile sevk ettiler ağlıcaktım resmen gebe okulunda dersi ebe veriyor oda anlatmıyım size dese de anlattıüzüldüm çok ya allah hepimize güzel doğumlar nasip etsin inşallah
Aa ben otribebeyi unuttum iyi ki hatırlattın en onemlilerden
öyle gerçekten normalde bende etkilenmem ama böyle şahit olunca kötü oldum ebe hanımda saolsun hem etkikenmeyin dedi hem anlattı duymasaydım iyiydi sabahtan beri aklımdalarçok zor bir durum ne emekler veriyorsun 9 ay bekliyorsun heyecanlahepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evimize dönelim inşallah.
Benim de bitti hemen hemen annem saolsun yikadi utuledi yerlestirdik bebege ayirdigim dolabida.otribebe aklimdaydi.havlularini almadim.1 pijama siparis verdim.Benim listem 2 aydır hazır nerdeyse ama tembellikten tamamlayamıyorumZaten 5 günü mesai hoop hafta bitiyor . büyük parçaları bitti Allah'tan dolap beşik bebek arabası ana kucağı banyo takımı :) işte böyle ufak ama çok önemli şeyleri yeni Yen'in alıyorum
Organizasyon şirketlerinin yaptığı malum oda süslemeleri yok mu sadece gösteriş için yaşıyor bazı insanlar.hayır madem o kadar çok para,o parayı bir çocuğun eğitimi için harca,işe yarasın.Az ama öz işte ne güzel . YouTube da Videolar izliyorum insanlar resmen taşınıyor hastaneye garipler geliyor bana ya show için yaşanıyor hayatlar instagram filtreli :))))
Allah başka ayrılıklar vermesin.öyle gerçekten normalde bende etkilenmem ama böyle şahit olunca kötü oldum ebe hanımda saolsun hem etkikenmeyin dedi hem anlattı duymasaydım iyiydi sabahtan beri aklımdalar
öyle gerçekten çok zorAllah başka ayrılıklar vermesin.
Hiç bir anneyi evladıyla sınamasın.
Çanta da geliyormuş gözün aydın canım bi iki güne elinde olur.
Iki gün önce yaptırdım.Kizlar aranizda kan uyuşmazlığı icin igne yaptiran oldu mu?
Yarin bana yapılacakmış. Nasil bir süreç bilgi verir misiniz
Eczane ozel veremiyoruz. Bulunmuyor bu igne falan filan biseyler sacmaladi. Igneden sonra gozetim altinda kalacaksınız falan dedi. Pek inandırıcı gelmemisti bana o yuzden sordum.Iki gün önce yaptırdım.
Bağkur borcum olduğu için özel aldım.
Normalde özel hastanede vuruyorlar ama ben sağlık ocağında vuruldum.
B 12 iğnem için gitmiştim,hemşire onu da vurdu. Bir de doğumdan sonra vurulcak...
Ben yaptırdım canım devlette doktor reçete yazdı gidip acilde yaptırdımKizlar aranizda kan uyuşmazlığı icin igne yaptiran oldu mu?
Yarin bana yapılacakmış. Nasil bir süreç bilgi verir misiniz
Yaa bu aliexpressten miydi?Eki Görüntüle 2248762 ayy kızlar çok şükür çantam gelecek bugün istanbula gelmiş 2 ay olacak nerdeyse bi an gelmeyecek sandımbu arada vergi falan diyorlardı bende yok hepsi 0 yazıyor
canım aldığın şeylere gir aliexpresten takip e tıkla orda takip numarası var onu kopyala sonra googledan ptt kargo takip yaz oraya numarayı yapıştır çıkıyor ama türkiye ye girmesi lazım orda çıkması için yurt dışı takibi de aliexpreste çıkıyor zaten ama geç düşüyor sistemeYaa bu aliexpressten miydi?
Bu bilgilere nerden ulaşabiliyoruz ben de bisürü şey almıştım durumları ne hiç bilmiyorum
çok şanslısın valla annem kardeşlerim çok uzakta yalnızım burda :) 32. Haftada izne ayrılcam yıkama ütüleme o zamana kalacak gibi görünüyor inşallah yetiştiririm :)))Benim de bitti hemen hemen annem saolsun yikadi utuledi yerlestirdik bebege ayirdigim dolabida.otribebe aklimdaydi.havlularini almadim.1 pijama siparis verdim.
Asla almam dedigim suslu geceliklerden almis annem.1 gecelik de ben alacagim.hafta sonu eminoune ugrayayim bi goz atayim icimde kalmasin.haftayada ins valiz hazirlarim dursun kenarda.
Mini mini aklimdan cikanlarida hatirladikca eklerim iste. Senin de buyukler bitmis sukur dolabi yerlestir bak gerisi cok kolay oluyor aldigini yikadikca koyuyorsun eksigini daha iyi gorusuyorsun
kesinlikle katılıyorum canım geçen gün instagramda bir butik hastane çekimi için gecelik sabahlık tanıtıyor böyle full dantel güpürlü ama uyarıyor anne adaylarını emzirme için düğmesi falan yok önünde tamamen süs yani giy fotoğraf çek çıkar çünkü emziremeyeceksinOrganizasyon şirketlerinin yaptığı malum oda süslemeleri yok mu sadece gösteriş için yaşıyor bazı insanlar.hayır madem o kadar çok para,o parayı bir çocuğun eğitimi için harca,işe yarasın.
Yaa olsun yaparsin annen ailen uzaktan destektir sana.ben 30.haftadayim .senin daha var 32.haftada bile yeter buyuk mobilyalar hazirmis zaten diger yerlestirmeler 2 gunluk is.çok şanslısın valla annem kardeşlerim çok uzakta yalnızım burda :) 32. Haftada izne ayrılcam yıkama ütüleme o zamana kalacak gibi görünüyor inşallah yetiştiririm :)))
kesinlikle katılıyorum canım geçen gün instagramda bir butik hastane çekimi için gecelik sabahlık tanıtıyor böyle full dantel güpürlü ama uyarıyor anne adaylarını emzirme için düğmesi falan yok önünde tamamen süs yani giy fotoğraf çek çıkar çünkü emziremeyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?