2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar aranizda kan uyuşmazlığı icin igne yaptiran oldu mu?
Yarin bana yapılacakmış. Nasil bir süreç bilgi verir misiniz

çok zor bir durum ne emekler veriyorsun 9 ay bekliyorsun heyecanla hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evimize dönelim inşallah.

Aa ben otribebeyi unuttum iyi ki hatırlattın en onemlilerden

Benim listem 2 aydır hazır nerdeyse ama tembellikten tamamlayamıyorum Zaten 5 günü mesai hoop hafta bitiyor . büyük parçaları bitti Allah'tan dolap beşik bebek arabası ana kucağı banyo takımı :) işte böyle ufak ama çok önemli şeyleri yeni Yen'in alıyorum

çok zor bir durum ne emekler veriyorsun 9 ay bekliyorsun heyecanla hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evimize dönelim inşallah.
öyle gerçekten normalde bende etkilenmem ama böyle şahit olunca kötü oldum ebe hanımda saolsun hem etkikenmeyin dedi hem anlattı duymasaydım iyiydi sabahtan beri aklımdalar

Benim de bitti hemen hemen annem saolsun yikadi utuledi yerlestirdik bebege ayirdigim dolabida.otribebe aklimdaydi.havlularini almadim.1 pijama siparis verdim.
Asla almam dedigim suslu geceliklerden almis annem.1 gecelik de ben alacagim.hafta sonu eminoune ugrayayim bi goz atayim icimde kalmasin.haftayada ins valiz hazirlarim dursun kenarda.
Mini mini aklimdan cikanlarida hatirladikca eklerim iste. Senin de buyukler bitmis sukur dolabi yerlestir bak gerisi cok kolay oluyor aldigini yikadikca koyuyorsun eksigini daha iyi gorusuyorsun

Az ama öz işte ne güzel . YouTube da Videolar izliyorum insanlar resmen taşınıyor hastaneye garipler geliyor bana ya show için yaşanıyor hayatlar instagram filtreli :))))
Organizasyon şirketlerinin yaptığı malum oda süslemeleri yok mu sadece gösteriş için yaşıyor bazı insanlar.hayır madem o kadar çok para,o parayı bir çocuğun eğitimi için harca,işe yarasın.

öyle gerçekten normalde bende etkilenmem ama böyle şahit olunca kötü oldum ebe hanımda saolsun hem etkikenmeyin dedi hem anlattı duymasaydım iyiydi sabahtan beri aklımdalar
Allah başka ayrılıklar vermesin.
Hiç bir anneyi evladıyla sınamasın.

Çanta da geliyormuş gözün aydın canım bi iki güne elinde olur.

Allah başka ayrılıklar vermesin.
Hiç bir anneyi evladıyla sınamasın.

Çanta da geliyormuş gözün aydın canım bi iki güne elinde olur.
öyle gerçekten çok zor
Saol canım valla gelmicek sandım bi an bayadır ilerleme yoktu 2 güne gelir istanbuldan bir iki şey daha almıştım onlar ufak gelmesede olur diyordum ama gelir herhalde onlarda

Kizlar aranizda kan uyuşmazlığı icin igne yaptiran oldu mu?
Yarin bana yapılacakmış. Nasil bir süreç bilgi verir misiniz
Iki gün önce yaptırdım.
Bağkur borcum olduğu için özel aldım.
Normalde özel hastanede vuruyorlar ama ben sağlık ocağında vuruldum.
B 12 iğnem için gitmiştim,hemşire onu da vurdu. Bir de doğumdan sonra vurulcak...

Eczane ozel veremiyoruz. Bulunmuyor bu igne falan filan biseyler sacmaladi. Igneden sonra gozetim altinda kalacaksınız falan dedi. Pek inandırıcı gelmemisti bana o yuzden sordum.
Ucreti ne kadardi acaba?
Devlet karsiliyormuymus normalde bu igneyi

Eki Görüntüle 2248762 ayy kızlar çok şükür çantam gelecek bugün istanbula gelmiş 2 ay olacak nerdeyse bi an gelmeyecek sandım bu arada vergi falan diyorlardı bende yok hepsi 0 yazıyor
Yaa bu aliexpressten miydi?
Bu bilgilere nerden ulaşabiliyoruz ben de bisürü şey almıştım durumları ne hiç bilmiyorum

Yaa bu aliexpressten miydi?
Bu bilgilere nerden ulaşabiliyoruz ben de bisürü şey almıştım durumları ne hiç bilmiyorum
canım aldığın şeylere gir aliexpresten takip e tıkla orda takip numarası var onu kopyala sonra googledan ptt kargo takip yaz oraya numarayı yapıştır çıkıyor ama türkiye ye girmesi lazım orda çıkması için yurt dışı takibi de aliexpreste çıkıyor zaten ama geç düşüyor sisteme

çok şanslısın valla annem kardeşlerim çok uzakta yalnızım burda :) 32. Haftada izne ayrılcam yıkama ütüleme o zamana kalacak gibi görünüyor inşallah yetiştiririm :)))
Organizasyon şirketlerinin yaptığı malum oda süslemeleri yok mu sadece gösteriş için yaşıyor bazı insanlar.hayır madem o kadar çok para,o parayı bir çocuğun eğitimi için harca,işe yarasın.
kesinlikle katılıyorum canım geçen gün instagramda bir butik hastane çekimi için gecelik sabahlık tanıtıyor böyle full dantel güpürlü ama uyarıyor anne adaylarını emzirme için düğmesi falan yok önünde tamamen süs yani giy fotoğraf çek çıkar çünkü emziremeyeceksin

Yaa olsun yaparsin annen ailen uzaktan destektir sana.ben 30.haftadayim .senin daha var 32.haftada bile yeter buyuk mobilyalar hazirmis zaten diger yerlestirmeler 2 gunluk is.
Ya o geceliklerden bir tane gordum ama emzirmelisinden bole kollarinda uzun tuyler var bide sabahligin kuyruğu falan vardi gelinlik gibi dedim tobeler olsun taş tuş tüyle bebek mi emzircekler hayir zaten savastan cikmia gibi oluyor insan yuz göz siş hic bilemedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…