çok şanslısın valla annem kardeşlerim çok uzakta yalnızım burda :) 32. Haftada izne ayrılcam yıkama ütüleme o zamana kalacak gibi görünüyor inşallah yetiştiririm :)))
kesinlikle katılıyorum canım geçen gün instagramda bir butik hastane çekimi için gecelik sabahlık tanıtıyor böyle full dantel güpürlü ama uyarıyor anne adaylarını emzirme için düğmesi falan yok önünde tamamen süs yani giy fotoğraf çek çıkar çünkü emziremeyeceksin
Canım benim annem yanımda ama zaten o da çok yoruluyor ,ben kıyamadığımdan tek başıma yaptım ütümü.İlk önce ters çevirip yıkadım bebek ayarında ,kuruduktan sonra da etiketlerini kestim ,yavaş yavaş ütüleyip yerleştirdim.Ben ütüsünü 2 günde bitirdim,sen de yavaş yavaş yaparsın
Ben chakranin cibinligini aldim magazasina gidip bakmistim 400 liraydi ayni modeli indirimde 60 küsür suan trendyoldan aldim.tullu dantelli istemiyordum daha tok bir kumas cibinlik aldim o yuzden.hatta indirimde olanla olmayani kendi sitesinden inceleyebilirsin.
Ben chakranin cibinligini aldim magazasina gidip bakmistim 400 liraydi ayni modeli indirimde 60 küsür suan trendyoldan aldim.tullu dantelli istemiyordum daha tok bir kumas cibinlik aldim o yuzden.hatta indirimde olanla olmayani kendi sitesinden inceleyebilirsin.
Kızlar sizede deniyo mu bilmiyorum ama. Ben 7 kilo aldım şimdiye kadar 30. Haftamdayım. Karnım çok yok popom ve basenlerim daha fazla kilo aldı. Ama doktor çok iyi gidiyosun diyor. Neyse Dün eşimin akrabaları vardı kuzenleri falan ay baya kilo almışsın dediler sinir oldum. Şey hamileyimya ben ondan olabilirmi dicektim neyse dedim. İnsanlar hamile olduğumuzu bile bile bunu neden söylüyolar anlamış değilim Hamileyken kilo vermemizi mi bekliyolar acaba
Kızlar sizede deniyo mu bilmiyorum ama. Ben 7 kilo aldım şimdiye kadar 30. Haftamdayım. Karnım çok yok popom ve basenlerim daha fazla kilo aldı. Ama doktor çok iyi gidiyosun diyor. Neyse Dün eşimin akrabaları vardı kuzenleri falan ay baya kilo almışsın dediler sinir oldum. Şey hamileyimya ben ondan olabilirmi dicektim neyse dedim. İnsanlar hamile olduğumuzu bile bile bunu neden söylüyolar anlamış değilim Hamileyken kilo vermemizi mi bekliyolar acaba
Sana kibar demişler yine Canım bana şişmişsin,çok kilo almışsın ,yok işte dikkat et diye öğüt vermeler... Gülüyorum geçiyorum sadece mesela şey diyen de var,bebek rahatsız ediyor mu,hayır çok değil diyorum. He o zaman bebek çok kilolu değildir,çok gelişmemiştir ondan olabilir diyorum işim yok açıklama mı yapcam ya
Bizede olmaz olur mu canim ya. Bende 9 kilo aldim karnim cok cikti birde yuzumden aldim zaten. Gecen gun bir komsumla karsilastim bayadir gormemisti beni ay canim sismissin diyor. 7 aylik hamileyim ondan olmasin dedim bende. Nasilsin diye soran yok elestiren cok. Bunun gibi neler duydum artik insanlardan uzak duruyorum
Bana ay kocaman olmussun
Nasil sismissin ole
Diyende var
Hic kilo almia gibi degilde yapili gibisin ne guzel diyende var.
Sirf kendine aliyorsun kiloyu bebegi besle diyende var.
Keyfime gore diyip geciyorum
Ben aslında sinek için istiyorum,pencerelerde sineklik yok ve yazın acayip sivrisinek oluyor buralarda diktirirm olmadı bakam çok teşekkür ediyorum güzel anne bayıldım dolap düzenine
canım aldığın şeylere gir aliexpresten takip e tıkla orda takip numarası var onu kopyala sonra googledan ptt kargo takip yaz oraya numarayı yapıştır çıkıyor ama türkiye ye girmesi lazım orda çıkması için yurt dışı takibi de aliexpreste çıkıyor zaten ama geç düşüyor sisteme
Bizede olmaz olur mu canim ya. Bende 9 kilo aldim karnim cok cikti birde yuzumden aldim zaten. Gecen gun bir komsumla karsilastim bayadir gormemisti beni ay canim sismissin diyor. 7 aylik hamileyim ondan olmasin dedim bende. Nasilsin diye soran yok elestiren cok. Bunun gibi neler duydum artik insanlardan uzak duruyorum