2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben aslında sinek için istiyorum,pencerelerde sineklik yok ve yazın acayip sivrisinek oluyor buralarda diktirirm olmadı bakam çok teşekkür ediyorum güzel anne bayıldım dolap düzenine
Benimde site icinde evim cok yesillikli her cam bahceye bakiyor sinek malesed oluyor.ins is görür bakalim.
Ya ben tesekkur ederim

Bir de normal doğumdan çok korkuyorum sezeryan cokk dayanilmayacak kadar zor mu/?? Ya da normal doğum o kadar da faili ağrılı bsey değil mi ??

Birlikte almistik senle dimi Şubat başımda
Benim hala gelmedi

Devlet Hastanesinde test yaptırıp sonucu çıkınca mor reçete hazırlayıp,eczacılar odasından 60 liraya alıyorsunuz. ücreti 400 -500 arası. Reçetesiz verilmez ve iki çeşit var diye biliyorum.
Gözetim altında olanı da vardır. Devlet Hastanesinden randevu alırsan 28 hafta bitmeden,hallediliyor diye biliyorum canım.
Allah yardımcin olsun...

Ben senden daha çok kilo aldım 10-11 oldu şuan sanıyorum , bana görümcem dedi bi kere ben de hamile olduğum için olabilir mi ? 6 aylık hamileyim hala senin kilona gelemedim dedim susturdum. Beni gören herkes genelde kilo almamışsın hiç fln diyor benim göbekte genelde başka hiç bi yerim değişmedi bi de benim yüzüm çok küçük hiç göstermiyorm o yüzden . Ama birisi yorum ypsa cevabını veririm yine zaten hamilelik piskolojimizi etkiliyor ..

Günaydın kızlar Yine ve yine ve yine milyonuncu gribimi geçiriyorum yahu martın bu sıcağında bi de. Dün az donduema yedim ondan mı ki anlamadım önceden de yemiştim dondurma. Sabah kalktım zencefil çayı falan hazırladım başka neler yapayım hızlı iyleşmek için yardım edin

Evet bende sabah kizimi okula gonderip uyuyorum zaten 10 11 de kalkiyorum bide bu ogleden sonra uyumalari iyice serserm sacma bir hale sokuyor insani.gecede uyuyorum.niye bole oldu ki
Bende anlamış değilim enerji gelmesi gerekiyordu bu ayda tam tersi oldu

Ahaha kabaririm ben bole iste herkes beceremez deseydin.neler duyacagiz daha kimbilir
Bana böyle diyip sonra dönüp yanındaki kişilerle kendi hamileliklerini ne kadar zayıf olduklarını falan konuştular bi saat koca koca teyzeler doğurunca da sütümüze çocuğun kilosuna falan sarcaklar iyice

Günaydın canım çok geçmiş olsn kivi de baya c vitamini var kivi portakal fln tüket bi de ıhlamur

Babası 186 ona bağlıyorum ben 163 yani bana çekmesi zor
Ay inş olur çünkü kilosu ve pozisyonu önemli ya normal doğum için. Bakalım hayırlısı sezaryenden korkuyorum

inşalllah canım bende sezeryandan korkuyorum nedense çogu kişi tam tersini düşünse de :):)
bizimde boylar hemen hemen öyle bi hafta önden cıkıyor diyorum babasına çekmiş

aa çok mantıklıymış bebekten hediye hiç düşünmemiştim öyle bişi canım güzel fikir teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…