Ben aslında sinek için istiyorum,pencerelerde sineklik yok ve yazın acayip sivrisinek oluyor buralarda diktirirm olmadı bakam çok teşekkür ediyorum güzel anne bayıldım dolap düzenine
canım aldığın şeylere gir aliexpresten takip e tıkla orda takip numarası var onu kopyala sonra googledan ptt kargo takip yaz oraya numarayı yapıştır çıkıyor ama türkiye ye girmesi lazım orda çıkması için yurt dışı takibi de aliexpreste çıkıyor zaten ama geç düşüyor sisteme
Kızlar kaçıncı haftada kanala girer bilgisi olan var mi ben hiç hatırlamıyorum ya doktorla görüşen falan baş aşağı dönen var mi dünden beri sürekli altta hareketler hissediyorum hareket ettikçe orda kıpırtı oluyo
Eczane ozel veremiyoruz. Bulunmuyor bu igne falan filan biseyler sacmaladi. Igneden sonra gozetim altinda kalacaksınız falan dedi. Pek inandırıcı gelmemisti bana o yuzden sordum.
Ucreti ne kadardi acaba?
Devlet karsiliyormuymus normalde bu igneyi
Devlet Hastanesinde test yaptırıp sonucu çıkınca mor reçete hazırlayıp,eczacılar odasından 60 liraya alıyorsunuz. ücreti 400 -500 arası. Reçetesiz verilmez ve iki çeşit var diye biliyorum.
Gözetim altında olanı da vardır. Devlet Hastanesinden randevu alırsan 28 hafta bitmeden,hallediliyor diye biliyorum canım.
Allah yardımcin olsun...
Kızlar sizede deniyo mu bilmiyorum ama. Ben 7 kilo aldım şimdiye kadar 30. Haftamdayım. Karnım çok yok popom ve basenlerim daha fazla kilo aldı. Ama doktor çok iyi gidiyosun diyor. Neyse Dün eşimin akrabaları vardı kuzenleri falan ay baya kilo almışsın dediler sinir oldum. Şey hamileyimya ben ondan olabilirmi dicektim neyse dedim. İnsanlar hamile olduğumuzu bile bile bunu neden söylüyolar anlamış değilim Hamileyken kilo vermemizi mi bekliyolar acaba
Ben senden daha çok kilo aldım 10-11 oldu şuan sanıyorum , bana görümcem dedi bi kere ben de hamile olduğum için olabilir mi ? 6 aylık hamileyim hala senin kilona gelemedim dedim susturdum. Beni gören herkes genelde kilo almamışsın hiç fln diyor benim göbekte genelde başka hiç bi yerim değişmedi bi de benim yüzüm çok küçük hiç göstermiyorm o yüzden . Ama birisi yorum ypsa cevabını veririm yine zaten hamilelik piskolojimizi etkiliyor ..
Günaydın kızlar Yine ve yine ve yine milyonuncu gribimi geçiriyorum yahu martın bu sıcağında bi de. Dün az donduema yedim ondan mı ki anlamadım önceden de yemiştim dondurma. Sabah kalktım zencefil çayı falan hazırladım başka neler yapayım hızlı iyleşmek için yardım edin
Evet bende sabah kizimi okula gonderip uyuyorum zaten 10 11 de kalkiyorum bide bu ogleden sonra uyumalari iyice serserm sacma bir hale sokuyor insani.gecede uyuyorum.niye bole oldu ki
Bana böyle diyip sonra dönüp yanındaki kişilerle kendi hamileliklerini ne kadar zayıf olduklarını falan konuştular bi saat koca koca teyzeler doğurunca da sütümüze çocuğun kilosuna falan sarcaklar iyice
Günaydın kızlar Yine ve yine ve yine milyonuncu gribimi geçiriyorum☹ yahu martın bu sıcağında bi de. Dün az donduema yedim ondan mı ki anlamadım önceden de yemiştim dondurma. Sabah kalktım zencefil çayı falan hazırladım başka neler yapayım hızlı iyleşmek için yardım edin
Babası 186 ona bağlıyorum ben 163 yani bana çekmesi zor
Ay inş olur çünkü kilosu ve pozisyonu önemli ya normal doğum için. Bakalım hayırlısı sezaryenden korkuyorum
inşalllah canım bende sezeryandan korkuyorum nedense çogu kişi tam tersini düşünse de :):)
bizimde boylar hemen hemen öyle bi hafta önden cıkıyor diyorum babasına çekmiş
Bende ayni düşünüyorum evdeki kristalleri bavula dolduran gördüm. Temel ihtiyaclar yeterli zaten 2 gece ve kendi agrim bebegi emzirme cabamla gececek.ailem ve 2 3 yakin arkadasim gelir gider yeterli.doktorum 2 hastane ile anlasmali 1ini gezdim listesini aldim digerine yarin gidecegim ilk hastanede aldigim listede ki en guzel sey eger kardes varsa ona bir bebekten sana geldi diye minik hediye koyabilirsiniz kismiydi : )