canım ya burda aliexpress ten yapılan siparişlerde artık gelen kargocuya vergisi ödeniyormuş diye bir muhabbet vardı, benimde sepetimde bi sürü ürün bekliyor hatta oyuzden cesaret edemedim.. geldiklerinde extra para isticeklermi haber verirmisin ona göre bende alim alıcaklarımı :)Bunları da aliexpressten sipariş verdim bakalım :)
Evet col guzel fikir.biz zaten dusunuyorduk sole ufak sirin birsey aliriz kardesin getirdi sana diye hani ne olur ne olmaz ilk an bir kiskanir diye.ama benim cin göz kizim herhalde eli bos gelmeyecek ablasina bir telefon getirir diyiverdiaa çok mantıklıymış bebekten hediye hiç düşünmemiştim öyle bişi canım güzel fikir teşekkürler :)
Kızlar sizede deniyo mu bilmiyorum ama. Ben 7 kilo aldım şimdiye kadar 30. Haftamdayım. Karnım çok yok popom ve basenlerim daha fazla kilo aldı. Ama doktor çok iyi gidiyosun diyor. Neyse Dün eşimin akrabaları vardı kuzenleri falan ay baya kilo almışsın dediler sinir oldum. Şey hamileyimya ben ondan olabilirmi dicektim neyse dedim. İnsanlar hamile olduğumuzu bile bile bunu neden söylüyolar anlamış değilimHamileyken kilo vermemizi mi bekliyolar acaba
Bal limon karabiber karistirip yedim ben zaten su gibi bisi oluyor ictim denilir.biraz ise yaramistiGünaydın kızlarYine ve yine ve yine milyonuncu gribimi geçiriyorum☹ yahu martın bu sıcağında bi de. Dün az donduema yedim ondan mı ki anlamadım önceden de yemiştim dondurma. Sabah kalktım zencefil çayı falan hazırladım başka neler yapayım hızlı iyleşmek için yardım edin
sivri zekalı bi kızın varmış demek ki maşallah :) eşimin yegenleri var bende onlar için ufak tatlı bi hediye düşüneyim hiç aklıma gelmemişti sürekli beraberiz ister istemez onlarda kıskanıcaklar alıştırmaya çalışıyoruzz ama bakalım :)Evet col guzel fikir.biz zaten dusunuyorduk sole ufak sirin birsey aliriz kardesin getirdi sana diye hani ne olur ne olmaz ilk an bir kiskanir diye.ama benim cin göz kizim herhalde eli bos gelmeyecek ablasina bir telefon getirir diyiverdi
hahahha banada 2/3 hafta önce hareketleri nasıl diyorlardı aynı günlerde birine diyorumki mesela ufak tefek sadece ben hissediyorum aa diyorlar nedenki bu zmnda karnından belli olması lazım bilmem ne... başkasına diyorum aa cnm anca başlar ztn yakında herkes hisseder diyor o zaman anlıyorsun kim iyi niyetli kim fesattt :)Sana kibar demişler yine Canımbana şişmişsin,çok kilo almışsın ,yok işte dikkat et diye öğüt vermeler... Gülüyorum geçiyorum sadece mesela şey diyen de var,bebek rahatsız ediyor mu,hayır çok değil diyorum. He o zaman bebek çok kilolu değildir,çok gelişmemiştir ondan olabilir diyorum işim yok açıklama mı yapcam ya
Minik kumbaralar alabilirsin sevimli sekillerde.ufak notlar yazabilirsin okuma bilmeselerde birileri okur bebek size yazmis diyesivri zekalı bi kızın varmış demek ki maşallah :) eşimin yegenleri var bende onlar için ufak tatlı bi hediye düşüneyim hiç aklıma gelmemişti sürekli beraberiz ister istemez onlarda kıskanıcaklar alıştırmaya çalışıyoruzz ama bakalım :)
aynen canım haklısın biri bilmiyor ama digeri biraz daha büyük bakayım ben bişiler :)Minik kumbaralar alabilirsin sevimli sekillerde.ufak notlar yazabilirsin okuma bilmeselerde birileri okur bebek size yazmis diye
Gonullerini hos tutmak lazim
canım ya burda aliexpress ten yapılan siparişlerde artık gelen kargocuya vergisi ödeniyormuş diye bir muhabbet vardı, benimde sepetimde bi sürü ürün bekliyor hatta oyuzden cesaret edemedim.. geldiklerinde extra para isticeklermi haber verirmisin ona göre bende alim alıcaklarımı :)
bende burda duymuştum yakın zamanda konuşuldu hatta oyuzden alıcaklarımı almadım :):) Daha önceden çok alışverişim oldu extra hiç ödeme yapmadım tabiki hatta kargo biz evde yokken bile kapıya bırakıp gidiyor cogu zaman neyse alim bari ben sepetimdekilerii teşekkürler :):)Merhaba benim dün bikaç ürünüm geldi ekstra para istenmiyor ilk defa duyuyorum :)
benim geçen hafta siparişlerim geldi ödeme fln yapmadım zaten posta kutusuna bırakmışlar :)canım ya burda aliexpress ten yapılan siparişlerde artık gelen kargocuya vergisi ödeniyormuş diye bir muhabbet vardı, benimde sepetimde bi sürü ürün bekliyor hatta oyuzden cesaret edemedim.. geldiklerinde extra para isticeklermi haber verirmisin ona göre bende alim alıcaklarımı :)
senin kız çook akıllı çookkkEvet col guzel fikir.biz zaten dusunuyorduk sole ufak sirin birsey aliriz kardesin getirdi sana diye hani ne olur ne olmaz ilk an bir kiskanir diye.ama benim cin göz kizim herhalde eli bos gelmeyecek ablasina bir telefon getirir diyiverdi
ben baya işe yarıyor die okudum canım emzik biberon hatta bebek oyuncaklarını bile atıyolarmış buna mis gibi çıkıyormuşBu gelmis bana hediye. Yorumlarinda pratik kullanisli yaziyor ama hic fikrim yok.kullanan oldu mu aranizdaEki Görüntüle 2248931
benim geçen hafta siparişlerim geldi ödeme fln yapmadım zaten posta kutusuna bırakmışlar :)
senin kız çook akıllı çookkk
ben baya işe yarıyor die okudum canım emzik biberon hatta bebek oyuncaklarını bile atıyolarmış buna mis gibi çıkıyormuş
Canım biz onu araştırdık 28 doların üzerine sipariş verirsen gümrük vergisi ücreti alıyorlarmış,hatta ben çanta söyleyecektim ,sonra Türkiye’de de aynı fiyata buldum,burdan söyledimcanım ya burda aliexpress ten yapılan siparişlerde artık gelen kargocuya vergisi ödeniyormuş diye bir muhabbet vardı, benimde sepetimde bi sürü ürün bekliyor hatta oyuzden cesaret edemedim.. geldiklerinde extra para isticeklermi haber verirmisin ona göre bende alim alıcaklarımı :)
siparişi vereli 1.5 ay fln olmuştu canım işte geçen hafta geldi ama bişey ödemedim dediğim gibi. galiba belli miktarın üstünde olursa ödüyorsuncanım siparişini nezaman vermiştin acaba bu karar çıktıktan sonra verilen siparişlerde mi geçerli anlamadımki :)
hayır ayrı ayrı kişilerden alıcagım ürünler total 5 lira alırlarsa sıkıntı yokta her ürün veya satıcı için isterlerse hiç anlamı kalmicak hep uygun şeyler çünkü parça parçalar ama :):)
ben de öyle bari diyorum göğüslerim azcık nasiplenseydiBen de 29.haftamdayım 7 kg aldım.Ama sadece göbek ve göğüs ,eşim diyorki yüzün filan çok küçük kaldı keşke yüzünden filan da alsan,popom hiç yok,basen hiç yok,bayan karın olarak ilerliyorumkızlar benim bacağıma çok kramp giriyor özellikle uykuda oluyor,sizede oluyor mu
3 4 günde bir gibi geceleri kramp bana da giriyor resmen bagırarak uyanıyorum acısı da hemen geçmiyor :/Ben de 29.haftamdayım 7 kg aldım.Ama sadece göbek ve göğüs ,eşim diyorki yüzün filan çok küçük kaldı keşke yüzünden filan da alsan,popom hiç yok,basen hiç yok,bayan karın olarak ilerliyorumkızlar benim bacağıma çok kramp giriyor özellikle uykuda oluyor,sizede oluyor mu
Magnezyum da maden suyunda var sanırım onu da aklıma geldikçe içiyorum ,biraz daha çoğaltırım olmadısiparişi vereli 1.5 ay fln olmuştu canım işte geçen hafta geldi ama bişey ödemedim dediğim gibi. galiba belli miktarın üstünde olursa ödüyorsun
ben de öyle bari diyorum göğüslerim azcık nasiplenseydisenin en azından göğüslerinde büyümüş
kramp magnezyum eksikliğinden oluyormuş canım
Ayyy deme o kramplar çok fena yürüyüşe başlayacağım mesela korkudan gidemiyorum3 4 günde bir gibi geceleri kramp bana da giriyor resmen bagırarak uyanıyorum acısı da hemen geçmiyor :/
bende yanak gögüs ve göbek olarak 7 kiloyu dagıttım sanırım bence yzünden almamış olman dha iyi ama :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?