2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bunları da aliexpressten sipariş verdim bakalım :)
canım ya burda aliexpress ten yapılan siparişlerde artık gelen kargocuya vergisi ödeniyormuş diye bir muhabbet vardı, benimde sepetimde bi sürü ürün bekliyor hatta oyuzden cesaret edemedim.. geldiklerinde extra para isticeklermi haber verirmisin ona göre bende alim alıcaklarımı :)

aa çok mantıklıymış bebekten hediye hiç düşünmemiştim öyle bişi canım güzel fikir teşekkürler :)
Evet col guzel fikir.biz zaten dusunuyorduk sole ufak sirin birsey aliriz kardesin getirdi sana diye hani ne olur ne olmaz ilk an bir kiskanir diye.ama benim cin göz kizim herhalde eli bos gelmeyecek ablasina bir telefon getirir diyiverdi

Haftama göre az bile aldım deseydin keşke aramızda 3 hafta var ben 7 kilo aldım ve şuan benim haftamda 7 ile 9.5 kilo almış olmam gerekiyormuş ztn..
daha ne bekliyorlar ki her insanın vücut yapısı sen popo ve basenden almışsın ben göbekten aldım başkası farklı kilo alır onlara neymiş insanların moralini bozuyorlar :S

Bal limon karabiber karistirip yedim ben zaten su gibi bisi oluyor ictim denilir.biraz ise yaramisti

Evet col guzel fikir.biz zaten dusunuyorduk sole ufak sirin birsey aliriz kardesin getirdi sana diye hani ne olur ne olmaz ilk an bir kiskanir diye.ama benim cin göz kizim herhalde eli bos gelmeyecek ablasina bir telefon getirir diyiverdi
sivri zekalı bi kızın varmış demek ki maşallah :) eşimin yegenleri var bende onlar için ufak tatlı bi hediye düşüneyim hiç aklıma gelmemişti sürekli beraberiz ister istemez onlarda kıskanıcaklar alıştırmaya çalışıyoruzz ama bakalım :)

hahahha banada 2/3 hafta önce hareketleri nasıl diyorlardı aynı günlerde birine diyorumki mesela ufak tefek sadece ben hissediyorum aa diyorlar nedenki bu zmnda karnından belli olması lazım bilmem ne... başkasına diyorum aa cnm anca başlar ztn yakında herkes hisseder diyor o zaman anlıyorsun kim iyi niyetli kim fesattt :)

Minik kumbaralar alabilirsin sevimli sekillerde.ufak notlar yazabilirsin okuma bilmeselerde birileri okur bebek size yazmis diye
Gonullerini hos tutmak lazim

Merhaba benim dün bikaç ürünüm geldi ekstra para istenmiyor ilk defa duyuyorum :)

Merhaba benim dün bikaç ürünüm geldi ekstra para istenmiyor ilk defa duyuyorum :)
bende burda duymuştum yakın zamanda konuşuldu hatta oyuzden alıcaklarımı almadım :):) Daha önceden çok alışverişim oldu extra hiç ödeme yapmadım tabiki hatta kargo biz evde yokken bile kapıya bırakıp gidiyor cogu zaman neyse alim bari ben sepetimdekilerii teşekkürler :):)

Bu gelmis bana hediye. Yorumlarinda pratik kullanisli yaziyor ama hic fikrim yok.kullanan oldu mu aranizda

benim geçen hafta siparişlerim geldi ödeme fln yapmadım zaten posta kutusuna bırakmışlar :)

senin kız çook akıllı çookkk
Bu gelmis bana hediye. Yorumlarinda pratik kullanisli yaziyor ama hic fikrim yok.kullanan oldu mu aranizdaEki Görüntüle 2248931
ben baya işe yarıyor die okudum canım emzik biberon hatta bebek oyuncaklarını bile atıyolarmış buna mis gibi çıkıyormuş

2019 yılında alınan gümrük vergisi kararında tr aliexpress sitesinden sipariş verdiğiniz ürün fiyatı “1 TL” olsa bile standart “5,2 TL” vergi gümrük sunum ücreti ödeniyor..
internette de böyle bi yazıya denk geldim Yakın zamanda aliexpressden ürün alanlar yazarlarsa sevinirim arkadaşlar :):)

canım siparişini nezaman vermiştin acaba bu karar çıktıktan sonra verilen siparişlerde mi geçerli anlamadımki :)
hayır ayrı ayrı kişilerden alıcagım ürünler total 5 lira alırlarsa sıkıntı yokta her ürün veya satıcı için isterlerse hiç anlamı kalmicak hep uygun şeyler çünkü parça parçalar ama :):)

Ben de 29.haftamdayım 7 kg aldım.Ama sadece göbek ve göğüs ,eşim diyorki yüzün filan çok küçük kaldı keşke yüzünden filan da alsan,popom hiç yok,basen hiç yok,bayan karın olarak ilerliyorum kızlar benim bacağıma çok kramp giriyor özellikle uykuda oluyor,sizede oluyor mu

Canım biz onu araştırdık 28 doların üzerine sipariş verirsen gümrük vergisi ücreti alıyorlarmış,hatta ben çanta söyleyecektim ,sonra Türkiye’de de aynı fiyata buldum,burdan söyledim

siparişi vereli 1.5 ay fln olmuştu canım işte geçen hafta geldi ama bişey ödemedim dediğim gibi. galiba belli miktarın üstünde olursa ödüyorsun
ben de öyle bari diyorum göğüslerim azcık nasiplenseydi senin en azından göğüslerinde büyümüş
kramp magnezyum eksikliğinden oluyormuş canım

3 4 günde bir gibi geceleri kramp bana da giriyor resmen bagırarak uyanıyorum acısı da hemen geçmiyor :/
bende yanak gögüs ve göbek olarak 7 kiloyu dagıttım sanırım bence yzünden almamış olman dha iyi ama :):)

Magnezyum da maden suyunda var sanırım onu da aklıma geldikçe içiyorum ,biraz daha çoğaltırım olmadı

Ayyy deme o kramplar çok fena yürüyüşe başlayacağım mesela korkudan gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…