2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim kiz cakal çakal telefon pesinde
Bende okudum 3 dakikada temizliyormus kapagini acmazsan 3 saat steril tutuyormus hunhanrca kaynatmayi bildigim icin sadece ise yarar mi yaramaz mi anlamadim ama iyi diyorsunuz kullanirim o zaman.

Olmaz mi ozellikle sabah uyaninca bir geriliyorum istem disi ole kaliyor çözene kadar ugras dur.bir kac defadir da kalcama girdi.ama benim hamilelik onceside cok olurdu.magnezyumuda 2 defa iciyorum hergun muz soda ama banamisin demiyor

Canım biz onu araştırdık 28 doların üzerine sipariş verirsen gümrük vergisi ücreti alıyorlarmış,hatta ben çanta söyleyecektim ,sonra Türkiye’de de aynı fiyata buldum,burdan söyledim
2019 da ki yeni kanuna göre 1tl lik bile ürün alımına 5.20 vergi alınıyor yazmışlar internette başlarına gelen biçok kişi de olmuş yorumlarını okudumda emin olamadım hiç burdan başına gelen de yok :S

Canım ben korktum işin açıkcası söylemeye yoksa ben Ali expressten çok alışveriş yapardım ,sonra eşim araştırdı 28 dolara ulaştık ne alacaksın Türkiye’de olmayan parçalar mı ,belki burdan da uygun fiyatlara bulabilirsin

Olmaz mi ozellikle sabah uyaninca bir geriliyorum istem disi ole kaliyor çözene kadar ugras dur.bir kac defadir da kalcama girdi.ama benim hamilelik onceside cok olurdu.magnezyumuda 2 defa iciyorum hergun muz soda ama banamisin demiyor
Benim magnezyum ilacım yok sadece vitamin ve kan ilacım var ,olmazsa doktoruma soruyum

burda olup olmadıklarını araştırmam lazım sepette ufak ufak bi sürü ürün var aslında tek parça da deil :) ama 28 dolara ulaşmıyordur sanırım.

Benim magnezyum ilacım yok sadece vitamin ve kan ilacım var ,olmazsa doktoruma soruyum
benim ilk 3 ay kanama şikayetiyle gidince yazmıştı doktor. ara ara kullandım sonra bıraktım. devletteki doktoruma bacak kramplarından bahsettim. akşam uyuyamıyordum bacaklarım ağrıyo gibi bir his vardı. magnezyum alman lazım dedi. aynı gün hemen içmeye başladım o gece ağrım olmadı. bir andan nasıl etki etti tesadüf müydü bilemiyorum. bir daha ağrım olmadı.

Benim kiz cakal çakal telefon pesinde
Bende okudum 3 dakikada temizliyormus kapagini acmazsan 3 saat steril tutuyormus hunhanrca kaynatmayi bildigim icin sadece ise yarar mi yaramaz mi anlamadim ama iyi diyorsunuz kullanirim o zaman.
ben de kullanmadm ama duydum canım iyi oldğunu :)

Banada diyolarki göbeğin küçük baya bebek kesin küçük doğucak diyolar. Bende yoo bi hafta önden gidiyo diyorum alla alla diyolar. Sanki bebek küçük doğsun geriden gelsin gelişmesin istiyolar gibi davranıyolar

Valla ya bide şişmişsin ne demek balonmuyuz biz. Kibarca söyleyebilirler hatta hiç gerek bile yok böyle bişeye hamile kadına kilosuyla ilgili söylencek en son şey yani bu.

Bana ay kocaman olmussun
Nasil sismissin ole
Diyende var
Hic kilo almia gibi degilde yapili gibisin ne guzel diyende var.
Sirf kendine aliyorsun kiloyu bebegi besle diyende var.
Keyfime gore diyip geciyorum
Sana mı sorucam diceksin olmucak insanları anlamak gerçekten zor

Haklısın canım susmamak gerekiyor da işte bazen gülüp geçiyorum sadece.

Aynen öyle popon baya büyümüş falan diyolar sinir oluyorum insan dicek bişeyde bulamıyo yani böyle bi cümleye nasıl karşılık verirsinki :/

Canım ben onu araştırdım ama o vergi meselesi belirli bir fiyatı geçince oluyormuş. Yani yüksek fiyatlı şeyler sipariş edince vergi alınıyormuş. Baya bi araştırdım çünkü,bende bugün 90 TL ye o çantalardan sipariş verdim hatta az önce :). Ama tabi yinede işine karışmış gibi olmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…