- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
muzda iyi geliyormuş canım aklında bulunsunMagnezyum da maden suyunda var sanırım onu da aklıma geldikçe içiyorum ,biraz daha çoğaltırım olmadı
Benim kiz cakal çakal telefon pesindebenim geçen hafta siparişlerim geldi ödeme fln yapmadım zaten posta kutusuna bırakmışlar :)
senin kız çook akıllı çookkk
ben baya işe yarıyor die okudum canım emzik biberon hatta bebek oyuncaklarını bile atıyolarmış buna mis gibi çıkıyormuş
Olmaz mi ozellikle sabah uyaninca bir geriliyorum istem disi ole kaliyor çözene kadar ugras dur.bir kac defadir da kalcama girdi.ama benim hamilelik onceside cok olurdu.magnezyumuda 2 defa iciyorum hergun muz soda ama banamisin demiyorBen de 29.haftamdayım 7 kg aldım.Ama sadece göbek ve göğüs ,eşim diyorki yüzün filan çok küçük kaldı keşke yüzünden filan da alsan,popom hiç yok,basen hiç yok,bayan karın olarak ilerliyorumkızlar benim bacağıma çok kramp giriyor özellikle uykuda oluyor,sizede oluyor mu
2019 da ki yeni kanuna göre 1tl lik bile ürün alımına 5.20 vergi alınıyor yazmışlar internette başlarına gelen biçok kişi de olmuş yorumlarını okudumda emin olamadım hiç burdan başına gelen de yok :SCanım biz onu araştırdık 28 doların üzerine sipariş verirsen gümrük vergisi ücreti alıyorlarmış,hatta ben çanta söyleyecektim ,sonra Türkiye’de de aynı fiyata buldum,burdan söyledim
Canım ben korktum işin açıkcası söylemeye yoksa ben Ali expressten çok alışveriş yapardım ,sonra eşim araştırdı 28 dolara ulaştık ne alacaksın Türkiye’de olmayan parçalar mı ,belki burdan da uygun fiyatlara bulabilirsin2019 da ki yeni kanuna göre 1tl lik bile ürün alımına 5.20 vergi alınıyor yazmışlar internette başlarına gelen biçok kişi de olmuş yorumlarını okudumda emin olamadım hiç burdan başına gelen de yok :S
gün içinde olmadı bana hiç ama geceleri giren bi tanecik kramp bile 2 gün sızlatıyor inceden :/ gerçekten kötü soda falan da içemiyorum ben çoğalmazlar inş. :)Ayyy deme o kramplar çok fena yürüyüşe başlayacağım mesela korkudan gidemiyorum
Benim magnezyum ilacım yokOlmaz mi ozellikle sabah uyaninca bir geriliyorum istem disi ole kaliyor çözene kadar ugras dur.bir kac defadir da kalcama girdi.ama benim hamilelik onceside cok olurdu.magnezyumuda 2 defa iciyorum hergun muz soda ama banamisin demiyor
Canım ben korktum işin açıkcası söylemeye yoksa ben Ali expressten çok alışveriş yapardım ,sonra eşim araştırdı 28 dolara ulaştık ne alacaksın Türkiye’de olmayan parçalar mı ,belki burdan da uygun fiyatlara bulabilirsin
ben de demir ilacıyla d vit damla kullanıyorum sadece vitamini falan bıraktırmıştı dr. 4 ay dolunca :SBenim magnezyum ilacım yoksadece vitamin ve kan ilacım var ,olmazsa doktoruma soruyum
benim ilk 3 ay kanama şikayetiyle gidince yazmıştı doktor. ara ara kullandım sonra bıraktım. devletteki doktoruma bacak kramplarından bahsettim. akşam uyuyamıyordum bacaklarım ağrıyo gibi bir his vardı. magnezyum alman lazım dedi. aynı gün hemen içmeye başladım o gece ağrım olmadı. bir andan nasıl etki etti tesadüf müydü bilemiyorum. bir daha ağrım olmadı.Benim magnezyum ilacım yoksadece vitamin ve kan ilacım var ,olmazsa doktoruma soruyum
İzmir merkezde öyle hastane yok olsa ben de özele gitmezdimÖzele gittiğimde ödüyorum tabi
Devlete gittim için ödemiyorum
(Gittigim devlet hastanesi 2 senelik çok güzel temiz bir hastane
inanın gittiğim özelden daha memnun kaldım devlet doktorumdan )
ben de kullanmadm ama duydum canım iyi oldğunu :)Benim kiz cakal çakal telefon pesinde
Bende okudum 3 dakikada temizliyormus kapagini acmazsan 3 saat steril tutuyormus hunhanrca kaynatmayi bildigim icin sadece ise yarar mi yaramaz mi anlamadim ama iyi diyorsunuz kullanirim o zaman.
evet canım gelir seninki de yakında herhalde bi bak kargo takiptenBirlikte almistik senle dimi Şubat başımda
Benim hala gelmedi
Banada diyolarki göbeğin küçük baya bebek kesin küçük doğucak diyolar. Bende yoo bi hafta önden gidiyo diyorum alla alla diyolar. Sanki bebek küçük doğsun geriden gelsin gelişmesin istiyolar gibi davranıyolarSana kibar demişler yine Canımbana şişmişsin,çok kilo almışsın ,yok işte dikkat et diye öğüt vermeler... Gülüyorum geçiyorum sadece mesela şey diyen de var,bebek rahatsız ediyor mu,hayır çok değil diyorum. He o zaman bebek çok kilolu değildir,çok gelişmemiştir ondan olabilir diyorum işim yok açıklama mı yapcam ya
Valla ya bide şişmişsin ne demek balonmuyuz biz. Kibarca söyleyebilirler hatta hiç gerek bile yok böyle bişeye hamile kadına kilosuyla ilgili söylencek en son şey yani bu.Bizede olmaz olur mu canim ya. Bende 9 kilo aldim karnim cok cikti birde yuzumden aldim zaten. Gecen gun bir komsumla karsilastim bayadir gormemisti beni ay canim sismissin diyor. 7 aylik hamileyim ondan olmasin dedim bende. Nasilsin diye soran yok elestiren cok. Bunun gibi neler duydum artik insanlardan uzak duruyorum
Sana mı sorucam diceksin olmucak insanları anlamak gerçekten zorBana ay kocaman olmussun
Nasil sismissin ole
Diyende var
Hic kilo almia gibi degilde yapili gibisin ne guzel diyende var.
Sirf kendine aliyorsun kiloyu bebegi besle diyende var.
Keyfime gore diyip geciyorum
Haklısın canım susmamak gerekiyor da işte bazen gülüp geçiyorum sadece.Ben senden daha çok kilo aldım 10-11 oldu şuan sanıyorum , bana görümcem dedi bi kere ben de hamile olduğum için olabilir mi ? 6 aylık hamileyim hala senin kilona gelemedim dedim susturdum. Beni gören herkes genelde kilo almamışsın hiç fln diyor benim göbekte genelde başka hiç bi yerim değişmedi bi de benim yüzüm çok küçük hiç göstermiyorm o yüzden . Ama birisi yorum ypsa cevabını veririm yine zaten hamilelik piskolojimizi etkiliyor ..
Aynen öyle popon baya büyümüş falan diyolar sinir oluyorum insan dicek bişeyde bulamıyo yani böyle bi cümleye nasıl karşılık verirsinki :/Haftama göre az bile aldım deseydin keşke aramızda 3 hafta var ben 7 kilo aldım ve şuan benim haftamda 7 ile 9.5 kilo almış olmam gerekiyormuş ztn..
daha ne bekliyorlar ki her insanın vücut yapısı sen popo ve basenden almışsın ben göbekten aldım başkası farklı kilo alır onlara neymiş insanların moralini bozuyorlar :S
Canım ben onu araştırdım ama o vergi meselesi belirli bir fiyatı geçince oluyormuş. Yani yüksek fiyatlı şeyler sipariş edince vergi alınıyormuş. Baya bi araştırdım çünkü,bende bugün 90 TL ye o çantalardan sipariş verdim hatta az önce :). Ama tabi yinede işine karışmış gibi olmayayım.canım ya burda aliexpress ten yapılan siparişlerde artık gelen kargocuya vergisi ödeniyormuş diye bir muhabbet vardı, benimde sepetimde bi sürü ürün bekliyor hatta oyuzden cesaret edemedim.. geldiklerinde extra para isticeklermi haber verirmisin ona göre bende alim alıcaklarımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?