2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hepsi güzel canım söylem anlamında Ali Emir daha kolay gibi bende bi Deniz tutturdum gidiyorum farklı bir kerede anlaşılmayacak isim istemiyorum şimdilik Deniz ,duru,defne,Beren gibi isimler aklımda ama sadece Deniz benim kızımış diğer isimler yapancı geliyor

Ben de ayni canim sadece göbek. Hatta dogum yakin mi diyolar. Kocaman bir gobegim var baska biseyim yokne basen ne popo göğüsler de oyle abarti buyumedi. Hatta bir kac haftadir tekrar küçüldü diyebilirim.
Uykuda bana da giriyordu kramplar ozellikle alt bacak bolgeme bazen karnima. Dr magnezyum tablet verdi. Gunde 3 taneye kadar icebilirsin dedi ihtiyac hissettikce. Henuz 3 e cikmadim 1 ya da 2 duruma gore iciyorum.

Ali emir hosuma gitti benim biz ilk isme karar verdik resmen ismiyle yasasin paşa

Aynen öyle popon baya büyümüş falan diyolar sinir oluyorum insan dicek bişeyde bulamıyo yani böyle bi cümleye nasıl karşılık verirsinki :/

Kıskançlıklarından laf sölicek yer arıyorlardır bende biraz popodan almak isterdim mesela :) herkes kendinde olmayanı istermişyaa çekemiyorlardır canım sen o insanları mümkün oldugunca az görmeye çalışş hatta görme :):)

önceden öyleydi de işte şimdi internete bakıyorum5 liralık ürüne 5 lira vergi aldılar vs diye bi sürü yazılar okudum bende anlamadım :S inşallah yoktur tabi böyle bişi :)

Benim gobegimle popom senkronize büyüyor yarisi kim kazanacak merakla bekliyorum

önceden öyleydi de işte şimdi internete bakıyorum5 liralık ürüne 5 lira vergi aldılar vs diye bi sürü yazılar okudum bende anlamadım :S inşallah yoktur tabi böyle bişi :)
Bu aralar arkadaslarimda biseyler aldi kimse vergi vermedi. Belkide belli bir fiyati gecince vergi veriliodur. Bende bugun canta siparis ettim sonuclari paylasirim

yazdıklarının arasında Emir Ali daha güzel geldi bana :)
Bizim isimler sevgiliyken belliydi oyuzden yorum dahi yapamıyorum 2. isim olarak öneriler sunuyorum ama tek isim olsun diyor eşim kabul ettirebilirsem inş. doğuma kadar

Mert Aras veya Bulut Mert olsun diyorumm yok illa Mert tek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…