Bebeğin çıkış noktası diyim canım iki gündür orda hissediyorum ama normal sanırım
ben dün ptt kargo dan takibe baktım gümrük vergisi vs vs bir sürü şey yazıyor orda 0 tl diyordu2019 yılında alınan gümrük vergisi kararında tr aliexpress sitesinden sipariş verdiğiniz ürün fiyatı “1 TL” olsa bile standart “5,2 TL” vergi gümrük sunum ücreti ödeniyor..
internette de böyle bi yazıya denk geldim Yakın zamanda aliexpressden ürün alanlar yazarlarsa sevinirim arkadaşlar :):)
Ben klasik isimleri seviyorum oldum olasialemsin ya.. arven ve arden benimde aklimdan gecmisti sonra guzel gelmedi. Ben hala isim bulamadim ogluma bu arada.
Bende uzun suredir orda hissediyordum gecenlerde tahlil icin gittigimde baktilar bizim oglan ayaklarini oraya dayamis ondan oyle hissediyormusum tasimasi en zor pozisyonmus oyle dedi doktorBebeğin çıkış noktası diyim canım iki gündür orda hissediyorum ama normal sanırım
Deniz bizim yegenin ismi yoksa ben koyardim kesin cok begeniyorumBende araştırırken internette bulduklarımdan canım çok farklı isim peşinde değilim ama beğendiğim bütün isimler akrabalar arkadaşlar tarafından koyuldu dönüp dolaşıp denize geri dönüyorum
Benim suan 1 beden büyüdü daha buyuyecekmi merakla bekliyorumBenim memeler açık ara ilerde sanırım bebişin bir kısmı orda büyüyor
Canım biz 7. Aya girdik mi senceBen klasik isimleri seviyorum oldum olasiama arven asel falan bu aralar cok populer ismiyle yasasin minikler anne baba karar verdikten sonra
Defne dışında hepsi arkadaşlarımın kızçelerinin ismi ve hepsi bu yıl doğurdu bakalım en son ne olacakDeniz bizim yegenin ismi yoksa ben koyardim kesin cok begeniyorumbirde can ismini cok begeniyordum ama oda kaynimin ismi en son kimsede olmayan icimize sinen bir isim bulduk cok suķur kiz cocuk olsaydi ise nil defne duru asya en cok begendigim isimlerdendi
bebekler gerçekten ismiyle geliyor :) bende senin gibi Aynil geldi aklıma normalde gelmez nerden geldi bilmiyorum o kadar araştırdım hiç birini yakıştıramadım sonra Aynil dedim gözümde canlandı resmen sonra eşim falan yok ya dedi kimse anlamıyo falan tamam dedm kura çekelim çektik hemde 3 kez arka arkaya Aynil çıktı dedm kızımda onu istiyoBende araştırırken internette bulduklarımdan canım çok farklı isim peşinde değilim ama beğendiğim bütün isimler akrabalar arkadaşlar tarafından koyuldu dönüp dolaşıp denize geri dönüyorum
Ben soranlara hala 6.5 aylik diyorum hala bugünleri gormek bile mucize gibi daha dun 6 7 haftalardaydik sankiCanım biz 7. Aya girdik mi sencebazı sitelere baktım 25 hafta bitince diyor bazıları 26 diyor bence ben girdim 7. Aya sen ne düşünüyorsun
Çok güzelmiş bende Deniz den başkası yabancı geliyor ben 12. Haftada serklaj ameliyatı oldum narkozdan uyanırken Deniz canım kızım diye ağlıyormuşum ki ozaman cinsiyeti bilmiyorduk tahmin bile yoktu 18. Haftada öğrenmiştim kız olduğunu nasip Deniz anası olucam ben galibabebekler gerçekten ismiyle geliyor :) bende senin gibi Aynil geldi aklıma normalde gelmez nerden geldi bilmiyorum o kadar araştırdım hiç birini yakıştıramadım sonra Aynil dedim gözümde canlandı resmen sonra eşim falan yok ya dedi kimse anlamıyo falan tamam dedm kura çekelim çektik hemde 3 kez arka arkaya Aynil çıktı dedm kızımda onu istiyo
Ay girelim gitsin canımya sıkıldım 6. Aydan kime neBen soranlara hala 6.5 aylik diyorum hala bugünleri gormek bile mucize gibi daha dun 6 7 haftalardaydik sankigirdiysek eminsek bende 7 diyeyim artik
Öyle oluyor canım dediğin gibi yabancı geliyorÇok güzelmiş bende Deniz den başkası yabancı geliyor ben 12. Haftada serklaj ameliyatı oldum narkozdan uyanırken Deniz canım kızım diye ağlıyormuşum ki ozaman cinsiyeti bilmiyorduk tahmin bile yoktu 18. Haftada öğrenmiştim kız olduğunu nasip Deniz anası olucam ben galiba☺
Canım biz 7. Aya girdik mi sencebazı sitelere baktım 25 hafta bitince diyor bazıları 26 diyor bence ben girdim 7. Aya sen ne düşünüyorsun
bende bu listenin tek sayfa halini telefona kaydetmiştim ordan bakıyorum rahat oluyor en dogru ve mantıklı hesap bu zaten :):)https://www.instagram.com/p/Bov2fPUhVLY/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=j50n2wxb5rd
Kızlar ay hesabı bu şekilde oluyor burdan bakabilirsiniz
ben de Ali ismini çok seviyorum oğlumun adı da Ali Uras olacak . Ali Emir güzelmişKızlar ya biz isime hâla karar veremedik.
Aklımızda olan isimler şunlar
-Miraç
-Yavuz selim
-Ali Miraç( Ali ismini çok seviyorum)
-Emir Ali yada Ali Emir
Bide bi ara eşim Emir Miraç dedi
Siz ne düşünüyorsunuz bu söylediğim isimler hakkında.
bana kontrolde doktorum dedi göbeğin doğuma gidecek kdr büyümüş diyeBen de ayni canim sadece göbek. Hatta dogum yakin mi diyolar. Kocaman bir gobegim var baska biseyim yokne basen ne popo göğüsler de oyle abarti buyumedi. Hatta bir kac haftadir tekrar küçüldü diyebilirim.
Uykuda bana da giriyordu kramplar ozellikle alt bacak bolgeme bazen karnima. Dr magnezyum tablet verdi. Gunde 3 taneye kadar icebilirsin dedi ihtiyac hissettikce. Henuz 3 e cikmadim 1 ya da 2 duruma gore iciyorum.
Aynen canım bende kaydettm bakıyorum ordan bir ayı 4 hafta olarak hesaplıyor bazıları o hesap yanlış oluyor :)bende bu listenin tek sayfa halini telefona kaydetmiştim ordan bakıyorum rahat oluyor en dogru ve mantıklı hesap bu zaten :):)
benim de göğüsler açık ara önde..Benim memeler açık ara ilerde sanırım bebişin bir kısmı orda büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?