2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ben dün ptt kargo dan takibe baktım gümrük vergisi vs vs bir sürü şey yazıyor orda 0 tl diyordu

alemsin ya.. arven ve arden benimde aklimdan gecmisti sonra guzel gelmedi. Ben hala isim bulamadim ogluma bu arada.
Ben klasik isimleri seviyorum oldum olasi ama arven asel falan bu aralar cok populer ismiyle yasasin minikler anne baba karar verdikten sonra

Bebeğin çıkış noktası diyim canım iki gündür orda hissediyorum ama normal sanırım
Bende uzun suredir orda hissediyordum gecenlerde tahlil icin gittigimde baktilar bizim oglan ayaklarini oraya dayamis ondan oyle hissediyormusum tasimasi en zor pozisyonmus oyle dedi doktor

Deniz bizim yegenin ismi yoksa ben koyardim kesin cok begeniyorum birde can ismini cok begeniyordum ama oda kaynimin ismi en son kimsede olmayan icimize sinen bir isim bulduk cok suķur kiz cocuk olsaydi ise nil defne duru asya en cok begendigim isimlerdendi

Defne dışında hepsi arkadaşlarımın kızçelerinin ismi ve hepsi bu yıl doğurdu bakalım en son ne olacak

bebekler gerçekten ismiyle geliyor :) bende senin gibi Aynil geldi aklıma normalde gelmez nerden geldi bilmiyorum o kadar araştırdım hiç birini yakıştıramadım sonra Aynil dedim gözümde canlandı resmen sonra eşim falan yok ya dedi kimse anlamıyo falan tamam dedm kura çekelim çektik hemde 3 kez arka arkaya Aynil çıktı dedm kızımda onu istiyo

Canım biz 7. Aya girdik mi sence bazı sitelere baktım 25 hafta bitince diyor bazıları 26 diyor bence ben girdim 7. Aya sen ne düşünüyorsun
Ben soranlara hala 6.5 aylik diyorum hala bugünleri gormek bile mucize gibi daha dun 6 7 haftalardaydik sanki girdiysek eminsek bende 7 diyeyim artik

Çok güzelmiş bende Deniz den başkası yabancı geliyor ben 12. Haftada serklaj ameliyatı oldum narkozdan uyanırken Deniz canım kızım diye ağlıyormuşum ki ozaman cinsiyeti bilmiyorduk tahmin bile yoktu 18. Haftada öğrenmiştim kız olduğunu nasip Deniz anası olucam ben galiba

Öyle oluyor canım dediğin gibi yabancı geliyor insanın gözünde öyle canlanıyor deniz ismini bende çok seviyorum kız olsun erkek olsun denizi de çok severim ama var ailede Aynil aklıma gelmeseydi kumsal falan koyabilirdim

Canım biz 7. Aya girdik mi sence bazı sitelere baktım 25 hafta bitince diyor bazıları 26 diyor bence ben girdim 7. Aya sen ne düşünüyorsun

canım 7 aylıgım dersen doguma 2 ayınmı kaldı derler :):)
ben şuan tam 27 haftalığım 6 ay 9 gün ediyor o da, doğuma da 91 gün var diyor :):)

çok güzel canım güle güle kullansınn. ben de sipariş verdim haftaya gelir sanırımm :)
ben de Ali ismini çok seviyorum oğlumun adı da Ali Uras olacak . Ali Emir güzelmiş

bana kontrolde doktorum dedi göbeğin doğuma gidecek kdr büyümüş diye

bende bu listenin tek sayfa halini telefona kaydetmiştim ordan bakıyorum rahat oluyor en dogru ve mantıklı hesap bu zaten :):)
Aynen canım bende kaydettm bakıyorum ordan bir ayı 4 hafta olarak hesaplıyor bazıları o hesap yanlış oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…