canım herseyi oluruna bırak.. bunu normal dogum yapmış biri olarak yazıyorum asla illa normal olucak yada illa sezeryan diye gecmedi aklımdan.hele ki ilk doğum heyecandan mutluluktan, bebeğime sağ salim kucagıma alayım düşüncesinden midir nedir ben sancı sıkıntı hissetmedim. gerçi epidural dogumdu 4 cm den sonra uygulanmıstı. bence bunu düşünebilirsin.. direk sezeryan diye diretme.. hem her anne kendi doğum hikayesini yazıyorr denemeye değer..
Günaydın kızlar Yine ve yine ve yine milyonuncu gribimi geçiriyorum☹ yahu martın bu sıcağında bi de. Dün az donduema yedim ondan mı ki anlamadım önceden de yemiştim dondurma. Sabah kalktım zencefil çayı falan hazırladım başka neler yapayım hızlı iyleşmek için yardım edin
Selam kızlar, ameliyatlardan ötürü araştrma hastanesinde riskli gebelk blmnde takip ediliorum, ptesi günü şeker yüklemesi yapıldı 50lik, 1. Saat sonucu 134 çıktı, ogünkü dr suyuma da baktı, değerin sınırda çıkmış ama suyun iyi gerek yok 100lüğe dedi, bugün de başka bir dr sonucu gördü ptesi 100lük yapalım aklımızdan çıksın dedi. Gebelik şekeri çıkan arkdşlar sizin kaç çıkmıştı ilk yüklemeniz, ya da benim gibi sınırda çıkıp 100lük yaptrmayan var mı? Kararsız kaldım
yazdıklarının arasında Emir Ali daha güzel geldi bana :)
Bizim isimler sevgiliyken belliydi oyuzden yorum dahi yapamıyorum 2. isim olarak öneriler sunuyorum ama tek isim olsun diyor eşim kabul ettirebilirsem inş. doğuma kadar
Mert Aras veya Bulut Mert olsun diyorumm yok illa Mert tek olsun
Hepsi güzel canım söylem anlamında Ali Emir daha kolay gibi bende bi Deniz tutturdum gidiyorum farklı bir kerede anlaşılmayacak isim istemiyorum şimdilik Deniz ,duru,defne,Beren gibi isimler aklımda ama sadece Deniz benim kızımış diğer isimler yapancı geliyor
Bu ay hesaplamaları baya karışık herkes farklı düşünüyor ama ben de bugün itibariyle 30 u doldurdum ve tam 7 aylık diyorum artık. çünkü yaş günü gibi düşünmek lazım bence yani dolan ayı söylememiz gerekiyor diye düşünüyorum
O çevredeki konuşanları susturmak mümkün değil heralde 30 haftada toplamda sadece 6 kilo aldım ve çok orantılı bı şekilde aldım bana bile hala laf söyleyen çıkıyor çok kilo almışsın diyorlar yooo sadece 6 kilo aldım diyorum o zaman ödem var dikkat et diyorlar yok hem doktorum hem de Pilates teki hocam kontrol ediyor diyorum o zaman da bebiş mi küçük acaba diyorlar ona da önden gidiyor diyorum daha diyecek bişey bulamıyorlar ama şu kabarmışsın diyen kişi baya iyiymiş benim cevremde o kadar yaratıcı biri yok herhalde tasarimcibayan
çok güzel olmuş eline emeğine sağlık ne güzel elinden böyle şeyler gelen insanlara bayılıyorum
Son olarak strerilizasyon olayı ile ilgili pilates teki hocam kullanmıyoruz kaynar suda 5 dk tutuyoruz demişti daha sağlıklı olması için. sanırım kauçuk ile ilgili bı sebepten dolayı öyle söylemişti sebebini çok dinlememişim ama isterseniz sorabilirim tam nedenini, bu arada hoca ebe ve deneyimli biri belki fikir olur diye söylemek istedim tabi ki herkesin kendi seçimi
bileğim çok kötü ya onun dışında hareketlerini takip ediyorum doktorumka görüştüm karın ağrısı veya kasık ağrısı olursa gel dedi şimdilik yok sabah 10bucuk gibi düştüm zaten baya zaman geçti iyi gibiyim
bileğim çok kötü ya onun dışında hareketlerini takip ediyorum doktorumka görüştüm karın ağrısı veya kasık ağrısı olursa gel dedi şimdilik yok sabah 10bucuk gibi düştüm zaten baya zaman geçti iyi gibiyim