sağol canım soluma düştüm tam karnıma denk gelmediGeçmiş olsun canım karnının üstünemi düştün. Nekadar dikkat etsekte oluyor ya bazen, inşallah bişeycik olmaz
Gecmis olsun canim nazar mi degdi napti? Dikkat et kendine.kızlar düştüm bu sabah
Benim ki 75likti. 1.saat tokluğum yüksek çıktı. Bebeğimin kilosu suyu normal ben çok kilo almadım şükür ödem vs de yok. Ama şeker varmış. Diyet yapıp ölçüyorum. Yasaklı şeyleri yeyince yükseliyor. İlla bir belirtisi olması gerekmiyormuş doktorum öyle dediSelam kızlar, ameliyatlardan ötürü araştrma hastanesinde riskli gebelk blmnde takip ediliorum, ptesi günü şeker yüklemesi yapıldı 50lik, 1. Saat sonucu 134 çıktı, ogünkü dr suyuma da baktı, değerin sınırda çıkmış ama suyun iyi gerek yok 100lüğe dedi, bugün de başka bir dr sonucu gördü ptesi 100lük yapalım aklımızdan çıksın dedi. Gebelik şekeri çıkan arkdşlar sizin kaç çıkmıştı ilk yüklemeniz, ya da benim gibi sınırda çıkıp 100lük yaptrmayan var mı? Kararsız kaldım
sağol canım bilmiyorum ki canım hiç anlamadım yere kapaklandım bi anGecmis olsun canim nazar mi degdi napti? Dikkat et kendine.
çok geçmiş olsun canımsağol canım bilmiyorum ki canım hiç anlamadım yere kapaklandım bi an
sağol canım benim ayağımın üstüne basamıyorum bileğim şişçok geçmiş olsun canımşuan nasılsın
Ah ayni dusunmusuz.ben telefona cok karsiyim ama esim zor bir senesi takdir alirsan soz alacagim demisti bizde erken cekecegiz muhtemelen.dis perisi artik ugramiyor : ))benim kizim kiskanmiyorum havalarinda ama aralarda laf çarpıyor yine mi bebek alisverisine gidecegiz.dayima simdi baska biri daja dayi diyecek vs vs.isimsiz871 ıyi günlerde sağlıkla giysin Yahya Emin paşa.bende isimli onu mu yaptırayım bu mu derken kaldı daha da 0-6 ay arası çorap almam fazla almışım toplayınca çok oldu :)
Elanur4206 canım ben oyunu Ali Emir den yana kullanıyorum yada sadece Emir
tasarimcibayan ama bunlar çok güzel olmuş canım ıyi günlerde kullanın.nickin hakkını veriyorsun :)) ben hep seni tekstil tasarımcı diye düşünmüştüm.
freyahel bebekten hediye işi süper canım aklınla bin yaşa.bizim abi azcık kıskanır zaten okul sonu o zamanlarda tlf alcaktık bir ay erkene çekelim hastanede verelim.yıllarca diş perisi hediye getirdi bi de kardeşi getirsin :))
Mert ismini bende seviyorum Allah tan yoksa sıkıntı olurdu bide çevremizde ailemizde yok oyzden memnunum :):)Mert tek başınada güzel isim aslında evet ama mert aras daha bi hoşuma gitti sanki ☺
Sanırım ali emir olacak kuzum, niyeyse ali isiminden vazgeçemiyorumisimsiz871 ıyi günlerde sağlıkla giysin Yahya Emir paşa.bende isimli onu mu yaptırayım bu mu derken kaldı daha da 0-6 ay arası çorap almam fazla almışım toplayınca çok oldu :)
Elanur4206 canım ben oyunu Ali Emir den yana kullanıyorum yada sadece Emir
tasarimcibayan ama bunlar çok güzel olmuş canım ıyi günlerde kullanın.nickin hakkını veriyorsun :)) ben hep seni tekstil tasarımcı diye düşünmüştüm.
freyahel bebekten hediye işi süper canım aklınla bin yaşa.bizim abi azcık kıskanır zaten okul sonu o zamanlarda tlf alcaktık bir ay erkene çekelim hastanede verelim.yıllarca diş perisi hediye getirdi bi de kardeşi getirsin :))
dikkat et canım kendine nolur nolmaz olabildiğince dinlenmeye bak bu ara iyiki yüzüstü düşmemişsin çok geçmiş olsun...sağol canım soluma düştüm tam karnıma denk gelmedi
çok tatlılar güle güle kullansın minik paşa :)İnternetten aldığımız ürünler geldi bugün. Çok minikler yaaa...olurmu olmazmı diye düşündüm bian.
şuan ayağımı uzatmışım canım teşekkür ediyorumdikkat et canım kendine nolur nolmaz olabildiğince dinlenmeye bak bu ara iyiki yüzüstü düşmemişsin çok geçmiş olsun...
Pinterestten mi çıkardın kuzum iç resimleri? Bende yapmak istiyorum ama nerden bulabilirim böyle resimleryaparsın canım bulursun inşallah :)
teşekkürler canım çerçevelerin heppsini ikeadan aldım iç tasarımlarını kendim yaptım zaten
Ole ihtiyac aynen.herkesinde var mecbur birakiliyoruz almaya. Anteramanlara kendi gidemez bizim uzak ama en azindan okuldan vs arar bir durumda surekli gidip mudurden ariyor bak telefonjm eksik demek icin : )freyahel tlf artık ihtiyaç canım bizimkiler bi de büyüyorlar.kardeşte geliyor kendisini biraz edebilsin tek başına ne bileyim antremana falan tek gitsin.hemde arayı da hoş tutmak lazım sizin abla akıllı kızım azcık kıskanıyorsa bizimkini bilmiyorum :)) mektup işi de süper harikasın arkadaşım.biraz aksidir ama duygusaldır abimiz göz yaşlarına hakim olamaz böyle bi durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?