2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim ki 75likti. 1.saat tokluğum yüksek çıktı. Bebeğimin kilosu suyu normal ben çok kilo almadım şükür ödem vs de yok. Ama şeker varmış. Diyet yapıp ölçüyorum. Yasaklı şeyleri yeyince yükseliyor. İlla bir belirtisi olması gerekmiyormuş doktorum öyle dedi

İnternetten aldığımız ürünler geldi bugün. Çok minikler yaaa... olurmu olmazmı diye düşündüm bian.

Eklentiler

• FF7C4024-87DE-41F1-8AB0-CCA7E2E03FCE.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 2124017F-5BE8-4A94-B836-9B7011898838.webp
    76,9 KB · Görüntüleme: 59
isimsiz871 ıyi günlerde sağlıkla giysin Yahya Emir paşa.bende isimli onu mu yaptırayım bu mu derken kaldı daha da 0-6 ay arası çorap almam fazla almışım toplayınca çok oldu :)

Elanur4206 canım ben oyunu Ali Emir den yana kullanıyorum yada sadece Emir

tasarimcibayan ama bunlar çok güzel olmuş canım ıyi günlerde kullanın.nickin hakkını veriyorsun :)) ben hep seni tekstil tasarımcı diye düşünmüştüm.

freyahel bebekten hediye işi süper canım aklınla bin yaşa.bizim abi azcık kıskanır zaten okul sonu o zamanlarda tlf alcaktık bir ay erkene çekelim hastanede verelim.yıllarca diş perisi hediye getirdi bi de kardeşi getirsin :))

Son düzenleme:
Ah ayni dusunmusuz.ben telefona cok karsiyim ama esim zor bir senesi takdir alirsan soz alacagim demisti bizde erken cekecegiz muhtemelen.dis perisi artik ugramiyor : ))benim kizim kiskanmiyorum havalarinda ama aralarda laf çarpıyor yine mi bebek alisverisine gidecegiz.dayima simdi baska biri daja dayi diyecek vs vs.

G guluncani biz birde mektup yazacagiz bitanecik ablacim seni cok seviyorum hep sesini duydum seni ozledim gibi gibi gibi.hastanede ilk bulusmayi yumusak ve sicak tutarsak gerisi hallolur diye dusunduk.zaten son sinavlara denk gelecek gerginde olacak. Sizde yazabilirsiniz mektup fikir olsun

Bugun benim hediye günüm.bir arkadasim kiraz cekirdekli patik ve kemer almış kendisi zamaninda cok faydasini görmüş o zaman hatta hazir yokmus kendileri yapmislar.gaz icin cok iyi diye saolsun şipşirin paketlemis bide

Sanırım ali emir olacak kuzum, niyeyse ali isiminden vazgeçemiyorum

freyahel tlf artık ihtiyaç canım bizimkiler bi de büyüyorlar.kardeşte geliyor kendisini biraz edebilsin tek başına ne bileyim antremana falan tek gitsin.hemde arayı da hoş tutmak lazım sizin abla akıllı kızım azcık kıskanıyorsa bizimkini bilmiyorum :)) mektup işi de süper harikasın arkadaşım.biraz aksidir ama duygusaldır abimiz göz yaşlarına hakim olamaz böyle bi durumda.

Ole ihtiyac aynen.herkesinde var mecbur birakiliyoruz almaya. Anteramanlara kendi gidemez bizim uzak ama en azindan okuldan vs arar bir durumda surekli gidip mudurden ariyor bak telefonjm eksik demek icin : )
Ya aksi olsun ama yerim o abiyi zaten aglatabilirsek harika olacal duygusal bagi kurmus oluruz artik ins : ))
Dedigin gibi bizde karneyi beklemeyelim öne cekelim telefonu mektubada dokturduk mu tamamdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…