- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
bayıldımm güle güle kullansın kuzucukkİnternetten aldığımız ürünler geldi bugün. Çok minikler yaaa...olurmu olmazmı diye düşündüm bian.
aa neden aklında öyle bişey olmuş acaba@Islaksu34 ıyi günlerde sağlıkla giysin Yahya Emir paşa.bende isimli onu mu yaptırayım bu mu derken kaldı daha da 0-6 ay arası çorap almam fazla almışım toplayınca çok oldu :)
@Elanur4206 canım ben oyunu Ali Emir den yana kullanıyorum yada sadece Emir
tasarimcibayan ama bunlar çok güzel olmuş canım ıyi günlerde kullanın.nickin hakkını veriyorsun :)) ben hep seni tekstil tasarımcı diye düşünmüştüm.
@freyahel bebekten hediye işi süper canım aklınla bin yaşa.bizim abi azcık kıskanır zaten okul sonu o zamanlarda tlf alcaktık bir ay erkene çekelim hastanede verelim.yıllarca diş perisi hediye getirdi bi de kardeşi getirsin :))
yok canım kendim yaptım hatta o kalp atışı benim minnoşun ilk kalp atışını duyduğumuzdaki ses kaydından aldımPinterestten mi çıkardın kuzum iç resimleri? Bende yapmak istiyorum ama nerden bulabilirim böyle resimler
Harika olacak inşallah herşey şimdiden heyecanlandım vallahi :))Ole ihtiyac aynen.herkesinde var mecbur birakiliyoruz almaya. Anteramanlara kendi gidemez bizim uzak ama en azindan okuldan vs arar bir durumda surekli gidip mudurden ariyor bak telefonjm eksik demek icin : )
Ya aksi olsun ama yerim o abiyi zaten aglatabilirsek harika olacal duygusal bagi kurmus oluruz artik ins : ))
Dedigin gibi bizde karneyi beklemeyelim öne cekelim telefonu mektubada dokturduk mu tamamdir
Bununla geçmiş olsun Allah'tan ciddi bişey değilmiş sen yine de kontrol et kendinibileğim çok kötü ya onun dışında hareketlerini takip ediyorum doktorumka görüştüm karın ağrısı veya kasık ağrısı olursa gel dedi şimdilik yok sabah 10bucuk gibi düştüm zaten baya zaman geçti iyi gibiyim
Ihlamur içmekten korkuyorum,korkuttular gözümüGünaydın canım çok geçmiş olsn kivi de baya c vitamini var kivi portakal fln tüket bi de ıhlamur
Hayırlısı ise normal doğum yapalım inşinşalllah canım bende sezeryandan korkuyorum nedense çogu kişi tam tersini düşünse de :):)
bizimde boylar hemen hemen öyle bi hafta önden cıkıyor diyorum babasına çekmiş
aynen öyle canım inş. hakkımızda hayırlısı olsunn sağ salim gelsinler inş. bebişlerimizzHayırlısı ise normal doğum yapalım inşbabalar uzun napalım onların genetiğini taşımak da kolay değil
İnşallah hallolur zamanında hepsi canım çok sağolYaa olsun yaparsin annen ailen uzaktan destektir sana.ben 30.haftadayim .senin daha var 32.haftada bile yeter buyuk mobilyalar hazirmis zaten diger yerlestirmeler 2 gunluk is.
Ya o geceliklerden bir tane gordum ama emzirmelisinden bole kollarinda uzun tuyler var bide sabahligin kuyruğu falan vardi gelinlik gibi dedim tobeler olsun taş tuş tüyle bebek mi emzircekler hayir zaten savastan cikmia gibi oluyor insan yuz göz siş hic bilemedim ben.
öyle yavaş yavaş yapcam ben de canımCanım benim annem yanımda ama zaten o da çok yoruluyor ,ben kıyamadığımdan tek başıma yaptım ütümü.İlk önce ters çevirip yıkadım bebek ayarında ,kuruduktan sonra da etiketlerini kestim ,yavaş yavaş ütüleyip yerleştirdim.Ben ütüsünü 2 günde bitirdim,sen de yavaş yavaş yaparsın
dün verdim siparişini gelince yazarım buraya canım ayrı ayrı satıcılardan 350 liralık alışveriş yaptık :)canım ya burda aliexpress ten yapılan siparişlerde artık gelen kargocuya vergisi ödeniyormuş diye bir muhabbet vardı, benimde sepetimde bi sürü ürün bekliyor hatta oyuzden cesaret edemedim.. geldiklerinde extra para isticeklermi haber verirmisin ona göre bende alim alıcaklarımı :)
Ya bunlardan arkadaşım dikecek bana kumaşını ben alcam çok güzel olmuşlar ölçülerini biliyorsan söyler misin canım bir de kumaşını sen aldıysan be kadar gitti acaba5 tane ici astarli kiyafetler icin buyuk kese 5 tanede minik boylarda emzik mendil vs icin kese yaptirdim birde bu emzirme önlüğünü. Keseleri yikadiktan sonra hastane valizimi hazirlayabilirim.dusunenlere fikir olsun.Eki Görüntüle 2249181 Eki Görüntüle 2249182 Eki Görüntüle 2249183
Tamam bak bunu zorla yerim bal limon karabiber karıştırıp yiycemBal limon karabiber karistirip yedim ben zaten su gibi bisi oluyor ictim denilir.biraz ise yaramisti
Ya aynen o meselehahahha banada 2/3 hafta önce hareketleri nasıl diyorlardı aynı günlerde birine diyorumki mesela ufak tefek sadece ben hissediyorum aa diyorlar nedenki bu zmnda karnından belli olması lazım bilmem ne... başkasına diyorum aa cnm anca başlar ztn yakında herkes hisseder diyor o zaman anlıyorsun kim iyi niyetli kim fesattt :)
Bana da doktorum yeni yazdı osteocare diye bir ilaçtıBenim magnezyum ilacım yoksadece vitamin ve kan ilacım var ,olmazsa doktoruma soruyum
Ya işte kesinlikle ben de o yüzden açıklama yapmıyorum nazar değmesin ye zaten kötü niyetli gelişsin istemiyor gibi baksanaBanada diyolarki göbeğin küçük baya bebek kesin küçük doğucak diyolar. Bende yoo bi hafta önden gidiyo diyorum alla alla diyolar. Sanki bebek küçük doğsun geriden gelsin gelişmesin istiyolar gibi davranıyolar
Maşallah valla ben pinterestten falan bulabilirsem ordan çıkarayım baribayıldımm güle güle kullansın kuzucukk
aa neden aklında öyle bişey olmuş acabagrafik tasarım & fotoğraf alanım
yok canım kendim yaptım hatta o kalp atışı benim minnoşun ilk kalp atışını duyduğumuzdaki ses kaydından aldım
Çerçeveler nerdenbizimde kapı süsümüz takı yastığımız ve odamızın çerçeveleri hazır
Benimde sonucum 133 çıktı canım ama tekrar yapılmadı. 2 ayrı doktora gittiğin için böyle bir şeyle karşılaşmışsın çünkü bütün doktorların düşüncesi farklı oluyor. Senin için nasıl rahat edecekse öyle yapSelam kızlar, ameliyatlardan ötürü araştrma hastanesinde riskli gebelk blmnde takip ediliorum, ptesi günü şeker yüklemesi yapıldı 50lik, 1. Saat sonucu 134 çıktı, ogünkü dr suyuma da baktı, değerin sınırda çıkmış ama suyun iyi gerek yok 100lüğe dedi, bugün de başka bir dr sonucu gördü ptesi 100lük yapalım aklımızdan çıksın dedi. Gebelik şekeri çıkan arkdşlar sizin kaç çıkmıştı ilk yüklemeniz, ya da benim gibi sınırda çıkıp 100lük yaptrmayan var mı? Kararsız kaldım
Doktor muayene ne çok varsa sağlık ocağında yazdır bekleme zaten bütün hamileler kullanıyor benim kullandığım magvital bitkiselleri falanda var solgarın sigorta karşılamıyor ben magnezyum içmesem markete bile gidip gelemiyorumBenim magnezyum ilacım yoksadece vitamin ve kan ilacım var ,olmazsa doktoruma soruyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?