2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnternetten aldığımız ürünler geldi bugün. Çok minikler yaaa... olurmu olmazmı diye düşündüm bian.
bayıldımm güle güle kullansın kuzucukk

aa neden aklında öyle bişey olmuş acaba grafik tasarım & fotoğraf alanım

Pinterestten mi çıkardın kuzum iç resimleri? Bende yapmak istiyorum ama nerden bulabilirim böyle resimler
yok canım kendim yaptım hatta o kalp atışı benim minnoşun ilk kalp atışını duyduğumuzdaki ses kaydından aldım

Harika olacak inşallah herşey şimdiden heyecanlandım vallahi :))

Bununla geçmiş olsun Allah'tan ciddi bişey değilmiş sen yine de kontrol et kendini

Kizlar yurudugumde ve ayakta kaldigimda karnim cok sertlesiyor. Uc adim atip nerdeyse nefes nefese kaliyorum. Sizde de oluyor mu? Evde yatmak en rahati disari cikmaya korkuyorum..

inşalllah canım bende sezeryandan korkuyorum nedense çogu kişi tam tersini düşünse de :):)
bizimde boylar hemen hemen öyle bi hafta önden cıkıyor diyorum babasına çekmiş
Hayırlısı ise normal doğum yapalım inş babalar uzun napalım onların genetiğini taşımak da kolay değil

İnşallah hallolur zamanında hepsi canım çok sağol
öyle yavaş yavaş yapcam ben de canım
dün verdim siparişini gelince yazarım buraya canım ayrı ayrı satıcılardan 350 liralık alışveriş yaptık :)
Ya bunlardan arkadaşım dikecek bana kumaşını ben alcam çok güzel olmuşlar ölçülerini biliyorsan söyler misin canım bir de kumaşını sen aldıysan be kadar gitti acaba

Ya aynen o mesele ben de onlara açıklama yapmakla uğraşmıyorum zaten öyle düşünüyorsa naZar da değdirir kötü bilsin diyorum

Ya işte kesinlikle ben de o yüzden açıklama yapmıyorum nazar değmesin ye zaten kötü niyetli gelişsin istemiyor gibi baksana

Selam kızlar öyle Bi hasta oldum kievdeyim hep birden bire oldu bide boğazım çok kötü dünden beri parol içiyorum hiç fayda etmiyor bütün kaslarım kemiklerim ağrıyor

Kızlar birde migrosta molfix yenidoğan bezlerde indirim vardı aldım inş güzeldir

Maşallah valla ben pinterestten falan bulabilirsem ordan çıkarayım bari

Benimde sonucum 133 çıktı canım ama tekrar yapılmadı. 2 ayrı doktora gittiğin için böyle bir şeyle karşılaşmışsın çünkü bütün doktorların düşüncesi farklı oluyor. Senin için nasıl rahat edecekse öyle yap

Benim magnezyum ilacım yok sadece vitamin ve kan ilacım var ,olmazsa doktoruma soruyum
Doktor muayene ne çok varsa sağlık ocağında yazdır bekleme zaten bütün hamileler kullanıyor benim kullandığım magvital bitkiselleri falanda var solgarın sigorta karşılamıyor ben magnezyum içmesem markete bile gidip gelemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…