2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Açlık tokluk şekerine bakılmıştı normal çıkmış sonucu pazartesi alıcam onay gelmeden baktı doktor fakat Demir eksikliği sınırın altına inmiş ve ben 2 aydır hap kullanıyorum zaten nasıl çoklaşacak bu kan

Galiba kuru üzüm pekmez falan yemek lazım

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Benimde 156 çıktı tekrar yapalım dedi doktorum istemedim o halde dahiliye görsün dedi. Randevu aldım haftaya gidicem nasipse. Çünkü çok zorlandım mide bulantısı yüzünden bir haftaya kendime gelemedim.

Beslenmeyle yükselecek inş canım yumurta ve et yemeye çalış ben yiyemiyorum o başka tabi

Kızlar ankarada yaşayanlara bir sorum olacak ev fiyatları genel olarak ne kadar acaba semt falan çok bilmiyorum da semti kötü olmamak koşuluyla 3+1 evler mesela konumuzla alakalı değil de intte baya az yazıyor şaşırdım belki ankaraya tayin durumumuz olur hemen yerleşmek istiyorum

Ya bu millet niye böyle bayılıyorlar eleştirmeye ,, ya da biz hamileyken eleştiriye mı açık degliz benim komşum var benim de onla basım dertte ,, bulantm varken yüzüm solgundu ilk aylarda , güzelliğin gtmis yanaklarının parlaklıgi sönmüş , önceden nasıl parlardi deyip durdu bir defa da değil her gordugunde. Bebeğin cinsiyeti belli oldu erkek dedi doktor,, bu defa da tutturdu senin ki kız miden bulanıyor çünkü demeye başladı..6 aylik olunca mide bulantısı kalmamsti bnde. Bu defa da popon büyüdü kız mı senin ki acaba diyordu hala tereddutte(( erkek çocuk meraklisidr kendisi kiskanclgndan mı yapiyo anlamadm))... Karnım biraz çıktı hemen başladı iç karnın dar o zaman sen son 3 ayda 10 kilo alirsn demeye başladı(( şu an 26 haftadaym 8 kilo aldm)) kendnn demesine göre bir 10 kilo daha alirmsm

Ali Miraç güzel bnce uyumlu da

Miraç oğlumun ismi ❤ 2 isim sevmediğim için 2lilere yorum yapmıcam ben olsam miraç koyardım

Doğuma kadar uzak kal bence bem olsam baya bi bozardım bir değil 2 değil yapıştırırdım cewabımı

Hayırdır canım neyin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…