2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Miraç oğlumun ismi ❤ 2 isim sevmediğim için 2lilere yorum yapmıcam ben olsam miraç koyardım
Bi karar veremedik gitti yaramaz olur diyorlar miraçlar ne derece doğru bilmiyorum arkadaşım anasınıfı öğretmeni 2 tane miraç diye öğrencisi varmış çok yaramazmışlar. ama bende çok beğeniyorum bu ismi

Doktordan iyi biliyolar maşallah herşeyi. İnsanı lohusa depresyonuna hamilelik depresyonuna sokanlar bunlar yemin ederim başka bişey değil

Benim oğlum aksine çok sesizdir ve usludur inş en güzel ismi bulursun

Kuzum ben Ankara’da yaşıyorum ,evim metroya beş dklık mesafede ,burda ev fiyatlarına da çok ucuz diyemiyorum 500.000 liradan başlıyor evler ,sen hangi semtine baktın bilmiyorum ama merkeze yakın yerleri tercih etmen senin için daha avantajlı olur

Hahahah kız senin yerinde olsam o komşuyu gördüğüm yerde yolumu değiştiririm ne o öyle felaket tellalı gibi bence en iyisi hiç muhattap olma belliki fesat biri

Ya sahibindende hep 200-300 gösteriyor yanlışlıklı var ki? Senin semtin hangisi ? Mesela çalışacağımız yer büyük ihtimalle yenimahalle ya da altındağ falan oralar nasıl ?

Bizim okulda bir Miraç öğrencimiz vardı, gecen sene, öyle akıllı uslu,öyle yakışıklı ,öyle saygılı bir çocuktu ki, anlatamam. O çocuğu görsen koymak istersin mesela

Hayir ben almadim kumasini.arkadasina soyle içlerine astar diksin benimkiler astarli hem daha kalin hem daha tok duruyor.30 40 olculeri buyuklerin.

Ben bugün doktora gittim benimki donmemis yi daha
Döner canım doktor hareket göstermedimi? Benimkide dönmüş ama normal doğuma uygun durmuyomuş sırtı sol taraftaymış sağda durması gerekiyormuş bende bi kaç hareket çalışıcam dönmesi için doktor daha değiştirir pozisyonunu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…