2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya sahibindende hep 200-300 gösteriyor yanlışlıklı var ki? Senin semtin hangisi ? Mesela çalışacağımız yer büyük ihtimalle yenimahalle ya da altındağ falan oralar nasıl ?
Ankara’da 200 ya da 300’e ev buluyorsan hiç kaçırma derim ,özelden msj atıyım sana semtimi

Hahahah kız senin yerinde olsam o komşuyu gördüğüm yerde yolumu değiştiririm ne o öyle felaket tellalı gibi bence en iyisi hiç muhattap olma belliki fesat biri
Ya bende nasıl davranacağımi sasrdm inanın sürekli yüz yüze geliyorz. Neyi ne niyetle yapıyor kestiremiyorum artk.kendinin fiziği daha kötüydü hamilelegnde çatlaklar sarkmalar doluydu ben gene de hcbr kötü cümle kurmadim.. bu insanlar niye böyle

Kızlar bugun kontrolümüz vardı. 28+6 olduk. Bebisimin boyu 39cm kilosu 1350gr olmuş
Amniyon sıvısını yutuyordu galiba. Surekli ağzını oynatıyordu.
Kan uyuşmazlığı ignemi de oldum. Hic korkulacak bisey degil. Kalcadan yapiliyor. 59 tl fark odedim. Ilaci almak biraz zahmetli oldu sadece. Sanirim devlet hastaneleri direk yapıyor bu igneyi ama ozel hastanelerin yazdığı receteyle eczacilar odasına gidip temin ediyorsunuz. Ya da benim bulunduğum sehirde uygulama bu sekilde belki bilemiyorum. Bebek dogunca kan grubuna bakilacakmis. Benimle uyumluysa sorun yok. Degilse bir igne daha olacakmışım...
Kilo hesabim biraz karisti benim ama 2. Aydan beri toplam 8 kilo almisim. Dr normal dedi.
Hersey yolunda cok şükür...
13 nisanda 32. Haftaya basliyorum. Dogum iznine ayrilicam. Artik okula gitmeyi hic istemiyorum.bi an once tatil moduna girmek istiyorum
Ama isler bitmiyor malesef. Okula gitmiycem ama evde temizlik duzenleme falan olacak bir hafta kadar da o oyalayacak beni. Sonra bebegin esyalar yikanacak utulenecek yerleşecek. Aldim aldim attim bi kenara...

Kocaman olmuş maşallah. Kan uyuşmazlığı iğnesini de iyi kolay halletmissin, daha zor okumuştum.

Kızlar selam nasılsınız
Bugün dr kontrolüm vardı
Bebeğin suyu güzel artmış dedi doktorum ama su gelme olay hala devam
Yatmaya da devam dedi
Bebeğim iyi gelmişmiş şükürler olsun
Arabandan hastaneye yürüdüm belli 200-300 metre hemen ağrım oldu
Doğuma kadar wc dışında kalkmak YÖK dedi doktorum yine

Elleeim ve yüzümde şişmeler var
Doktor idrar proteini bakacağız dedi
Size de baktıklar mi

Ben duzenli idrar tahlili veriyorum bastan beri kanda ayni sekilde sskda bir gunde hallediliyor herseye de bakiyorlar kuzum bu arada cok sevindim suyu artmis toplamda 8 haftan falan kalmis azcik daha sabir

Ugurlu bebekten almistin degilmi gule gule giysin minikler saglikla insallah
Evet canım uğurlu bebekten almıştım, ama tulumun birinde küçük bir özür vardı çıtçıt kısmı yoktu yazdım bugün gönderin yarın değişim yapalım dediler. Onun dışında kumaşı dokusu çok yumuşak güzel rengine aşık oldum zaten ben herşeyini mavi almak istemiyorum. Çok güzel farklı renkler var

Ya sahibindende hep 200-300 gösteriyor yanlışlıklı var ki? Senin semtin hangisi ? Mesela çalışacağımız yer büyük ihtimalle yenimahalle ya da altındağ falan oralar nasıl ?
Canım sincan tarafı uygun diğer ilçelere göre mesela çankaya,balgat,pursaklar bunlar baya pahalı mamakta uygun. Gölbaşıda uygun aslında hem çokta güzel bence mogan gölü eymir gölü var düşünebilirsin

Yani uygun dediğin fiyat aralığı ne ? Bi de ben ankaraya sadece gezmeye geldim çok bilmiyorum benim dedğim yerlere yakın mo buralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…