Ya su kalp atisli 3lu olana bayildim nasil yaptin onu ? Grafik falan bilmem ole cok yetenekli de sayilmam bu konularda ama ? Cok guzel olmus gule gule kullanin insallahbizimde kapı süsümüz takı yastığımız ve odamızın çerçeveleri hazır
Bende bir kurcalayayim aliekspresten alacaktimda ugrasmak istemedim acikcasiInstagramdan yaptirdim.10 liraya canim.hastane cantasinda kullanacagim daha sonrada bebek bakim cantasinda kullanacağım
Yok bu normal idrar tahlili değilmişBen duzenli idrar tahlili veriyorum bastan beri kanda ayni sekilde sskda bir gunde hallediliyor herseye de bakiyorlar kuzum bu arada cok sevindim suyu artmis toplamda 8 haftan falan kalmis azcik daha sabir
Canım az kaldı inşallah doğuma sen dikkat etmeye devam et yat uzan dinlen bol bol. Zor biliyorum ama azdaha sık dişini önünde koskocaman güzel günler seni bekliyor inşallah.Kızlar selam nasılsınız
Bugün dr kontrolüm vardı
Bebeğin suyu güzel artmış dedi doktorum ama su gelme olay hala devam
Yatmaya da devam dedi
Bebeğim iyi gelmişmiş şükürler olsun
Arabandan hastaneye yürüdüm belli 200-300 metre hemen ağrım oldu
Doğuma kadar wc dışında kalkmak YÖK dedi doktorum yine
Elleeim ve yüzümde şişmeler var
Doktor idrar proteini bakacağız dedi
Size de baktıklar mi
Ben genel itibariyle mavi almadim cok beğendiğim birsey mavi degilse tabiki cok begendim gule gule giydirelim insallahEvet canım uğurlu bebekten almıştım, ama tulumun birinde küçük bir özür vardı çıtçıt kısmı yoktuyazdım bugün gönderin yarın değişim yapalım dediler. Onun dışında kumaşı dokusu çok yumuşak güzel rengine aşık oldum zaten ben herşeyini mavi almak istemiyorum. Çok güzel farklı renkler var ☺
Nedir o merak ettim :)Instagramdan yaptirdim.10 liraya canim.hastane cantasinda kullanacagim daha sonrada bebek bakim cantasinda kullanacağım
Hep güzel düşünüyorumCanım az kaldı inşallah doğuma sen dikkat etmeye devam et yat uzan dinlen bol bol. Zor biliyorum ama azdaha sık dişini önünde koskocaman güzel günler seni bekliyor inşallah.Güzel düşün stres yapma hiçbirşeyi
Aaa onu bende yaptim temiz cikti ama niye istediler hala bilmiyorum ozeldeki doktorum istemistiYok bu normal idrar tahlili değilmiş
Bir gün boyunca evde idrar biriktirip ertesi gün hastaneye götüreceğiz :)
İdrarda protein miş
Evet az kaldı insallah Allah hepimizin yardımcısı olsun
Havuç suyu iyi geldi sanirim düzenli içiyorum
Benim ellerim ve yüzümde şişlik varAaa onu bende yaptim temiz cikti ama niye istediler hala bilmiyorum ozeldeki doktorum istemistine icin yapiliyor solemedi ama
Canim o kalsiyum icin yalniz bende de osteozinc var aylardir içiyorumEvet bana onu verdi kramplar için yani
İnş temizdir canım ya ciğer geliştirici falan vuruyorlar mı riske atmamak için ? İnş temiz çıkar bebeğin dayanır yaBenim ellerim ve yüzümde şişlik var
Ve arada tansiyonum az da olsa yükseliyor
Normalde düşük tansiyonuyumdur
Doktor bunun için istedi
İdrarda protein artınca bu belirtiler olurmus
Evet bugün vurduİnş temizdir canım ya ciğer geliştirici falan vuruyorlar mı riske atmamak için ? İnş temiz çıkar bebeğin dayanır ya
Ben daha almadım da bilmiyorum acaba magnezyum da var mı içinde ? Ben bazen oturmadan kalkınca sağ kalçama kramp giriyor dedim günde bir tane kullan dedi. Öncesinde gerek yok kuruyemiş madensuyu süt ürünleri tüket yeter demiştiCanim o kalsiyum icin yalniz bende de osteozinc var aylardir içiyorum
Benim tansiyonum 19a firlamisti bir ara 2 gun hastanede kaldim ondan istediler ozamanBenim ellerim ve yüzümde şişlik var
Ve arada tansiyonum az da olsa yükseliyor
Normalde düşük tansiyonuyumdur
Doktor bunun için istedi
İdrarda protein artınca bu belirtiler olurmus
Yok canım hani suyun azdı ya her ihtimale karşı yaparlar diye düşündüm. Suyu biterse ciğerleri gelişsin diyeEvet bugün vurdu
Sana da mi vurdular
Kalsiyum yetersizliginden de agrilar olabiliyor belki ondan vermistir canim benim cok oluyordu mesela artik pek olmuyor birde icinde magnezyum yok saniyorum cunku ben onu ayrica iciyorumBen daha almadım da bilmiyorum acaba magnezyum da var mı içinde ? Ben bazen oturmadan kalkınca sağ kalçama kramp giriyor dedim günde bir tane kullan dedi. Öncesinde gerek yok kuruyemiş madensuyu süt ürünleri tüket yeter demişti
Yazdıklarımın arasından en yakın sincan canım yenimahalleye. Uygun dediğim örneğin 300.000 civarı bulabilirsin. Ama tabi yeni bina bulamazsın bu fiyata. Ha bide tokiler uygun oluyor yine.Yani uygun dediğin fiyat aralığı ne ? Bi de ben ankaraya sadece gezmeye geldim çok bilmiyorum benim dedğim yerlere yakın mo buralar
Canım emin değilim tabi ama ben onun içinde magnezyum var diye biliyorumKalsiyum yetersizliginden de agrilar olabiliyor belki ondan vermistir canim benim cok oluyordu mesela artik pek olmuyor birde icinde magnezyum yok saniyorum cunku ben onu ayrica iciyorum
Ohh misler gibi bebisin suyu artmis cok sevindim gozun aydin.azcik zaman kaldi yatmak seni zorlayacak belki ama yatarak meşgaleler bulup keyfini cikar : ))Nedir o merak ettim :)
Ben yeterli kalsiyum aldığımı düşünüyorum ya o zaman kullanmıyım ben magnezyum istiyordumKalsiyum yetersizliginden de agrilar olabiliyor belki ondan vermistir canim benim cok oluyordu mesela artik pek olmuyor birde icinde magnezyum yok saniyorum cunku ben onu ayrica iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?