- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
Sağol canım daha güzelleri sizin olsunBen genel itibariyle mavi almadim cok beğendiğim birsey mavi degilse tabiki cok begendim gule gule giydirelim insallah
Ya ben de sahibindende baktım baya uygun ya 200-300 arası onlar niye öyle ki şok oldum şimdi siz diyince bak sana bi ilan atayım meselAYazdıklarımın arasından en yakın sincan canım yenimahalleye. Uygun dediğim örneğin 300.000 civarı bulabilirsin. Ama tabi yeni bina bulamazsın bu fiyata. Ha bide tokiler uygun oluyor yine.
Hazirliklar besik falan bittiyse geri kalan bir sekilde halledilir benceKızlar bugun kontrolümüz vardı. 28+6 olduk. Bebisimin boyu 39cm kilosu 1350gr olmuş
Amniyon sıvısını yutuyordu galiba. Surekli ağzını oynatıyordu.
Kan uyuşmazlığı ignemi de oldum. Hic korkulacak bisey degil. Kalcadan yapiliyor. 59 tl fark odedim. Ilaci almak biraz zahmetli oldu sadece. Sanirim devlet hastaneleri direk yapıyor bu igneyi ama ozel hastanelerin yazdığı receteyle eczacilar odasına gidip temin ediyorsunuz. Ya da benim bulunduğum sehirde uygulama bu sekilde belki bilemiyorum. Bebek dogunca kan grubuna bakilacakmis. Benimle uyumluysa sorun yok. Degilse bir igne daha olacakmışım...
Kilo hesabim biraz karisti benim ama 2. Aydan beri toplam 8 kilo almisim. Dr normal dedi.
Hersey yolunda cok şükür...
13 nisanda 32. Haftaya basliyorum. Dogum iznine ayrilicam. Artik okula gitmeyi hic istemiyorum.bi an once tatil moduna girmek istiyorum
Ama isler bitmiyor malesef. Okula gitmiycem ama evde temizlik duzenleme falan olacak bir hafta kadar da o oyalayacak beni. Sonra bebegin esyalar yikanacak utulenecek yerleşecek. Aldim aldim attim bi kenara...
Yenimahallede bizim ev var istanbulla yarisiyor oralar canim altindagi bilmem ama yenimahalle pahali onu biliyorumYa sahibindende hep 200-300 gösteriyor yanlışlıklı var ki? Senin semtin hangisi ? Mesela çalışacağımız yer büyük ihtimalle yenimahalle ya da altındağ falan oralar nasıl ?
Canım keçiören-incirli tarafıda uygun evet hatta bizim akrabalar ordan ev almıştı orası uygun diye.Ya ben de sahibindende baktım baya uygun ya 200-300 arası onlar niye öyle ki şok oldum şimdi siz diyince bak sana bi ilan atayım meselA
Yani ilanlara bakabildin mi canım niye şentepe kısmı uygun yazıyorYenimahallede bizim ev var istanbulla yarisiyor oralar canim altindagi bilmem ama yenimahalle pahali onu biliyorum
Benim de kayipTostoparlak olup önümüzdeki ay hepimiz pilates topuna dönücez gibi geliyor benimki de kayıp ve daha 3 ay var
Peki yenimahalle şentepeye ne diyorsun? İlanlar beni şaşırttı sana da attım ya anlamadım gittiCanım keçiören-incirli tarafıda uygun evet hatta bizim akrabalar ordan ev almıştı orası uygun diye.
Onu gormedim ilanlara bakmadim ama biz ordan aldigimiz kira ile kira oduyoruz cok rahatlikla ev de üsküdarda düsün bilemedim tam ama merkeze uzaktir falan diye dusunuyorum bizim ev mesela metroya 5 dk kizilaya falan cok yakinYani ilanlara bakabildin mi canım niye şentepe kısmı uygun yazıyor
Kuzum sana msj da attığım gibi Ovacık’da tabiki o fiyata bulursun çünkü orası merkeze uzak ,benim sana tavsiyem tayinisiniz zaten 1 sene iş yerine yakın bir yerde kiraya çık ,sonrasında ev düşünürsün.Bizim şimdi sana burdan yazdığımız herşey havada kalacak çünküYa ben de sahibindende baktım baya uygun ya 200-300 arası onlar niye öyle ki şok oldum şimdi siz diyince bak sana bi ilan atayım meselA
Ben süt hic icemedim yogurt peynirde ehh iste ondan dolayi duzenli iciyorum. Dis agrilarim kemik agrilarim oluyordu devamli simdi iyiyimBen yeterli kalsiyum aldığımı düşünüyorum ya o zaman kullanmıyım ben magnezyum istiyordumhaftaya bi gidip kan tahlili vereyim minerallere vitaminlere kanıma falan baktırayım anlarız
Azcık sana da vereymiş ya kiradanOnu gormedim ilanlara bakmadim ama biz ordan aldigimiz kira ile kira oduyoruz cok rahatlikla ev de üsküdarda düsün bilemedim tam ama merkeze uzaktir falan diye dusunuyorum bizim ev mesela metroya 5 dk kizilaya falan cok yakinha bu arada kirasini babam yiyor bizim ev derken
Aslında eşim önce oraya atanırsa biz 6-7 ay ayrı kalcazKuzum sana msj da attığım gibi Ovacık’da tabiki o fiyata bulursun çünkü orası merkeze uzak ,benim sana tavsiyem tayinisiniz zaten 1 sene iş yerine yakın bir yerde kiraya çık ,sonrasında ev düşünürsün.Bizim şimdi sana burdan yazdığımız herşey havada kalacak çünkü
Hiç başlamadım kiBen süt hic icemedim yogurt peynirde ehh iste ondan dolayi duzenli iciyorum. Dis agrilarim kemik agrilarim oluyordu devamli simdi iyiyimdoktorunun bir bildigi vardir birakmadan sor bence canim
Ben 4 haftadir gormuyorum randevum ayin 28inde ama ben erteleticem bu ayki randevuyu 7 hafta falan gormemis olcam saniyorum toplamdaHiç başlamadım kibu arada doktorum bana bir sorunun olmazsa ekstradan bir daha 1 ay sonra görüşelim dedi beni görmek istemiyor galiba ama ben kızımı özlüyorum
Ahh keşke gidin oturun ankarada diyorda is güc yok esimin isi burda napcaz biz orda evin duvarlarini mi kemirelimAzcık sana da vereymiş ya kiradanbabalar bize vermeyecekse ye alıyorlar evleri ya anlamadım ilandan bir şey zaten. Gelip ordan bakmak lazım
benimde en sevmediğim şey hamilelerin göbek deliği çok belli oluyor ya benimde başıma geldi az dar giysem orda bi delik çıkıntıgöbek deliğim kaybolmuş şimdi gördüm. artık orda bi delik yok
elvankentteki evimizi 160 a zor sattık aşırı ucuz sıfır evler var o tarafta mesela semtine göre değişiyorYa sahibindende hep 200-300 gösteriyor yanlışlıklı var ki? Senin semtin hangisi ? Mesela çalışacağımız yer büyük ihtimalle yenimahalle ya da altındağ falan oralar nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?