2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bu arada kizlar ikeadan besik alacaktim ama vazgectik 1100 tlye uyku seti cibinlik yatak vs icinde pierre cardin besik alacagiz kismetse pierre cardin alan varmiydi aranizda ? Biz cok begendik umarim kullanisli olur saglikla kullaniriz
Benim takımım Piere Cardin kullanmadım yorum yapamıycam ama kaliteli keşke babymall indiriminden alsaydın ben çok çok uyguna aldım

Kizlar yurudugumde ve ayakta kaldigimda karnim cok sertlesiyor. Uc adim atip nerdeyse nefes nefese kaliyorum. Sizde de oluyor mu? Evde yatmak en rahati disari cikmaya korkuyorum..
Benim de nefesim çok kesiliyor. Özellikle sırt üstü 5 dakka yatayım tansiyonum düşüyor. Ultrasonda zorlanıyorum bundan dolayı...

Canım bende Ankaradayım :))
Keçiören/ Esertepe/ Ovacık/ Atapark civarına taşındım 1 sene oluyor :))

Benim takımım Piere Cardin kullanmadım yorum yapamıycam ama kaliteli keşke babymall indiriminden alsaydın ben çok çok uyguna aldım
Ben ikeadan alacaktim ama besik ayri yatak ayri uyku seti cibinligi ayri herseyi parca parca bize 1600e falan gelecekti birde babymall indirimde hem elimizde para yoktu hem haftam cok erkendi keske onu yakalayabilseydim ama bu alacagimizda iyi geldi bize

Sana bol sabır diliyorum vivi..

Bende sirtüstü yatinca nefes alamiyorum bitek bende oluyor saniyordum ultrasonda uzun sure o pozisyonda kalirsamda midem bulaniyor
Nefesim kesiliyor sonra başım dönüyo midem bulanıyor, illa oturmam gerekiyor, kaç kere durup durup devam ettik.. ağda yaptırırken de oldu aynısı.. su içmek iyi geliyor. yalnız değilsin :)

Aynen ben de tam o sebepten çıkıyorum ev eski mutfak sürekli akıyo ev sahibi kesinlikle yaptırmıyo. Bazıları gerçekten paranın kölesi olmuş gelsin ama gitmesin derdindeler

Ya ben de sahibindende baktım baya uygun ya 200-300 arası onlar niye öyle ki şok oldum şimdi siz diyince bak sana bi ilan atayım meselA
Canim bu yenimahalle sentepe falan cennet mahallesi gibi. Hem dagin basi hem cok olayli. Keciorende paylastiklarinda hep yeni yapilanan yerler ama pek iyi semtler degil. Ankarada hic oturmadiysan kiraya cik once semte alis. Yoksa 200 ede ev bulursun 100 ed de.. heryerde oturulmaz..

Ben 4 haftadir gormuyorum randevum ayin 28inde ama ben erteleticem bu ayki randevuyu 7 hafta falan gormemis olcam saniyorum toplamda sanirim ondan sonra da aralari kisaltmaya basliyorlarmis bakalim
Niye o kadar erteliyorsun canımmm ? Ben dayanamam hiiç hatta benim doğum koçum doktorumun yanında hep,eğer o olmasaydı ben doktora daha daha sık giderdim de şimdi bi sorun olduğunda doğum koçuma soruyorum mesela o doktora iletiyor ya da kendi cevaplıyor

Ahh keşke gidin oturun ankarada diyorda is güc yok esimin isi burda napcaz biz orda evin duvarlarini mi kemirelim yalniz bizim ev 4+1ondan da olabilir o fiyat onu dusunmemistim
Tabii 4+1 daha pahalıdır hahah eşinin işi taşınsaydı keşke kirasını bikaç kere sana gönderse de yeter

Hahah Allah beni o mahallelerden uzak tutsun iyiki söyledin valla,arkadaş birkaö semt saydı oralara da bakcam da önce kira biraz daha zor olur bakalım ya

Hazirliklar besik falan bittiyse geri kalan bir sekilde halledilir bence hic sikma canini bizim evde tadilat var bir turlu bitemeyen bebise de masallah kocaman olmus yahu her gittigimde o kadar büyümüş oluyorki sasiriyorum
Hazırlıklar da tam bitmedi aslinda. Hala almam gereken şeyler var. Bebis vaktiyle gelir de yetişir insallah.
Evet canim büyüyorlar cok şükür. Bir dahaki kontrolünde sen de cok şaşıracaksın. Maşallah kuzularimiza

tasarimcibayan hayranım böyle el becerisi olan kişilere maşallah çok güzel olmuşlar :)
Çok teşekkür ederm canımm
Çerçeveler nerden
İkeadan aldım hepsini kuzum
Ben de yenimahalle batıkentte oturuyorum iş yerim ise demetevlerde sana şöyle fikir verebilirim yenimahalle için
Semtten semte çok değişiyor şentepe pamuklar gibi yerler yeni binalar ama dağın başı her yer yokuş pek düzgün değil hastane metrosuna yakın olan yerlerde demetevler diye geçiyor oralarda genelde yüksek gecekondu mantığı var biraz yeni binalar hakkında pek fikrim yok . Yenimahalle merkez ise 3 katlı binalar genelde çarşı pazar elinin altında . Batıkent ve serhat mahallesi daha çok site mantığı olan yerler batıkent daha eski yerleşim . Yani bu aslında senin beklentine göre değişiyor
Metroya yakın olsun site olsun şu kadar yıllık olsun vs bunlara göre biçimleniyor hep
tasarimcibayan canım eline koluna sağlık herşeyine bayıldım ,malzemelerini nerden aldın
Teşekkürler canım suluhandan aldım hepsini , çerçeveleri ikeadan aldım. Hatta suluhanda direk bebek beşik malzeemeleri gibi ismi olan bi dükkan var orda her şey var istersen yaptırabiliyorsun direk. Yastığı ayıcıkları fln ordan aldım ben
Ya su kalp atisli 3lu olana bayildim nasil yaptin onu ? Grafik falan bilmem ole cok yetenekli de sayilmam bu konularda ama ? Cok guzel olmus gule gule kullanin insallah
Çok teşekkürler kuzum Tasarım programyla yaptım istersen yardımcı olurm sana

Keşke biraz bilseydim ankarayı ne istediğimi de bilirdim İşte sadece çalışma yerimize yakın olsun diye düşündüm şuan ama ulaşım tek arac olacaksa ona yakın yerler de değerlendirilir. En fazla 5 yıllık bina olsun isterim

Hayir ben almadim kumasini.arkadasina soyle içlerine astar diksin benimkiler astarli hem daha kalin hem daha tok duruyor.30 40 olculeri buyuklerin.
teşekkürler canımm
Bu arada kizlar ikeadan besik alacaktim ama vazgectik 1100 tlye uyku seti cibinlik yatak vs icinde pierre cardin besik alacagiz kismetse pierre cardin alan varmiydi aranizda ? Biz cok begendik umarim kullanisli olur saglikla kullaniriz

Biz hepsiburadadan heyner beşik aldık biraz risk alarak tabi ama çok beğendik yatak odamızda ölçtüğümüz yere cuk oturdu :)
İstersen özelden fotolarını atarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…