2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İş yerine yakın yer en mantklısı zaten onun çevresine bakın canım netleşsin durumunuz yenimahalle dersen ben yine yardmcı olmaya çalışırm :)

teşekkürler canımm

Biz hepsiburadadan heyner beşik aldık biraz risk alarak tabi ama çok beğendik yatak odamızda ölçtüğümüz yere cuk oturdu :)
İstersen özelden fotolarını atarım :)
Esim.cok begendi bu besigi bunu alacaz saniyorum cekmeceleri var sallaniyor falan birde hersey için de rahat olacak bizim için kuzum sizde gule gule kullanin 600 tl idi saniyotum heyner besik gecenlerde indirimde gormustum

Kızlar günaydın yazamasamda sürekli takip ediyorum burayı sabah kayınvalidem kahvaltıya çağırmıştı.
Tam iki merdiven kala ayağım tökezledi düştüm biraz karnım ezildi gibi çok korktuö oturdum ağladım şimdi yatıyorum kanama vs yok bebeğimde hareket ediyor eşim şimdi işi için şehir dışında doktora akşam gidebilirim sizce birşey olur mu çok korktum

Ne tatlisin ya cok saol bu arada suluhan nerde eminonundemi ?

O hazirliklar hic tam bitmiyor bence gerçi bir iki arkadas bitirdi galiba hazirliklari benim tam olarak bitmesi 32. Haftayi bulacak gibi

Birsey yoktur Allahin izniyle canim icini ferah tut ama yasadigin stresten travmadan bile etkilrnir bebis ondan doktora gitmen isabetli olur kuzum

Secim icin biyerde olmam gerekiyor gitmiskinde kalacagiz evde tadilattan kafam sisti seçimden sonra doneriz bende ya o hafta ya bir sonraki hafta giderim Allah korusun ters birsey olmazsa gerci dunden beri gobegimde sabit bir agri var ama du bakalim

Nefesim kesiliyor sonra başım dönüyo midem bulanıyor, illa oturmam gerekiyor, kaç kere durup durup devam ettik.. ağda yaptırırken de oldu aynısı.. su içmek iyi geliyor. yalnız değilsin :)
Benim uzandigim yer egimli olursa cok problem olmuyor yine ama dumduzse hic nefes alamiyorum ozelde durduruyorum dayanamayinca da sskda durmuyorlar ya ben tek cocukta bu kadar zorlandim seninki ikiz Allah yardimcin olsun canim hazirliklari kendin yapabiliyormusun peki agirlastinmi ?

Kizlar selam belki aranizda ayni durumu yasayan varsa bana akil verir gobegimde dünden beri hic gecmeyen ozellikle hareket ettigimde artan sabit bir agri var neden olabilir endise etmelimiyim bebis hareketleri normal bu arada doktora gitmeyeyim diyordum ama baya rahatsiz ediyor ?

Geçmiş olsun cnım yaa bişey olmamıştır inş doktora gittiğinde haberdar et beni

Ya o ağrı bende de oluyor saatlik ama gerilip kopacak gibi. Bence o ara bebek kilo aldığından rahim geliyor normal bence ya gittiğin yerde gözükürsün biley olursa ya da gitmeden doktorunla görüşüp gidebilirsin

Ya ben de sahibindende baktım baya uygun ya 200-300 arası onlar niye öyle ki şok oldum şimdi siz diyince bak sana bi ilan atayım meselA
Öncelikle kiralamak daha mantıklı bence çevreyi tanıdıkça yerleşmeye karar verebilirsiniz yenimahallede güzel altındağ î tavsiye etmem batıkent e de bakabilirsiniz metro ile yenimahalle ye ulaşım kolay

Benim dunden beri gecmeyince bir acaba mi oldum yani sabit bir agri ters hareket falanmi yaptim acaba

S Serylady ya o çok kötü bi ağrı bi aralar bendede vardı 2-3 gün sürdü en son doktora gittim bahsettim durumdan pek ciddiye almadı. İdrarını çok tutma dedi, bol su iç dedi. Başkada bişey demedi. Kendiliğinden geçti bi kaç gün sonra. İçin rahat edecekse git canım

Öncelikle kiralamak daha mantıklı bence çevreyi tanıdıkça yerleşmeye karar verebilirsiniz yenimahallede güzel altındağ î tavsiye etmem batıkent e de bakabilirsiniz metro ile yenimahalle ye ulaşım kolay
Ya evimi iki kere taşımak istemiyorum zaten 20 saatlik yoldan gelecek bikere mahvolcak hem bekledikçe ev fiyatları uçuyor hemen almak mantıklı . Eşimin ablası da keçiören etlikte oturuypr. Onlar da işte yardımcı olur öyle bir ev alma durumunda artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…