- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
İş yerine yakın yer en mantklısı zaten onun çevresine bakın canım netleşsin durumunuz yenimahalle dersen ben yine yardmcı olmaya çalışırm :)Keşke biraz bilseydim ankarayı ne istediğimi de bilirdim☹ İşte sadece çalışma yerimize yakın olsun diye düşündüm şuan ama ulaşım tek arac olacaksa ona yakın yerler de değerlendirilir. En fazla 5 yıllık bina olsun isterim
Esim.cok begendi bu besigi bunu alacaz saniyorum cekmeceleri var sallaniyor falan birde hersey için de rahat olacak bizim için kuzum sizde gule gule kullanin 600 tl idi saniyotum heyner besik gecenlerde indirimde gormustumteşekkürler canımm
Biz hepsiburadadan heyner beşik aldık biraz risk alarak tabi ama çok beğendik yatak odamızda ölçtüğümüz yere cuk oturdu :)
İstersen özelden fotolarını atarım :)
Ne tatlisin ya cok saol bu arada suluhan nerde eminonundemi ?Çok teşekkür ederm canımm
İkeadan aldım hepsini kuzum
Ben de yenimahalle batıkentte oturuyorum iş yerim ise demetevlerde sana şöyle fikir verebilirim yenimahalle için
Semtten semte çok değişiyor şentepe pamuklar gibi yerler yeni binalar ama dağın başı her yer yokuş pek düzgün değil hastane metrosuna yakın olan yerlerde demetevler diye geçiyor oralarda genelde yüksek gecekondu mantığı var biraz yeni binalar hakkında pek fikrim yok . Yenimahalle merkez ise 3 katlı binalar genelde çarşı pazar elinin altında . Batıkent ve serhat mahallesi daha çok site mantığı olan yerler batıkent daha eski yerleşim . Yani bu aslında senin beklentine göre değişiyor
Metroya yakın olsun site olsun şu kadar yıllık olsun vs bunlara göre biçimleniyor hep
Teşekkürler canım suluhandan aldım hepsini , çerçeveleri ikeadan aldım. Hatta suluhanda direk bebek beşik malzeemeleri gibi ismi olan bi dükkan var orda her şey var istersen yaptırabiliyorsun direk. Yastığı ayıcıkları fln ordan aldım ben
Çok teşekkürler kuzumTasarım programyla yaptım istersen yardımcı olurm sana
O hazirliklar hic tam bitmiyor benceHazırlıklar da tam bitmedi aslinda. Hala almam gereken şeyler var. Bebis vaktiyle gelir de yetişir insallah.
Evet canim büyüyorlar cok şükür. Bir dahaki kontrolünde sen de cok şaşıracaksın. Maşallah kuzularimiza
Birsey yoktur Allahin izniyle canim icini ferah tut ama yasadigin stresten travmadan bile etkilrnir bebis ondan doktora gitmen isabetli olur kuzumKızlar günaydın yazamasamda sürekli takip ediyorum burayı sabah kayınvalidem kahvaltıya çağırmıştı.
Tam iki merdiven kala ayağım tökezledi düştüm biraz karnım ezildi gibi çok korktuö oturdum ağladım şimdi yatıyorum kanama vs yok bebeğimde hareket ediyor eşim şimdi işi için şehir dışında doktora akşam gidebilirim sizce birşey olur mu çok korktum
Ahhh valla agzindan bal damliyorTabii 4+1 daha pahalıdırhahah eşinin işi taşınsaydı keşke kirasını bikaç kere sana gönderse de yeter
Secim icin biyerde olmam gerekiyor gitmiskinde kalacagiz evde tadilattan kafam sisti seçimden sonra doneriz bende ya o hafta ya bir sonraki hafta giderim Allah korusun ters birsey olmazsaNiye o kadar erteliyorsun canımmm ? Ben dayanamam hiiç hatta benim doğum koçum doktorumun yanında hep,eğer o olmasaydı ben doktora daha daha sık giderdim de şimdi bi sorun olduğunda doğum koçuma soruyorum mesela o doktora iletiyor ya da kendi cevaplıyor
Benim uzandigim yer egimli olursa cok problem olmuyor yine ama dumduzse hic nefes alamiyorum ozelde durduruyorum dayanamayinca da sskda durmuyorlar ya ben tek cocukta bu kadar zorlandim seninki ikiz Allah yardimcin olsun canimNefesim kesiliyor sonra başım dönüyo midem bulanıyor, illa oturmam gerekiyor, kaç kere durup durup devam ettik.. ağda yaptırırken de oldu aynısı.. su içmek iyi geliyor. yalnız değilsin :)
Geçmiş olsun cnım yaa bişey olmamıştır inş doktora gittiğinde haberdar et beniKızlar günaydın yazamasamda sürekli takip ediyorum burayı sabah kayınvalidem kahvaltıya çağırmıştı.
Tam iki merdiven kala ayağım tökezledi düştüm biraz karnım ezildi gibi çok korktuö oturdum ağladım şimdi yatıyorum kanama vs yok bebeğimde hareket ediyor eşim şimdi işi için şehir dışında doktora akşam gidebilirim sizce birşey olur mu çok korktum
Tamam aklımdasın artıkİş yerine yakın yer en mantklısı zaten onun çevresine bakın canım netleşsin durumunuz yenimahalle dersen ben yine yardmcı olmaya çalışırm :)
Hahah belki bir gün içinden gelir belli mi olurAhhh valla agzindan bal damliyornerde keske gelse
Ya o ağrı bende de oluyor saatlik ama gerilip kopacak gibi. Bence o ara bebek kilo aldığından rahim geliyor normal benceSecim icin biyerde olmam gerekiyor gitmiskinde kalacagiz evde tadilattan kafam sisti seçimden sonra doneriz bende ya o hafta ya bir sonraki hafta giderim Allah korusun ters birsey olmazsagerci dunden beri gobegimde sabit bir agri var ama du bakalim
Öncelikle kiralamak daha mantıklı bence çevreyi tanıdıkça yerleşmeye karar verebilirsiniz yenimahallede güzel altındağ î tavsiye etmem batıkent e de bakabilirsiniz metro ile yenimahalle ye ulaşım kolayYa ben de sahibindende baktım baya uygun ya 200-300 arası onlar niye öyle ki şok oldum şimdi siz diyince bak sana bi ilan atayım meselA
Benim dunden beri gecmeyince bir acaba mi oldum yani sabit bir agri ters hareket falanmi yaptim acabaYa o ağrı bende de oluyor saatlik ama gerilip kopacak gibi. Bence o ara bebek kilo aldığından rahim geliyor normal benceya gittiğin yerde gözükürsün biley olursa ya da gitmeden doktorunla görüşüp gidebilirsin
Şentepe tepe adı üstünde okul ortam vs iyi değil bencePeki yenimahalle şentepeye ne diyorsun? İlanlar beni şaşırttı sana da attım ya anlamadım gittiPeki incirli kısmı yenimahalleye uzak mı
Ya evimi iki kere taşımak istemiyorum zaten 20 saatlik yoldan gelecek bikere mahvolcakÖncelikle kiralamak daha mantıklı bence çevreyi tanıdıkça yerleşmeye karar verebilirsiniz yenimahallede güzel altındağ î tavsiye etmem batıkent e de bakabilirsiniz metro ile yenimahalle ye ulaşım kolay
Ters hareket yapsan hemen fark edersin canımBenim dunden beri gecmeyince bir acaba mi oldum yani sabit bir agri ters hareket falanmi yaptim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?