Yok eledim orayıŞentepe tepe adı üstünde okul ortam vs iyi değil bence
Benimde gözüm hiç kesmiyo canım valla bakalım illa birilerinin yardım etmesi lazımAynen ben de tam o sebepten çıkıyorum ev eski mutfak sürekli akıyo ev sahibi kesinlikle yaptırmıyo. Bazıları gerçekten paranın kölesi olmuş gelsin ama gitmesin derdindeler
yok ben beyaz aldım her şeyini o 750-800 gibi bişeydi :) güle güle kullanın şimdiden sizde canım:)Esim.cok begendi bu besigi bunu alacaz saniyorum cekmeceleri var sallaniyor falan birde hersey için de rahat olacak bizim için kuzum sizde gule gule kullanin 600 tl idi saniyotum heyner besik gecenlerde indirimde gormustum
HAfta içi anlattığın ağrı Beni çok k zorladı yürümemi bile etkiledi ama ben haftamıza yordum malum büyüyo rahim. Bir de benim hafta döngüm cuma günleri. Takip ediyorUm her cuma haftası atlayınca değişik bir tepki veriyor vücudumKizlar selam belki aranizda ayni durumu yasayan varsa bana akil verir gobegimde dünden beri hic gecmeyen ozellikle hareket ettigimde artan sabit bir agri var neden olabilir endise etmelimiyim bebis hareketleri normal bu arada doktora gitmeyeyim diyordum ama baya rahatsiz ediyor ?
zaten ankara gibi bir yerde ulaşım illa sıkıntı oluyor küçük yerler gibi değil yani bi yere giderken 1 saatin gidiyo illa o yüzden yakınlık uzaklık bilemicem :) ama elvankent düzenli bir yer arkadaşların da dediği gibi ilk etapta bi kiraya çıkıp bakmak lazımElvankent uzak ama de mi ? Ya işte bakalım çok bilmeyince iyice bi araştırmak lazım yoksa tongaya düşeriz
Bu arada kizlar ikeadan besik alacaktim ama vazgectik 1100 tlye uyku seti cibinlik yatak vs icinde pierre cardin besik alacagiz kismetse pierre cardin alan varmiydi aranizda ? Biz cok begendik umarim kullanisli olur saglikla kullaniriz
Hastaneye yakın ya da benim iş yerime yakın olsun isterim bakalım bi araştırcam yinezaten ankara gibi bir yerde ulaşım illa sıkıntı oluyor küçük yerler gibi değil yani bi yere giderken 1 saatin gidiyo illa o yüzden yakınlık uzaklık bilemicem :) ama elvankent düzenli bir yer arkadaşların da dediği gibi ilk etapta bi kiraya çıkıp bakmak lazım
Evet sanki içerde bi lastik var ve çok gerilmiş kopacak gibi oluyo bende de. Rahimi taşıyan bağlar rahim büyüdükçe geriliyormuş round ligament ağrısı deniyormuş kendisineYa o ağrı bende de oluyor saatlik ama gerilip kopacak gibi. Bence o ara bebek kilo aldığından rahim geliyor normal benceya gittiğin yerde gözükürsün biley olursa ya da gitmeden doktorunla görüşüp gidebilirsin
2-3 gündür sanki karnımın içinde boşluk kalmamış gibi oldu, geçen gün zaten kızı hissettim karnımı yukarı ittirdi ve elimle dokundum sanırım ayağıydı :) her gün yürüyüş yapıyorum ve uzun olmadıkça oraya buraya gidiyorum, ağırlaştım ama henüz çıkmama engel değil..Benim uzandigim yer egimli olursa cok problem olmuyor yine ama dumduzse hic nefes alamiyorum ozelde durduruyorum dayanamayinca da sskda durmuyorlar ya ben tek cocukta bu kadar zorlandim seninki ikiz Allah yardimcin olsun canimhazirliklari kendin yapabiliyormusun peki agirlastinmi ?
Kuzum eminonunden alcaz biz yaninda baya bir hediye de verecekler hastane cikisiymis falsnmis filanmisCanım cilek mobilyada ki beşiğin ölçüsü bana uymuyor pierre cardin ölçüsü nedir ? Nerden beğendin bana da atar mısın fikir olsun beşik arayışında yim...
Yaa masallah sana soyleme kiz nazar degdirirler sana2-3 gündür sanki karnımın içinde boşluk kalmamış gibi oldu, geçen gün zaten kızı hissettim karnımı yukarı ittirdi ve elimle dokundum sanırım ayağıydı :) her gün yürüyüş yapıyorum ve uzun olmadıkça oraya buraya gidiyorum, ağırlaştım ama henüz çıkmama engel değil..
Acayip icimi rahatlattin biliyormusun tedirgin olmiyim dedim ama ters bir hareket yaptim falan diye cok endiselenmistim benimde hareket edince cok agriyor zaten uzanirken pek birsey yok gibiyok ben beyaz aldım her şeyini o 750-800 gibi bişeydi :) güle güle kullanın şimdiden sizde canım:)
HAfta içi anlattığın ağrı Beni çok k zorladı yürümemi bile etkiledi ama ben haftamıza yordum malum büyüyo rahim. Bir de benim hafta döngüm cuma günleri. Takip ediyorUm her cuma haftası atlayınca değişik bir tepki veriyor vücudum
Hafifledi sanki biraz aksama gecmesse bi doktora giderim gecerse gitmem artikTers hareket yapsan hemen fark edersin canımçok aklına takılıyorsa bi telefon et doktoruna ama bence sıkıntı yok inş yaniiii
Idrar tutma mevzusunu arada yapiyorum ya
Bu markayi bende cok merak ediyorum ozellikle deterjan ve temizleyicisini bir ara acayip indirimdeydi alamadim ozaman insallah bidaha girer yoksa unibaby ve dalan roxy alacagimArtık kargodan bize bir şey gelmiyor
Aynen canım gayet normalEvet sanki içerde bi lastik var ve çok gerilmiş kopacak gibi oluyo bende de. Rahimi taşıyan bağlar rahim büyüdükçe geriliyormuş round ligament ağrısı deniyormuş kendisine
İnş geçer ben öyle ağrı hissedince hemen karnıma yağ sürüyorumHafifledi sanki biraz aksama gecmesse bi doktora giderim gecerse gitmem artik
Bizim burda da kabarmışı çok kullanıyorlar hamileler için sanırım yöresel bir söyleyiş karnın çıkmış demek oluyor galiba baştan bana da garip geldi ama sonra farkettim yöresel olduğunu :) ben 10 kilo aldımAynen ağzı diline dolandı sanki ne dediğini şaşırdı
benimde arada ağrıyor karnım ya tıka basa yemişim gibi ara ara böyle büyüme evrelerinde sabah mesela uyurken bi gerildim allahım karnım yırtılacaktı az kalsınAcayip icimi rahatlattin biliyormusun tedirgin olmiyim dedim ama ters bir hareket yaptim falan diye cok endiselenmistim benimde hareket edince cok agriyor zaten uzanirken pek birsey yok gibiher hafta ilginc birsey yasiyor insan bazilarini umursamiyorum bazılarını cok takiyorum insallah memnun kalirsiniz besikten cok duydum bu besigi memnun kalan cok vardi yatagi uyku setini falan nasil yapacaksiniz onlar dahilmi besige ?
Bana da 2-3 günde 1 geceleri kramp giriyordu magnezyum başlattı doktor birkaç gün içtim bıraktım ama o zamandan beri olmadı artık psikolojik mi magnezyumdan mi bilmem magnezyumu ara ara içerim artıkBen de 29.haftamdayım 7 kg aldım.Ama sadece göbek ve göğüs ,eşim diyorki yüzün filan çok küçük kaldı keşke yüzünden filan da alsan,popom hiç yok,basen hiç yok,bayan karın olarak ilerliyorumkızlar benim bacağıma çok kramp giriyor özellikle uykuda oluyor,sizede oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?