2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynen ben de tam o sebepten çıkıyorum ev eski mutfak sürekli akıyo ev sahibi kesinlikle yaptırmıyo. Bazıları gerçekten paranın kölesi olmuş gelsin ama gitmesin derdindeler
Benimde gözüm hiç kesmiyo canım valla bakalım illa birilerinin yardım etmesi lazım

Esim.cok begendi bu besigi bunu alacaz saniyorum cekmeceleri var sallaniyor falan birde hersey için de rahat olacak bizim için kuzum sizde gule gule kullanin 600 tl idi saniyotum heyner besik gecenlerde indirimde gormustum
yok ben beyaz aldım her şeyini o 750-800 gibi bişeydi :) güle güle kullanın şimdiden sizde canım:)
HAfta içi anlattığın ağrı Beni çok k zorladı yürümemi bile etkiledi ama ben haftamıza yordum malum büyüyo rahim. Bir de benim hafta döngüm cuma günleri. Takip ediyorUm her cuma haftası atlayınca değişik bir tepki veriyor vücudum

Elvankent uzak ama de mi ? Ya işte bakalım çok bilmeyince iyice bi araştırmak lazım yoksa tongaya düşeriz
zaten ankara gibi bir yerde ulaşım illa sıkıntı oluyor küçük yerler gibi değil yani bi yere giderken 1 saatin gidiyo illa o yüzden yakınlık uzaklık bilemicem :) ama elvankent düzenli bir yer arkadaşların da dediği gibi ilk etapta bi kiraya çıkıp bakmak lazım

Bu arada kizlar ikeadan besik alacaktim ama vazgectik 1100 tlye uyku seti cibinlik yatak vs icinde pierre cardin besik alacagiz kismetse pierre cardin alan varmiydi aranizda ? Biz cok begendik umarim kullanisli olur saglikla kullaniriz

Canım cilek mobilyada ki beşiğin ölçüsü bana uymuyor pierre cardin ölçüsü nedir ? Nerden beğendin bana da atar mısın fikir olsun beşik arayışında yim...

Hastaneye yakın ya da benim iş yerime yakın olsun isterim bakalım bi araştırcam yine

Evet sanki içerde bi lastik var ve çok gerilmiş kopacak gibi oluyo bende de. Rahimi taşıyan bağlar rahim büyüdükçe geriliyormuş round ligament ağrısı deniyormuş kendisine

2-3 gündür sanki karnımın içinde boşluk kalmamış gibi oldu, geçen gün zaten kızı hissettim karnımı yukarı ittirdi ve elimle dokundum sanırım ayağıydı :) her gün yürüyüş yapıyorum ve uzun olmadıkça oraya buraya gidiyorum, ağırlaştım ama henüz çıkmama engel değil..

Canım cilek mobilyada ki beşiğin ölçüsü bana uymuyor pierre cardin ölçüsü nedir ? Nerden beğendin bana da atar mısın fikir olsun beşik arayışında yim...
Kuzum eminonunden alcaz biz yaninda baya bir hediye de verecekler hastane cikisiymis falsnmis filanmis besik ölcüsü 60×120 ilgilenirsen numaralarini falan ozelden atayim besikte pierre cardin evonna olan canim biz baya beğendik

Yaa masallah sana soyleme kiz nazar degdirirler sana ben cikiyorum ama cabuk yoruluyorum artik surekli nefes nefese bir haldeyim

Acayip icimi rahatlattin biliyormusun tedirgin olmiyim dedim ama ters bir hareket yaptim falan diye cok endiselenmistim benimde hareket edince cok agriyor zaten uzanirken pek birsey yok gibi her hafta ilginc birsey yasiyor insan bazilarini umursamiyorum bazılarını cok takiyorum insallah memnun kalirsiniz besikten cok duydum bu besigi memnun kalan cok vardi yatagi uyku setini falan nasil yapacaksiniz onlar dahilmi besige ?

Idrar tutma mevzusunu arada yapiyorum ya suyu bol tuketiyorum ama cok fena bir agri evet sinir bozucu yani insallah benimkide gecer

Evet sanki içerde bi lastik var ve çok gerilmiş kopacak gibi oluyo bende de. Rahimi taşıyan bağlar rahim büyüdükçe geriliyormuş round ligament ağrısı deniyormuş kendisine
Aynen canım gayet normal hatta riskli durumunuz yoksa veya riskli haftalarda değilseniz karın az bişey çalışmak lazım karın kasları bu gerilme ile zayıflıyor çünkü

Aynen ağzı diline dolandı sanki ne dediğini şaşırdı
Bizim burda da kabarmışı çok kullanıyorlar hamileler için sanırım yöresel bir söyleyiş karnın çıkmış demek oluyor galiba baştan bana da garip geldi ama sonra farkettim yöresel olduğunu :) ben 10 kilo aldım iş yerinde arkadaşlarım hiç almış gibi değilsin çok yakıştı falan diyorlar sağolsunlar da kimine dert oluyor benim gorumcem de Kayınvaldeme soruyormuş kabarmış mı şişmiş mi diye tek derdi benim ne kadar şiştiğim sanırım zira 6 bucuk aydır 1 defa bile iyi misin diye sormaya gerek duymadı

benimde arada ağrıyor karnım ya tıka basa yemişim gibi ara ara böyle büyüme evrelerinde sabah mesela uyurken bi gerildim allahım karnım yırtılacaktı az kalsın

Bana da 2-3 günde 1 geceleri kramp giriyordu magnezyum başlattı doktor birkaç gün içtim bıraktım ama o zamandan beri olmadı artık psikolojik mi magnezyumdan mi bilmem magnezyumu ara ara içerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…