2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kuzum eminonunden alcaz biz yaninda baya bir hediye de verecekler hastane cikisiymis falsnmis filanmis besik ölcüsü 60×120 ilgilenirsen numaralarini falan ozelden atayim besikte pierre cardin evonna olan canim biz baya beğendik

Çok iyiymiş canım hem yatak uyku seti herşey dahil hemde hediyeli karlı bir alışveriş..
Ölçüler uyuyor canım atarsan sevinirim müsait bir zamanda gider bakarız da eşimle.. modeli baktım güzel duruyor şık.

Canım geçmiş olsun doktorunu arasan onun sorması gereken bazı şeyler vardır belki sıkma canını hiç bişey yoktur inşallah böyle üzülerek bebeği daha çok etkilersin unutma

benimde arada ağrıyor karnım ya tıka basa yemişim gibi ara ara böyle büyüme evrelerinde sabah mesela uyurken bi gerildim allahım karnım yırtılacaktı az kalsın
Benim o oluyordu zatende simdi hic gecmeyen sabit bir agri olunca endiselendim iste umarim gecer hala gecmedi

Benim o oluyordu zatende simdi hic gecmeyen sabit bir agri olunca endiselendim iste umarim gecer hala gecmedi
bende geçen yürüyüş falan yaptım sonra gebe okulunda hareketler falan ay karın kaslarım bacaklarım falan nasıl ağrıdı anlatamam ağırlıktan dolayı da olabilie

kırık gibi durmuyor ama kırık harici ne var bilemeyiz film çekemiyoruz dedi aldılar alçıya her ihtimale karşı
Ya belki tendon ya da bağlara falan bir şey olmuştur. Çok geçmiş olsun canım dikkat et yaa

M mutluanneadayi geçmiş olsun canım neler oluyor haziran analarına yerlerdeyiz hepimiz

Aman kızlar dikkatli olun valla ağırlık merkezimiz değişti dün wiha02 ya geçmiş olsun msjı yazdım korktuğum şey başıma geldi.yazdıktan yarım saat sonra dışarda düştüm Allahtan dizlerimin üstüne düştüm karnıma hiç bir zarar gelmedi o bile yetti korkmama

Benim bebeğim tüp bebek
Görümcem de biliyordu
5 sene sonunda oldu hem de ilk bebeğimiz
Ne hamilelik haberimde aradı ne de sonrasında bir kere nasılsın diye aramadı
Üstelik riskli gebelikteyim
Eşimi aradığında karına iyi bak o bizim kıymetlimiz diye eşimi yağlıyor bir de utanmadan

Ah ah bu kadın milletinin birbiriyle yarışı ne olacak bilmiyorum. Kimse bir başkasının kendinden iyi olmasını istemiyo. Bi yerde okumuştum çok hoşuma gitmişti. İnsanız doğamız gereği birbirimizi kıskanabiliriz bu içten gelen bi duygudur ama o kıskançlığı nasıl yönettiğimizdir önemli olan. Kimisi kıskanır ve takdir eder, kendine örnek alır. Kimisi kıskanır ve hemen açık aramaya başlar kötü bişeylerini bulmaya çalışır. Sırf hamilelikte değil ne yazık ki her konuda böyle

Ya belki tendon ya da bağlara falan bir şey olmuştur. Çok geçmiş olsun canım dikkat et yaa
sağol canım benim. ufak bi burkulma sandım ama sızlamaya başladı birde şişince anladım ki kötü zedelenmiş yinede rabbim beterinden korusun bizleri

Bu rollere de hastayım yani ne kadar da ince düşünceli birisi

dikkat et canım kaza geliyorum demiyo valla ben adımımı attım bi baktım yerdeyim telefonum 2 metre öteye uçtu oğlumda yanımdaydı allahtan ona bişey olmadı

Merhabalar 32 de ben de ayrılacağım, memlekete gideceğim önceki haftasonu oradaki bir doktor yazabilir mi raporu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…