Kuzum eminonunden alcaz biz yaninda baya bir hediye de verecekler hastane cikisiymis falsnmis filanmisbesik ölcüsü 60×120 ilgilenirsen numaralarini falan ozelden atayim besikte pierre cardin evonna olan canim biz baya beğendik
Kızlar günaydın yazamasamda sürekli takip ediyorum burayı sabah kayınvalidem kahvaltıya çağırmıştı.
Tam iki merdiven kala ayağım tökezledi düştüm biraz karnım ezildi gibi çok korktuö oturdum ağladım şimdi yatıyorum kanama vs yok bebeğimde hareket ediyor eşim şimdi işi için şehir dışında doktora akşam gidebilirim sizce birşey olur mu çok korktum
Benim o oluyordu zatende simdi hic gecmeyen sabit bir agri olunca endiselendim istebenimde arada ağrıyor karnım ya tıka basa yemişim gibi ara ara böyle büyüme evrelerinde sabah mesela uyurken bi gerildim allahım karnım yırtılacaktı az kalsın
bende geçen yürüyüş falan yaptım sonra gebe okulunda hareketler falan ay karın kaslarım bacaklarım falan nasıl ağrıdı anlatamam ağırlıktan dolayı da olabilieBenim o oluyordu zatende simdi hic gecmeyen sabit bir agri olunca endiselendim isteumarim gecer hala gecmedi
akşama doğru ağrılarım çoğalınca gittik alçıya aldılarBununla geçmiş olsun Allah'tan ciddi bişey değilmiş sen yine de kontrol et kendini
gittim canım gittim maalesef alçıya aldılarAyyy Allah korusun hemen gitseydin canim acile ihmale gelmezbende dusmustum olay oldugu anda gitmedigim icin cok kizmisti doktorlar
kırık gibi durmuyor ama kırık harici ne var bilemeyiz film çekemiyoruz dedi aldılar alçıya her ihtimale karşıAaaa geçmiş olsun yaaaaa ☹☹ Kırılmış mıı
Ya belki tendon ya da bağlara falan bir şey olmuştur. Çok geçmiş olsun canım dikkat et yaakırık gibi durmuyor ama kırık harici ne var bilemeyiz film çekemiyoruz dedi aldılar alçıya her ihtimale karşı
Yaa masallah sana soyleme kiz nazar degdirirler sanaben cikiyorum ama cabuk yoruluyorum artik surekli nefes nefese bir haldeyim
Benim bebeğim tüp bebekBizim burda da kabarmışı çok kullanıyorlar hamileler için sanırım yöresel bir söyleyiş karnın çıkmış demek oluyor galiba baştan bana da garip geldi ama sonra farkettim yöresel olduğunu :) ben 10 kilo aldımiş yerinde arkadaşlarım hiç almış gibi değilsin çok yakıştı falan diyorlar sağolsunlar da kimine dert oluyor benim gorumcem de Kayınvaldeme soruyormuş kabarmış mı şişmiş mi diye tek derdi benim ne kadar şiştiğim sanırım zira 6 bucuk aydır 1 defa bile iyi misin diye sormaya gerek duymadı
Ayy çok geçmiş olsun.alçıya alındı canım
Ah ah bu kadın milletinin birbiriyle yarışı ne olacak bilmiyorum. Kimse bir başkasının kendinden iyi olmasını istemiyo. Bi yerde okumuştum çok hoşuma gitmişti. İnsanız doğamız gereği birbirimizi kıskanabiliriz bu içten gelen bi duygudur ama o kıskançlığı nasıl yönettiğimizdir önemli olan. Kimisi kıskanır ve takdir eder, kendine örnek alır. Kimisi kıskanır ve hemen açık aramaya başlar kötü bişeylerini bulmaya çalışır. Sırf hamilelikte değil ne yazık ki her konuda böyleBizim burda da kabarmışı çok kullanıyorlar hamileler için sanırım yöresel bir söyleyiş karnın çıkmış demek oluyor galiba baştan bana da garip geldi ama sonra farkettim yöresel olduğunu :) ben 10 kilo aldımiş yerinde arkadaşlarım hiç almış gibi değilsin çok yakıştı falan diyorlar sağolsunlar da kimine dert oluyor benim gorumcem de Kayınvaldeme soruyormuş kabarmış mı şişmiş mi diye tek derdi benim ne kadar şiştiğim sanırım zira 6 bucuk aydır 1 defa bile iyi misin diye sormaya gerek duymadı
sağol canımAyy çok geçmiş olsun.
sağol canım benim. ufak bi burkulma sandım ama sızlamaya başladı birde şişince anladım ki kötü zedelenmiş yinede rabbim beterinden korusun bizleriYa belki tendon ya da bağlara falan bir şey olmuştur. Çok geçmiş olsun canım dikkat et yaa
Bu rollere de hastayım yani ne kadar da ince düşünceli birisiBenim bebeğim tüp bebek
Görümcem de biliyordu
5 sene sonunda oldu hem de ilk bebeğimiz
Ne hamilelik haberimde aradı ne de sonrasında bir kere nasılsın diye aramadı
Üstelik riskli gebelikteyim
Eşimi aradığında karına iyi bak o bizim kıymetlimiz diye eşimi yağlıyor bir de utanmadan
dikkat et canım kaza geliyorum demiyo valla ben adımımı attım bi baktım yerdeyim telefonum 2 metre öteye uçtu oğlumda yanımdaydı allahtan ona bişey olmadıM mutluanneadayi geçmiş olsun canım neler oluyor haziran analarına yerlerdeyiz hepimiz
Aman kızlar dikkatli olun valla ağırlık merkezimiz değişti dünwiha02 ya geçmiş olsun msjı yazdım korktuğum şey başıma geldi.yazdıktan yarım saat sonra dışarda düştüm Allahtan dizlerimin üstüne düştüm karnıma hiç bir zarar gelmedi o bile yetti korkmama
Merhabalar 32 de ben de ayrılacağım, memlekete gideceğim önceki haftasonu oradaki bir doktor yazabilir mi raporu?Kızlar bugun kontrolümüz vardı. 28+6 olduk. Bebisimin boyu 39cm kilosu 1350gr olmuş
Amniyon sıvısını yutuyordu galiba. Surekli ağzını oynatıyordu.
Kan uyuşmazlığı ignemi de oldum. Hic korkulacak bisey degil. Kalcadan yapiliyor. 59 tl fark odedim. Ilaci almak biraz zahmetli oldu sadece. Sanirim devlet hastaneleri direk yapıyor bu igneyi ama ozel hastanelerin yazdığı receteyle eczacilar odasına gidip temin ediyorsunuz. Ya da benim bulunduğum sehirde uygulama bu sekilde belki bilemiyorum. Bebek dogunca kan grubuna bakilacakmis. Benimle uyumluysa sorun yok. Degilse bir igne daha olacakmışım...
Kilo hesabim biraz karisti benim ama 2. Aydan beri toplam 8 kilo almisim. Dr normal dedi.
Hersey yolunda cok şükür...
13 nisanda 32. Haftaya basliyorum. Dogum iznine ayrilicam. Artik okula gitmeyi hic istemiyorum.bi an once tatil moduna girmek istiyorum
Ama isler bitmiyor malesef. Okula gitmiycem ama evde temizlik duzenleme falan olacak bir hafta kadar da o oyalayacak beni. Sonra bebegin esyalar yikanacak utulenecek yerleşecek. Aldim aldim attim bi kenara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?