2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
sağol canım benim. ufak bi burkulma sandım ama sızlamaya başladı birde şişince anladım ki kötü zedelenmiş yinede rabbim beterinden korusun bizleri
Morarma var mı kuzum ? Ayak burkmalarında da bilek şişebilir sen ayağının altına iki yastık koy yüksekte kalsın yatarken ödemin iner inş

Annem bana 2 takim 1 beyaz 1 mavi sabahlikli allahtan danteli az ama yinede dantelli gecelik almis : (((( bende bir beyaz bir mavili daha spor pijama aldim.
Bugunde gidip eminonunu feth ettik evde tuvalete gitsem yorulan ben cin gibi gezdim.
Aldiklarimida her zamanki gibi abarttiktan sonra artik 1 corap dahi almayacagim cok sukur hic 1 eksik kalmadi.
Tamam artik nisana kadar yatarim nisanda ev temizligi sonra yine yatarim

Merhabalar 32 de ben de ayrılacağım, memlekete gideceğim önceki haftasonu oradaki bir doktor yazabilir mi raporu?
Bebegin ultrason tarihiyle satiniz uyumlu mu? Bebek gelişimi geriden geliyorsa sıkıntı olabilir ama uyumluysa herhangi bir kadin doğumcu yazabilir bence. Sonuçta muayene edip oyle yazacak dr.
Bu arada arkadaslar illaki 32+ lı günlerde olmaniz gerekiyormus. Planlamanizi ona göre yapin

Yaa biZe de at nasıl bir şeyyy

Büyükler ille o danteli istiyor sanırım ben de az dantelli bitane aldım fotoğrafları onunla çekilirim artık

O takimlardan bende bitane beyaz aldim az dantelli cekimde kullanicam kısmetse birde pembe takimim var normal spor ama onun bedeni biraz dar oldu muhtemelen bir tane daha alcam

Benim de aşılama demekki aynılar benimle pek muhatap olmaz yani benim de işime geliyor tabi bu durum ama yine de hayırlı olsun demesini bekliyor insan o kadar beklenen bebek olunca

Benim de aşılama demekki aynılar benimle pek muhatap olmaz yani benim de işime geliyor tabi bu durum ama yine de hayırlı olsun demesini bekliyor insan o kadar beklenen bebek olunca
Hayırlı olsun demese de
Kocama beni iyilemesin çok düşünüyor gibi :)

ben de bugün iki pijama iki gecelik takımı aldım . Çok şükür bi eksik daha bitti ama ne pahalı şeylermiş ya bunlar
Evet al al bitmıyor
Ben 3. Aydan beri alıyorum hala eksiklerim var
Ben de 2 gecelik bir pijama aldım
Ama foto cekimi için de güzel bir takım istiyorum çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…