2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet al al bitmıyor
Ben 3. Aydan beri alıyorum hala eksiklerim var
Ben de 2 gecelik bir pijama aldım
Ama foto cekimi için de güzel bir takım istiyorum çok pahalı
Aynen canım benmde hala var eksiğim odaya perde yaptıracağm , yatak alacağız bir de kirli sepeti alacağım daha da bişey kalmadı gibi inşallah hallederiz rahatlarız artık. Ben de 3. Aydan beridir alıyorm valla

Ben odasını yaptım geçen hafta
Herşeyi hazır :)
Ben de lohusa terliği tacı alıcam
Foto cekimi için hastane odasını süslemeye süs alıcam
Onlar bile dolu para

Ben odasını yaptım geçen hafta
Herşeyi hazır :)
Ben de lohusa terliği tacı alıcam
Foto cekimi için hastane odasını süslemeye süs alıcam
Onlar bile dolu para
Ya evet canım bende hastane için çikolata magnet ve süsler kaldı ve dediğin gibi onlar bile baya masraflı yani öbür ay anca halledebilcem kalanları artık ..

Evet al al bitmıyor
Ben 3. Aydan beri alıyorum hala eksiklerim var
Ben de 2 gecelik bir pijama aldım
Ama foto cekimi için de güzel bir takım istiyorum çok pahalı
Aldıklarınızın fotoğraflarını paylaşır mısınız ben hala beğenip alamadım bir de neden 2 gecelik hastane için 1 tane yetmez mi

Kizlar sayfada sorun mu var? Dunden beri yazdiklarinizi goremiyorum. Sabah baktigimda gorebildim anca. Sizde de oyle oldu mu?

Ne tatlisin ya cok saol bu arada suluhan nerde eminonundemi ?
Yok canım Ankarada :) ama eminönünde kat kat fazlasını bulursun zaten :)
Aldıklarınızın fotoğraflarını paylaşır mısınız ben hala beğenip alamadım bir de neden 2 gecelik hastane için 1 tane yetmez mi
Ben de 1 tane yeter diye düşünüyordum ama kanama fln olabiliyormuş herkes 2 tane al dedi ben de 2 tane aldım gecelik birini doğumdan sonra giyeceğim birini de bebişle fotoğraf fln çekilirken giyerim
Kizlar sayfada sorun mu var? Dunden beri yazdiklarinizi goremiyorum. Sabah baktigimda gorebildim anca. Sizde de oyle oldu mu?
Ben de bi sorun yok canım

ya ben bitane gecelik aldim birde pijama takimi yetmezmi acaba bir gecelik daha alayimmi ? Bu beyazli dantelli bitane aldim digerini spor gecelikmi alayim ? Bulsamda ben yapamam canim sen yeteneklisin

Paylaşamam çünkü suanda evde kalmıyorum
Annemdeyim dr yatış verdi
Çok terliyorsun iki adet al dedler
Dönünce evde de giyerim diye aldım
İstersen bir tane al sen
Ben trendyoldan almıştım geceliği sabahlık dahil 50 tl oraya bir bak istersen

ya ben bitane gecelik aldim birde pijama takimi yetmezmi acaba bir gecelik daha alayimmi ? Bu beyazli dantelli bitane aldim digerini spor gecelikmi alayim ? Bulsamda ben yapamam canim sen yeteneklisin
Bence bi tane daha al canım kirlenir kanaman olur nolur nolmaz bulunsun bi tane daha yok kuzum yaa hiç öyle düşünme valla çok basit yapmak ama bence eminönünde hazır yapılmışı satanlarda vardır ya da sipariş verip hemen yaptırabilirsin bile kesin vardır

Kizlar yurudugumde ve ayakta kaldigimda karnim cok sertlesiyor. Uc adim atip nerdeyse nefes nefese kaliyorum. Sizde de oluyor mu? Evde yatmak en rahati disari cikmaya korkuyorum..
Canım karnım sertleşmiyor ama bebek asagi çok baskı yapiyor. Ama yürüyüşe devam edince bir muddet sonra baskısı azalıyor. Bence -doktoruna da danışarak- yürüyüşü azaltmamalisin.

Canım ev fiyatları semte gore ve aradigin kriterlere göre degisiyor. Evin metrekaresi ve konumu çok önemli. 150 bine de 3+1 ev var 450 bine de. Bu sana bagli.

Ya ben de sahibindende baktım baya uygun ya 200-300 arası onlar niye öyle ki şok oldum şimdi siz diyince bak sana bi ilan atayım meselA
Canım yozgat bulvarı, çakırlar. Atapark buralar yeni gelsmekte olan yerler ve senin dediğin yerlere çok yakin degiller. Çakırlar batikentte yani yenimahalleye bağlı ama dağlık bir arazide yapilan yeni binalari düşün. Cevresinde market vs zor bulursun

Kizlar carrefourda ayin 25 ine kadar islak mendillerde falan %40 indirim var. Hala almayan varsa bi baksin. Ben 9 lu yenidoğan uni baby islak havlu aldim 45 tlye. Normalde fiyati 75-80 arasi
Biliyorum ama burdaki carrefoursa da yoktu yani bize yakın olanda. Genede araştırcam inşallah başka carrefoursalarda vardır fiyatı gerçekten çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…