Canım yozgat bulvarı, çakırlar. Atapark buralar yeni gelsmekte olan yerler ve senin dediğin yerlere çok yakin degiller. Çakırlar batikentte yani yenimahalleye bağlı ama dağlık bir arazide yapilan yeni binalari düşün. Cevresinde market vs zor bulursun
Arkadaşlar Trendyol da wee baby manuel süt pompası 55 TL. Sizce nasıl? siz hangi markayı aldınız? Lansinoh almayı düşünüyordum aslında ama bunu gördüm az önce
Son attığın beyazı nerden aldın canım? Bende instagramda bi tane beğendim ama içi sabahlıklı değilde pijamalı istiyorum. Bunun içi pijamalısı çıkcakmış onu bekliyorum çıksında bundan alıcam
Son attığın beyazı nerden aldın canım? Bende instagramda bi tane beğendim ama içi sabahlıklı değilde pijamalı istiyorum. Bunun içi pijamalısı çıkcakmış onu bekliyorum çıksında bundan alıcam
Gecelikleri annem.lohusa sepetinin magazasindan almis internet falan ne bilsin kadin : )
Mavili pijamayi uzerinde yazan sayfadan insatgramdan istedim bambu olan..
Beyaz pijamayida ki onun kumasi bir degisik guzel ic falan gostermiyor yani eminonunden aldim.
Ve pijamalarda geceliklerde kisa kollu benim.
Pijamayi mi onu bir cesaret ınstagramdan aldim ama kumaşınada bayildim
Benden xl aldim tam lohusa pijamasi oldu sonradanda giymelik tiril tiril bisi kisa kollu .
Kizlar carrefourda ayin 25 ine kadar islak mendillerde falan %40 indirim var. Hala almayan varsa bi baksin. Ben 9 lu yenidoğan uni baby islak havlu aldim 45 tlye. Normalde fiyati 75-80 arasi
Canım instgramdan onlinecamasir.com a bak ben ordan aldım 3lü takım aldım sabahlık gecelik ve pijama takımı.taç ile terlik de hediyeydi.Belki beğenirsin
Canım instgramdan onlinecamasir.com a bak ben ordan aldım 3lü takım aldım sabahlık gecelik ve pijama takımı.taç ile terlik de hediyeydi.Belki beğenirsin
Gecelikleri annem.lohusa sepetinin magazasindan almis internet falan ne bilsin kadin : )
Mavili pijamayi uzerinde yazan sayfadan insatgramdan istedim bambu olan..
Beyaz pijamayida ki onun kumasi bir degisik guzel ic falan gostermiyor yani eminonunden aldim.
Ve pijamalarda geceliklerde kisa kollu benim.
Evet guzel bir kumas ic gostermiyor efil efil.bide 130dan 90a dusmustu ben posetini bir yerlere sokmusumdur bulursam yada en olmadi beden buyuk esim degistirmeye gidecek mağazanın ismini ogreneyim unuttum cunku sana yazarim bak belki online satislari vardir
Evet guzel bir kumas ic gostermiyor efil efil.bide 130dan 90a dusmustu ben posetini bir yerlere sokmusumdur bulursam yada en olmadi beden buyuk esim degistirmeye gidecek mağazanın ismini ogreneyim unuttum cunku sana yazarim bak belki online satislari vardir