2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya işte çok da iyi bilmiyorumben ibni sina hastanesine yakın yerlerde olsun diye bakıyorum semt adı çok bilmiyorum mesela arayamıyorum sahibindende

Arkadaşlar Trendyol da wee baby manuel süt pompası 55 TL. Sizce nasıl? siz hangi markayı aldınız? Lansinoh almayı düşünüyordum aslında ama bunu gördüm az önce

Eklentiler

• 820574B5-DAC6-4314-B917-A26A070D9801.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 57
Gecelikleri annem.lohusa sepetinin magazasindan almis internet falan ne bilsin kadin : )
Mavili pijamayi uzerinde yazan sayfadan insatgramdan istedim bambu olan..
Beyaz pijamayida ki onun kumasi bir degisik guzel ic falan gostermiyor yani eminonunden aldim.
Ve pijamalarda geceliklerde kisa kollu benim.

Aynen sonrasinda da rahatca kullanilir. Zaten sezeryan olcam hemen karnim inmiyor rahat giyinmekte fayda var. Cok guzelmis rengi.. freyahel

Canım instgramdan onlinecamasir.com a bak ben ordan aldım 3lü takım aldım sabahlık gecelik ve pijama takımı.taç ile terlik de hediyeydi.Belki beğenirsin

Son attığın beyazı çok beğendim ama eminönünden almışsın şansıma kumaşıda yumuşak görünüyor beyazın

Son attığın beyazı çok beğendim ama eminönünden almışsın şansıma kumaşıda yumuşak görünüyor beyazın
Evet guzel bir kumas ic gostermiyor efil efil.bide 130dan 90a dusmustu ben posetini bir yerlere sokmusumdur bulursam yada en olmadi beden buyuk esim degistirmeye gidecek mağazanın ismini ogreneyim unuttum cunku sana yazarim bak belki online satislari vardir

Sağol canım online satışları varsa alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…