Çok hoş gördümm takipteyim orayıEvet canim netten aldim 60 küsür bisiydi
Benimki de az süslü bulduAnnemin dantel aşkıneyse ki azcik kolunda falan var: )
Yaa kiyamam seviyorlar danteli.ben almasaydin anne gelinligimi giyerdim dedim sigmazsin icine diye guluyor bide : )neyse ki fazla abarti almamis.buda cok guzel ama güzel gunlerde giy icinde miniginle musmutlu anlarin olsun
Masallah.. 27 artilarda mi 31 haftalik cikti?? Sekerinize bakilmismiydi??Persembe kontrolüm vardı önümizdeki hafta nst ye çagırdı doktor sizden gireniniz varmı birde yltrasona göre 31 haftalıkmışız kilosu 1675 ti cok gibi geldi bana sizce nasıl
Birakiyorlar evet kolay kolay birde mutlaka ne sikayetle gidersen git alttan muayebe fiye tutturuyorlar ben alttan muayene olmamak icin her seferinde kagit imzaliyorum. Bebis olmus kocaman daha niye alttan bakiyolarsa benim acilde bir doktorum vardi cok tatliyfi ama gitmiş suratsizlar var artikBugun bebegim cok hareket etmedi ayaklari asagida yine arada vurdu.esime gel devlet hastanesine gidelim kaydimizi actiralim hemde 32.haftada rahat gider rapor aliriz dedim.pek bi tatli doktor ile suratsiz bir hemsire baktilar bide nstye bagladilar kipir kipir oynuyordu icerde ben gidim o zaman iyise bana musade diyorum yok bakicaz acilma var mi yok bakicaz idrar yolu enfeksiyonu var mi diye tuttularda tuttular
Benimkide buna cok benziyor
Pufff kum.dokuyormusum.Birakiyorlar evet kolay kolay birde mutlaka ne sikayetle gidersen git alttan muayebe fiye tutturuyorlar ben alttan muayene olmamak icin her seferinde kagit imzaliyorum. Bebis olmus kocaman daha niye alttan bakiyolarsa benim acilde bir doktorum vardi cok tatliyfi ama gitmiş suratsizlar var artik
Sağol canım sen de güle güle giy güzel günlerdeYaa kiyamam seviyorlar danteli.ben almasaydin anne gelinligimi giyerdim dedim sigmazsin icine diye guluyor bide : )neyse ki fazla abarti almamis.buda cok guzel ama güzel gunlerde giy icinde miniginle musmutlu anlarin olsun
Bende 29+6ydım 30 küsur çıktı ultrasonda 1750 dedi canım doktor gelişimi iyi dedi çok falan demedi ama senin haftan benden geride sanırımPersembe kontrolüm vardı önümizdeki hafta nst ye çagırdı doktor sizden gireniniz varmı birde yltrasona göre 31 haftalıkmışız kilosu 1675 ti cok gibi geldi bana sizce nasıl
Ooo çok uygunmuş fiyatı ben sabahlıklı almayı düşünmüyorum yaz olacak zaten bir de sabahlıklı olunca fiyat çok artıyor geceliği sadece hastanede giyerim evde giymem diye düşündüm ondan 1 tane yeter muhtemelen pijama da lazım çok pahalı normalde sen çok uygun almışsınPaylaşamam çünkü suanda evde kalmıyorum
Annemdeyim dr yatış verdi
Çok terliyorsun iki adet al dedler
Dönünce evde de giyerim diye aldım
İstersen bir tane al sen
Ben trendyoldan almıştım geceliği sabahlık dahil 50 tl oraya bir bak istersen
Evet ben de evde giymem gecelikOoo çok uygunmuş fiyatı ben sabahlıklı almayı düşünmüyorum yaz olacak zaten bir de sabahlıklı olunca fiyat çok artıyor geceliği sadece hastanede giyerim evde giymem diye düşündüm ondan 1 tane yeter muhtemelen pijama da lazım çok pahalı normalde sen çok uygun almışsın
Günümüz aynı 3 hafta önde çıkmış gebelik şekeri var mıydıPersembe kontrolüm vardı önümizdeki hafta nst ye çagırdı doktor sizden gireniniz varmı birde yltrasona göre 31 haftalıkmışız kilosu 1675 ti cok gibi geldi bana sizce nasıl
Aaaaa cok gecmis olsun kuzummm cok uzuldum ilac verdilermi onun agrisi fenadirPufff kum.dokuyormusum.
1 hafta geride yada onde olunca sorun teskil etmiyormus canim doktorum oyle demisti 2 haftanin üstünde ileriyse diyet yaptiriyorlar geneldeBende 29+6ydım 30 küsur çıktı ultrasonda 1750 dedi canım doktor gelişimi iyi dedi çok falan demedi ama senin haftan benden geride sanırım
Instapijama diye bir sayfa var normal sabahlikli terlikli pijama takimlari 80 tl ben oraya bakiyorum ordan alcam galiba sizde bakin isterseniz ben bir gecelik aldim daha almayacagim yanina da pijama takimi alacagim umarim yeterOoo çok uygunmuş fiyatı ben sabahlıklı almayı düşünmüyorum yaz olacak zaten bir de sabahlıklı olunca fiyat çok artıyor geceliği sadece hastanede giyerim evde giymem diye düşündüm ondan 1 tane yeter muhtemelen pijama da lazım çok pahalı normalde sen çok uygun almışsın
Canimmm bende hic agri birsey yok ki illa yapiyorlar ya ole tesadufen ortaya cikti.ilac yazdi ama ben bi kendi doktorumla konusayim tekrar o da yapsin tahlil.Aaaaa cok gecmis olsun kuzummm cok uzuldum ilac verdilermi onun agrisi fenadirinsallah cabucak gecer biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?