Günaydın arkadaşlar aranızda suyu fazla olan var mı şeker yükleme yaptırdım onda sıkıntı çıkmadı onla alakalı değilmiş yine de şekerden biraz uzak dur dedi dr geçici bi durum mu acaba sıkıntı olur mu yorumlarınızı bekliyorum
Kızlar günaydın yazamasamda sürekli takip ediyorum burayı sabah kayınvalidem kahvaltıya çağırmıştı.
Tam iki merdiven kala ayağım tökezledi düştüm biraz karnım ezildi gibi çok korktuö oturdum ağladım şimdi yatıyorum kanama vs yok bebeğimde hareket ediyor eşim şimdi işi için şehir dışında doktora akşam gidebilirim sizce birşey olur mu çok korktum
Kizlar gunaydin. Bu ara ruyalarimda hep dogum yaptigimi goruyorum. Minicik bebek veriyorlar kucagima agliyorum. Ya da boyle sancim baslamis doguma yetismeye calisiyorum. Kurtulamadim valla. Hep kotu seyler.. sizde de oluyor mu?
Ay Allah razı olsun unutmamışsınız ❤
Hayır gitmedim randevum çarşamba günüydü çok şükür kanama vs birşeyim olmadı bebeğimin hareketlerini de hissediyorum çarşambaya kadar sabdereceğim
Kizlar gunaydin. Bu ara ruyalarimda hep dogum yaptigimi goruyorum. Minicik bebek veriyorlar kucagima agliyorum. Ya da boyle sancim baslamis doguma yetismeye calisiyorum. Kurtulamadim valla. Hep kotu seyler.. sizde de oluyor mu?
Allahııımm gene rüyamda bebeğimi emzirirken gördümm doğum yapıyodum hemen veriyolardı üstüme ve bende direk göğsümü veriyodum nasıl emiyodu nasııılll dünyanın en güzel rüyası olabilir
Evet ben de evde giymem gecelik
Hastanede bile istemedim ama Doğum yapanlar al dedi hep
Çok pahalı evet hamile lohusa olunca kullanıyorlar resmen
UydurUk bi terlik taç bile en az 50 tl
Instapijama diye bir sayfa var normal sabahlikli terlikli pijama takimlari 80 tl ben oraya bakiyorum ordan alcam galiba sizde bakin isterseniz ben bir gecelik aldim daha almayacagim yanina da pijama takimi alacagim umarim yeter
çantam geldi kızlar yaklaşık 1 buçuk ay olmuştu vergi falan da alınmadı ilk defa alışveriş yapmıştım aliexpresten biraz tereddütteydim ama şu an baya beğendim çantayıda
valla bende de oluyor hep erken doğum yapıyorum elime parmak kadar bebek veriyorlar bakıyorum ona falan sağlıklıda alıp kucağıma çıkıyorum hastaneden saçma sapan böyle yok bebeğin suyu geliyor çıkarıyorlar karnımdan bidon gibi bir şeyin içinde bebek içine su koyup geri karnıma koyuyolar korku stres hormonlar ortaya çıkıyor böyle rüyalar
İnş benimki erken gelir önce en önemli ihtiyaçları alayım çanta en sona kalsın dedim bi kaç parça bişi kaldı eksik onlarıda alıcam çantayıda aldım mı doğuma hazırım
İnş benimki erken gelir önce en önemli ihtiyaçları alayım çanta en sona kalsın dedim bi kaç parça bişi kaldı eksik onlarıda alıcam çantayıda aldım mı doğuma hazırım
inşallah canım satıcıdan mıı kargodan mıı benim baya uzun sürdü vergi falan diyorlardı almadılar ona da sevindim benimde eksiğim kalmadı şükür ya artık gördükçe bebeğe ufak tefek badi falan alırım bide kendime gecelik almam lazım bebeğin kıyafetlerini falan da ütüleyip koysam şu doğum çantamı hazırlasam iyi olacak taşınırız diye elim hiç bir işe gitmiyor