Merhaba banada doktor biraz fazla dedi şeker yükleme istedi ben yaptırmadım senin ölçümlerin ne kadar acaba? Birde Benin doktor karbonhidrat tan uzak dur dediGünaydın arkadaşlar aranızda suyu fazla olan var mı şeker yükleme yaptırdım onda sıkıntı çıkmadı onla alakalı değilmiş yine de şekerden biraz uzak dur dedi dr geçici bi durum mu acaba sıkıntı olur mu yorumlarınızı bekliyorum
Sağol canım berbat durumdayım çocuk çıkacak diye ödüm koptuEvet ben kullanmıştım geçmiş olsun
Güle güle kullan canım. Bu çantaları makinede yıkayabiliyor muyuz acaba ben de aldım ama yıkanır mı bilemedimEki Görüntüle 2250231 Eki Görüntüle 2250233 Eki Görüntüle 2250234 Eki Görüntüle 2250235
çantam geldi kızlar yaklaşık 1 buçuk ay olmuştu vergi falan da alınmadı ilk defa alışveriş yapmıştım aliexpresten biraz tereddütteydim ama şu an baya beğendim çantayıda
Çok güzel rüyası bileAllahııımm gene rüyamda bebeğimi emzirirken gördümm doğum yapıyodum hemen veriyolardı üstüme ve bende direk göğsümü veriyodum nasıl emiyodu nasıııllldünyanın en güzel rüyası olabilir ❤
O ağlama bana da geldi bi iki haftadırCok uzgun uyaniyorum ya da aglayarak uyaniyorum.. dogum yaklasinca kafamiza taktigimiz icin oluyor galiba
Ayy doğsunlarda emzirelim sarılalım öpelim koklayalımmmÇok güzel rüyası bileemzirmeyi ben de çok sık görüyorum rüyamda. Bazen de emmediğini görüyorum zorla emsin diye uğraşıyorum falan
Yarın 28 olucaz canım evet 27. Haftada bakıldı sekerimede bakıldı normal değerlerMasallah.. 27 artilarda mi 31 haftalik cikti?? Sekerinize bakilmismiydi??
Bana da uygun geldi orasi kuzum hangisini begendin ben kararsız kaldimBende oradan alacağım canım gayette uygun geldi fiyatlar bana
Yok canım sekeum normal bakıldı ödem vardı oda dikkat ediyorum azaldı bayaGünümüz aynı 3 hafta önde çıkmış gebelik şekeri var mıydı
Kuzum tahminim yikanmayacagi yonunde ben heryerini silmeyi planliyorum makineden saglam cikmaz bunlar bana kalirsaGüle güle kullan canım. Bu çantaları makinede yıkayabiliyor muyuz acaba ben de aldım ama yıkanır mı bilemedim
Bende de sinir var herseye herkese cok cabuk parliyorum bazen yataktan sinirli bile kalktigim oluyor saka gibi kendimi frenliyorum bir sure sonra geciyor tam zamanlari ama heralde dimi bunlarinO ağlama bana da geldi bi iki haftadırkendimi pozitif tutmaya çalışıyorum ama herşey moralimi bozuyor bi anda niye böyle oldum ya nolur geçsin mutlu mutlu yaşıyodum ne güzel
27 dolar üstü vergiye tabi birde 30 kilo ku ne vergi alınıyor yoksa vergi falan yok ben denemek icin bu normal makaslar gibi bebek makası var bend eondan almıştım 20 günde geldi ³ tl yeinşallah canım satıcıdan mıı kargodan mıı benim baya uzun sürdü vergi falan diyorlardı almadılar ona da sevindimbenimde eksiğim kalmadı şükür ya artık gördükçe bebeğe ufak tefek badi falan alırım bide kendime gecelik almam lazım bebeğin kıyafetlerini falan da ütüleyip koysam şu doğum çantamı hazırlasam iyi olacak taşınırız diye elim hiç bir işe gitmiyor
Benim 15 gunde geldi ben bile sasirdimSaol canım kaliteli baya ama bana çok geç geldi 15 günde gelenler var şimdi alsam doğuma anca gelirmişti
Evet ben de herkese gıcık oluyorumBende de sinir var herseye herkese cok cabuk parliyorum bazen yataktan sinirli bile kalktigim oluyor saka gibi kendimi frenliyorum bir sure sonra geciyor tam zamanlari ama heralde dimi bunlarin
Önceden oyleydi ama simdi aliniyor deniliyor benden iki toka icin vergi alindi diyen var bende kararsiz kaldim ondan dolayi kilif ve organizer alicaktim27 dolar üstü vergiye tabi birde 30 kilo ku ne vergi alınıyor yoksa vergi falan yok ben denemek icin bu normal makaslar gibi bebek makası var bend eondan almıştım 20 günde geldi ³ tl ye
Benim de tavan kesin hatta esim benim.kitabi okumus diyor ki siz depresyona giriyormussunuz dogumdan sonra dogrumu diye dedim degisebiliyor ama evet bence sen simdi girdin nerdeyse sinirden beni bicaklayacaksin diyorEvet ben de herkese gıcık oluyorumhormonlar iyice tavan yaptı sanırım hamilelik iyice kendini gösterdi. Lohusalıktan gözüm korktu kesin birilerine kafa göz dalcam ben bu gidişle
Canım genelde türkiyeden aloşveris yapanlardan al ki sorun okmason vergi alınmışsa onlar belkrtiyor fiyatın %20 kadar zaten kilo fazla tutarsada vergiye girebilir elektroniklerde geneld evergi oluyor amaÖnceden oyleydi ama simdi aliniyor deniliyor benden iki toka icin vergi alindi diyen var bende kararsiz kaldim ondan dolayi kilif ve organizer alicaktim
Emzirme sityenleri geceliklei var cok kullanışlı gibi neden tirkiyede üretilmez böyle şeyler anlamadm hem dısarı ç8kabilecek çamaşorlar lazom sinucta göğüs ucu belli okmason diyeÖnceden oyleydi ama simdi aliniyor deniliyor benden iki toka icin vergi alindi diyen var bende kararsiz kaldim ondan dolayi kilif ve organizer alicaktim
Brn defalarca yaptim benden alinmadi kuzum ama bu happymom sayfasında yazanlar vardi orda gormustum bende almaktan vazgeçmiştim su dogum cantasi icin kese alicaktim ama kumas istemiyordum orda vardi almamistim keske alsaydim simdi alsam anca doguma gelir saniyorumCanım genelde türkiyeden aloşveris yapanlardan al ki sorun okmason vergi alınmışsa onlar belkrtiyor fiyatın %20 kadar zaten kilo fazla tutarsada vergiye girebilir elektroniklerde geneld evergi oluyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?