2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar kullanmadım ama TrendyolMilla markalı bu ürün indirim kuponunu kullanınca 48 tlye geliyor kargo dahil. Kodu da Trendyol uygulamadan veriyor sanırım herkese gelmiştir bu kupon

Eklentiler

• 1284D64B-8009-4972-923A-88CDE1405976.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba banada doktor biraz fazla dedi şeker yükleme istedi ben yaptırmadım senin ölçümlerin ne kadar acaba? Birde Benin doktor karbonhidrat tan uzak dur dedi

Çok güzel rüyası bile emzirmeyi ben de çok sık görüyorum rüyamda. Bazen de emmediğini görüyorum zorla emsin diye uğraşıyorum falan

Cok uzgun uyaniyorum ya da aglayarak uyaniyorum.. dogum yaklasinca kafamiza taktigimiz icin oluyor galiba
O ağlama bana da geldi bi iki haftadır kendimi pozitif tutmaya çalışıyorum ama herşey moralimi bozuyor bi anda niye böyle oldum ya nolur geçsin mutlu mutlu yaşıyodum ne güzel

O ağlama bana da geldi bi iki haftadır kendimi pozitif tutmaya çalışıyorum ama herşey moralimi bozuyor bi anda niye böyle oldum ya nolur geçsin mutlu mutlu yaşıyodum ne güzel
Bende de sinir var herseye herkese cok cabuk parliyorum bazen yataktan sinirli bile kalktigim oluyor saka gibi kendimi frenliyorum bir sure sonra geciyor tam zamanlari ama heralde dimi bunlarin

27 dolar üstü vergiye tabi birde 30 kilo ku ne vergi alınıyor yoksa vergi falan yok ben denemek icin bu normal makaslar gibi bebek makası var bend eondan almıştım 20 günde geldi ³ tl ye

Bende de sinir var herseye herkese cok cabuk parliyorum bazen yataktan sinirli bile kalktigim oluyor saka gibi kendimi frenliyorum bir sure sonra geciyor tam zamanlari ama heralde dimi bunlarin
Evet ben de herkese gıcık oluyorum hormonlar iyice tavan yaptı sanırım hamilelik iyice kendini gösterdi. Lohusalıktan gözüm korktu kesin birilerine kafa göz dalcam ben bu gidişle

27 dolar üstü vergiye tabi birde 30 kilo ku ne vergi alınıyor yoksa vergi falan yok ben denemek icin bu normal makaslar gibi bebek makası var bend eondan almıştım 20 günde geldi ³ tl ye
Önceden oyleydi ama simdi aliniyor deniliyor benden iki toka icin vergi alindi diyen var bende kararsiz kaldim ondan dolayi kilif ve organizer alicaktim

Evet ben de herkese gıcık oluyorum hormonlar iyice tavan yaptı sanırım hamilelik iyice kendini gösterdi. Lohusalıktan gözüm korktu kesin birilerine kafa göz dalcam ben bu gidişle
Benim de tavan kesin hatta esim benim.kitabi okumus diyor ki siz depresyona giriyormussunuz dogumdan sonra dogrumu diye dedim degisebiliyor ama evet bence sen simdi girdin nerdeyse sinirden beni bicaklayacaksin diyor ama gercekten kontrol edemiyorum o duyguyu cok ilginc

Önceden oyleydi ama simdi aliniyor deniliyor benden iki toka icin vergi alindi diyen var bende kararsiz kaldim ondan dolayi kilif ve organizer alicaktim
Canım genelde türkiyeden aloşveris yapanlardan al ki sorun okmason vergi alınmışsa onlar belkrtiyor fiyatın %20 kadar zaten kilo fazla tutarsada vergiye girebilir elektroniklerde geneld evergi oluyor ama

Emzirme sityenleri geceliklei var cok kullanışlı gibi neden tirkiyede üretilmez böyle şeyler anlamadm hem dısarı ç8kabilecek çamaşorlar lazom sinucta göğüs ucu belli okmason diye

Canım genelde türkiyeden aloşveris yapanlardan al ki sorun okmason vergi alınmışsa onlar belkrtiyor fiyatın %20 kadar zaten kilo fazla tutarsada vergiye girebilir elektroniklerde geneld evergi oluyor ama
Brn defalarca yaptim benden alinmadi kuzum ama bu happymom sayfasında yazanlar vardi orda gormustum bende almaktan vazgeçmiştim su dogum cantasi icin kese alicaktim ama kumas istemiyordum orda vardi almamistim keske alsaydim simdi alsam anca doguma gelir saniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…