Bazi seyler gercekten cok güzel ve uygun ya kimse dusunup yapmamis biz ticaretini yapsak acabaEmzirme sityenleri geceliklei var cok kullanışlı gibi neden tirkiyede üretilmez böyle şeyler anlamadm hem dısarı ç8kabilecek çamaşorlar lazom sinucta göğüs ucu belli okmason diye
Islak mendil ve bezde aldinmi merak ettim ?inşallah canım satıcıdan mıı kargodan mıı benim baya uzun sürdü vergi falan diyorlardı almadılar ona da sevindimbenimde eksiğim kalmadı şükür ya artık gördükçe bebeğe ufak tefek badi falan alırım bide kendime gecelik almam lazım bebeğin kıyafetlerini falan da ütüleyip koysam şu doğum çantamı hazırlasam iyi olacak taşınırız diye elim hiç bir işe gitmiyor
Ben bunu aldim erkek icin olani e bebek indiriminden almistim. Baya arastirmistim ama yinede sen bilirsin hangisi icine siniyorsa onu alPhilips Avent +3 Ay Soothie Scf194/05 Kız Fiyatı
Philips Avent +3 Ay Soothie Scf194/05 Kız en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Alsam mı kararsızım kızlar ? Bu mu ultra soft mu ?
Ben dokerken cok agri çekmiştim canim ondan dedim agrisi pistir diye agri hissetmiyorsan cok sukur ben de genelde sskda yazdiklari ilaclari doktoruma sormadan icmiyorum bana akintin var cok asiri enfeksiyon var demislerdi kendi.doktorum yok demisti mesela doktoruna sor bencede o sebeptenCanimmm bende hic agri birsey yok ki illa yapiyorlar ya ole tesadufen ortaya cikti.ilac yazdi ama ben bi kendi doktorumla konusayim tekrar o da yapsin tahlil.
Nerden cikti simdi bu hic anlamadim varsada ins dokulur hemen
canım bilmiyorum bende düşündüm ama bozulabilir bir yerleriGüle güle kullan canım. Bu çantaları makinede yıkayabiliyor muyuz acaba ben de aldım ama yıkanır mı bilemedim
Ya bende kararsızım ama galiba bunu alacağım. Bide resimde açık duruyor rengi ama ben bunu haftasonu bi mağazada gördüm bedeni olsa alacaktım aynı fiyattı ama en azından kargo parası ödemezdim. Gerçek rengi bi ton daha koyu. Kumaşıda yazlık güzel kumaştı S bedendi. Sanırım bana doğumdan sonra M bile olmazBana da uygun geldi orasi kuzum hangisini begendin ben kararsız kaldim
Bende öyleyim gözlerim şişiyor ağlamaktan sağ salim sağlıkla doğsunlar inşaAllahO ağlama bana da geldi bi iki haftadırkendimi pozitif tutmaya çalışıyorum ama herşey moralimi bozuyor bi anda niye böyle oldum ya nolur geçsin mutlu mutlu yaşıyodum ne güzel
Ben de ilk defa böylesini yaşamıştımSağol canım berbat durumdayım çocuk çıkacak diye ödüm koptu
aynen canım bende öyle okudum nette ama biride ufacık toka için bile 5 tl aldılar falan demiş bazıları sanırım gümrükte takılıyomuş o zaten alınıyomuş o sebepten27 dolar üstü vergiye tabi birde 30 kilo ku ne vergi alınıyor yoksa vergi falan yok ben denemek icin bu normal makaslar gibi bebek makası var bend eondan almıştım 20 günde geldi ³ tl ye
ay evet sizin bayağı hızlı geldi korkuyodm bendeBenim 15 gunde geldi ben bile sasirdim
Bir arkadaşm emzikli uyku arkadaşı almış bana ben de onu deniycem tutarsa hemen isterim emziği diye düşündümBen bunu aldim erkek icin olani e bebek indiriminden almistim. Baya arastirmistim ama yinede sen bilirsin hangisi icine siniyorsa onu al
Eki Görüntüle 2250231 Eki Görüntüle 2250233 Eki Görüntüle 2250234 Eki Görüntüle 2250235
çantam geldi kızlar yaklaşık 1 buçuk ay olmuştu vergi falan da alınmadı ilk defa alışveriş yapmıştım aliexpresten biraz tereddütteydim ama şu an baya beğendim çantayıda
valla bende de oluyor hep erken doğum yapıyorum elime parmak kadar bebek veriyorlar bakıyorum ona falan sağlıklıda alıp kucağıma çıkıyorum hastaneden saçma sapan böyle yok bebeğin suyu geliyor çıkarıyorlar karnımdan bidon gibi bir şeyin içinde bebek içine su koyup geri karnıma koyuyolarkorku stres hormonlar ortaya çıkıyor böyle rüyalar
Hızlı gönderi ile gelebilir en fazla 20 gün sürerBrn defalarca yaptim benden alinmadi kuzum ama bu happymom sayfasında yazanlar vardi orda gormustum bende almaktan vazgeçmiştim su dogum cantasi icin kese alicaktim ama kumas istemiyordum orda vardi almamistim keske alsaydim simdi alsam anca doguma gelir saniyorum
Hayır hiç bişey demedi bana dönmesi mi gerekiyo simdidenDöner canım doktor hareket göstermedimi? Benimkide dönmüş ama normal doğuma uygun durmuyomuş sırtı sol taraftaymış sağda durması gerekiyormuş bende bi kaç hareket çalışıcam dönmesi için doktor daha değiştirir pozisyonunu dedi
Evet bende mutlu mutlu yasayip gidiodumO ağlama bana da geldi bi iki haftadırkendimi pozitif tutmaya çalışıyorum ama herşey moralimi bozuyor bi anda niye böyle oldum ya nolur geçsin mutlu mutlu yaşıyodum ne güzel
Ozaman ölcumlerde bir hata var sanirim. Kiloya falan takilmadim da 4 hafta ileri cikmasi normal degil. Doktorunuz daha iyi bilir tabi.Yarın 28 olucaz canım evet 27. Haftada bakıldı sekerimede bakıldı normal değerler
Ay Allah razı olsun unutmamışsınız❤
Hayır gitmedim randevum çarşamba günüydü çok şükür kanama vs birşeyim olmadı bebeğimin hareketlerini de hissediyorum çarşambaya kadar sabdereceğim
canım ben bundan aldım fiyatı baya uygunmuş şuan bence kaçırma ama +3ay diyor :SPhilips Avent +3 Ay Soothie Scf194/05 Kız Fiyatı
Philips Avent +3 Ay Soothie Scf194/05 Kız en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Alsam mı kararsızım kızlar ? Bu mu ultra soft mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?