2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Emzirme sityenleri geceliklei var cok kullanışlı gibi neden tirkiyede üretilmez böyle şeyler anlamadm hem dısarı ç8kabilecek çamaşorlar lazom sinucta göğüs ucu belli okmason diye
Bazi seyler gercekten cok güzel ve uygun ya kimse dusunup yapmamis biz ticaretini yapsak acaba brn eminonunden aldim emzirme sutyeni gecelik falan bir takimda pijama aldim ama cok dar oldu iade edeyim diyorum esim etme.diyor dogumdan sonra kullanirsin diyor

Islak mendil ve bezde aldinmi merak ettim ?

Canimmm bende hic agri birsey yok ki illa yapiyorlar ya ole tesadufen ortaya cikti.ilac yazdi ama ben bi kendi doktorumla konusayim tekrar o da yapsin tahlil.
Nerden cikti simdi bu hic anlamadim varsada ins dokulur hemen
Ben dokerken cok agri çekmiştim canim ondan dedim agrisi pistir diye agri hissetmiyorsan cok sukur ben de genelde sskda yazdiklari ilaclari doktoruma sormadan icmiyorum bana akintin var cok asiri enfeksiyon var demislerdi kendi.doktorum yok demisti mesela doktoruna sor bencede o sebepten

Bana da uygun geldi orasi kuzum hangisini begendin ben kararsız kaldim
Ya bende kararsızım ama galiba bunu alacağım. Bide resimde açık duruyor rengi ama ben bunu haftasonu bi mağazada gördüm bedeni olsa alacaktım aynı fiyattı ama en azından kargo parası ödemezdim. Gerçek rengi bi ton daha koyu. Kumaşıda yazlık güzel kumaştı S bedendi. Sanırım bana doğumdan sonra M bile olmaz . L almayı düşünüyorum

Eklentiler

• EAD67331-884A-421D-839E-E755FF1957AD.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 70
27 dolar üstü vergiye tabi birde 30 kilo ku ne vergi alınıyor yoksa vergi falan yok ben denemek icin bu normal makaslar gibi bebek makası var bend eondan almıştım 20 günde geldi ³ tl ye
aynen canım bende öyle okudum nette ama biride ufacık toka için bile 5 tl aldılar falan demiş bazıları sanırım gümrükte takılıyomuş o zaten alınıyomuş o sebepten

Ben bunu aldim erkek icin olani e bebek indiriminden almistim. Baya arastirmistim ama yinede sen bilirsin hangisi icine siniyorsa onu al
Bir arkadaşm emzikli uyku arkadaşı almış bana ben de onu deniycem tutarsa hemen isterim emziği diye düşündüm

S Serylady o bahsettiğin keseleri ne diye arıyorsun ? Bana da link atar mısın eğer iyse onu isterim değilse diktircem

çanta çok güzel canım güle güle kullan ben de rüyalarımda doğum fln yapıyorum ama hangi haftadaysam şuan o haftada doğmuş oluyor ama bebek normal gayet alıyorum emziriyorum fln. ama ilginci kız bebek doğuyor hep

bizimde bugün mobilyalarımız geldi cibinliği yanlış getirmişler takamadılar onu da 1 hafta 10 güne getireceklermiş. küçük beşik çkınca şifonyeri cam önüne koyup daha geniş yaparım odayı diyorum bakalım artıkk bir tek perdesi kaldı bellki avize de alırım

Eklentiler

• IMG_8415.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 93
Hızlı gönderi ile gelebilir en fazla 20 gün sürer

Hayır hiç bişey demedi bana dönmesi mi gerekiyo simdiden

O ağlama bana da geldi bi iki haftadır kendimi pozitif tutmaya çalışıyorum ama herşey moralimi bozuyor bi anda niye böyle oldum ya nolur geçsin mutlu mutlu yaşıyodum ne güzel
Evet bende mutlu mutlu yasayip gidiodum simdi esime bisey anlatirken bile alakasiz bir sekilde gozumden yaslar akiyor. Noldu bize

Hareketlerini hiisediyorsan ve agrın falan cokta olmadıysa sorun yoktur canım:)
ben de dün otobüsteyken ani bi frenle bi anda önümde oturanın koltuguna tutundum o korku bile yetti valla ani hareket yapmamaya okdr dikkat ediyoruz birden öne uçunca karnım ara ara sancılandı ama çok şükür hiçbiyere çarpmadım bebişde korktu herhalde o andan itibaren bolca hareketli ben iyiyim dercesinee :):)

canım ben bundan aldım fiyatı baya uygunmuş şuan bence kaçırma ama +3ay diyor :S
ben 0/3ay aldım ztn emzik büyük bide küçük boyunu almazsan hemen veremezsin sanırım yeni doğan için başka bi emzik daha gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…