Birşey demedi öyle çıkabilir adetine göre doğum olur yabi bu herkeste aynı olmaz nezaman gelisimini tamamlarsa ozaman olurdediOzaman ölcumlerde bir hata var sanirim. Kiloya falan takilmadim da 4 hafta ileri cikmasi normal degil. Doktorunuz daha iyi bilir tabi.
Ya bende kararsızım ama galiba bunu alacağım. Bide resimde açık duruyor rengi ama ben bunu haftasonu bi mağazada gördüm bedeni olsa alacaktım aynı fiyattı ama en azından kargo parası ödemezdim. Gerçek rengi bi ton daha koyu. Kumaşıda yazlık güzel kumaştı S bedendi. Sanırım bana doğumdan sonra M bile olmaz. L almayı düşünüyorum
Brn defalarca yaptim benden alinmadi kuzum ama bu happymom sayfasında yazanlar vardi orda gormustum bende almaktan vazgeçmiştim su dogum cantasi icin kese alicaktim ama kumas istemiyordum orda vardi almamistim keske alsaydim simdi alsam anca doguma gelir saniyorum
Ya ilk onceligim boyle fermuarli falan oluyorya su gecirmez onlardan aslinda bulamazsam bende terziye diktirecegim.. ben sonrasinda hem bakim cantasinda hem tatillerde kendimiz icin kullaniriz diye tul istemedim ama suan tulde olabilir diyorumCanım Ben de keselerimi kendim diktim tül perde kumasiñdan ince değil çok kalın da değil ağızlarına kurdale geçirip buzucem . Istersen öyle basit bir şey terziye bile versen diker boy boy . Arkadasim da kullanmıştı hastanede baya işini görmüştü
Terzi merzi halledicem onu bir sekilde ya bekleyemem 20 günHızlı gönderi ile gelebilir en fazla 20 gün sürer
Ben aldim kullanmasa da hic açmadan ihtiyac sahibi birine veririm artik 2li ya birini denerim digerini acmam kullanmazsaBir arkadaşm emzikli uyku arkadaşı almış bana ben de onu deniycem tutarsa hemen isterim emziği diye düşündüm
Ben de bunu ve snoppyli olani beğenmistimYa bende kararsızım ama galiba bunu alacağım. Bide resimde açık duruyor rengi ama ben bunu haftasonu bi mağazada gördüm bedeni olsa alacaktım aynı fiyattı ama en azından kargo parası ödemezdim. Gerçek rengi bi ton daha koyu. Kumaşıda yazlık güzel kumaştı S bedendi. Sanırım bana doğumdan sonra M bile olmaz. L almayı düşünüyorum
Firmaya sordursan bulurlar yada yardimci olurlar diye dusunuyorumBenim ilk bebeğimin arabası bu model di baya kullandığım halde yepyeni duruyor almayı düşünmüyorum arabayı alırken pusetini hiç görmedim satıcıda göstermedi sanırım hatırlamıyorum benim ayrıca pusetim var ama arabaya uyumlu olmadığından travel kullanamıycam cihocconun Bayada eski Modeli acaba pusetini bulabilirmiyim ki chicco ya sordursam mı nereye baksam
İnşallah bulurlar canım geçen internette gezinirken farkettim travel olduğunuFirmaya sordursan bulurlar yada yardimci olurlar diye dusunuyorum
Cok eski bir model degilse belli bir meblag karsiliginda gonderirler benceİnşallah bulurlar canım geçen internette gezinirken farkettim travel olduğunu
Yaaa cok güzel güle güle kullanin kullanalim insallah hepimiz uyku seti vs ne zaman yerlestirmeyi dusunuyorsunuz ? Yikamayi falan yaptinizmi merak ettim ?bizimde bugün mobilyalarımız geldi cibinliği yanlış getirmişler takamadılar onu da 1 hafta 10 güne getireceklermiş. küçük beşik çkınca şifonyeri cam önüne koyup daha geniş yaparım odayı diyorum bakalım artıkkbir tek perdesi kaldı bellki avize de alırım
Canim gecen bir video izledim bir uzman amlatiyor bazi bebekler korkuya cok fazla hareketle bazilarida hareket etmeyerek sinerek tepki verirmis demekki korkmus yavrumHareketlerini hiisediyorsan ve agrın falan cokta olmadıysa sorun yoktur canım:)
ben de dün otobüsteyken ani bi frenle bi anda önümde oturanın koltuguna tutundum o korku bile yetti valla ani hareket yapmamaya okdr dikkat ediyoruz birden öne uçunca karnım ara ara sancılandı ama çok şükür hiçbiyere çarpmadım bebişde korktu herhalde o andan itibaren bolca hareketli ben iyiyim dercesinee :):)
ZeBirşey demedi öyle çıkabilir adetine göre doğum olur yabi bu herkeste aynı olmaz nezaman gelisimini tamamlarsa ozaman olurdedi
Kuzum 4 hafta onde cikmasi normal bir durum degil yalniz benim arkadasimin iki hafta ondeydi diyet yapiyordu mesela fazla kilolu olunca bile bebek gobek cevresi haftasindan cok buyuk cikiyor onu bile sıkıntı ediyorlar mesela bence ya baska bir doktora daha gorun yada bu konuyu doktorunla bir konus bu kadar fark nasil oluyor diyeBirşey demedi öyle çıkabilir adetine göre doğum olur yabi bu herkeste aynı olmaz nezaman gelisimini tamamlarsa ozaman olurdedi
onları almadım işte denemek için bir kaç marka alıcam hatta yarın bime gelicek 40lı 12 tl bi denemek istiyorum sonuçta primaya da sızdırıyor diyen var diğerlerine de sızdırmıyo pişik yapmıyo diyen birazda çocukla alakalı sanıyorm bide nasıl alışırsa öyle gider zaten benim gibi cildi hassas olursa en pahalı bez bile pişik yaparIslak mendil ve bezde aldinmi merak ettim ?
saol canımçanta çok güzel canım güle güle kullanben de rüyalarımda doğum fln yapıyorum ama hangi haftadaysam şuan o haftada doğmuş oluyor ama bebek normal gayet alıyorum emziriyorum fln. ama ilginci kız bebek doğuyor hep
bende sinir hastası gibi dolanıyorum evde biri bir şey desin zaten takan bir insandım ama içime çok atardım şimdi içimde tutamıyorumBende de sinir var herseye herkese cok cabuk parliyorum bazen yataktan sinirli bile kalktigim oluyor saka gibi kendimi frenliyorum bir sure sonra geciyor tam zamanlari ama heralde dimi bunlarin
sorma canım ya Allah tan biri yer vermişti de oturuyordum ayaktakilerin hepsi yere düştü ben kendimi korusam bile biri illa karnıma denk gelirdi yani saglam bi frendi :SCanim gecen bir video izledim bir uzman amlatiyor bazi bebekler korkuya cok fazla hareketle bazilarida hareket etmeyerek sinerek tepki verirmis demekki korkmus yavrumo ani fren soforu de Allah bildigi gibi yapsin insan tasimiyorlar sanki
Evet canım bu haftalarda genelde dönmüş oluyolar ama geç dönende oluyor tabiHayır hiç bişey demedi bana dönmesi mi gerekiyo simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?