2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

ben de o sayfaya bakınca en çok bu modeli begendim ama üstü tişört ve sabahlık emzirmek için uygun degil diye vazgectim canım normal bi pijama takımı olarak gayet güzel ama orası ayrı :)

Benim ilk bebeğimin arabası bu model di baya kullandığım halde yepyeni duruyor almayı düşünmüyorum arabayı alırken pusetini hiç görmedim satıcıda göstermedi sanırım hatırlamıyorum benim ayrıca pusetim var ama arabaya uyumlu olmadığından travel kullanamıycam cihocconun Bayada eski Modeli acaba pusetini bulabilirmiyim ki chicco ya sordursam mı nereye baksam

Eklentiler

• 4D921D0A-04C5-4050-8D45-A24E880D8094.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 39

Canım Ben de keselerimi kendim diktim tül perde kumasiñdan ince değil çok kalın da değil ağızlarına kurdale geçirip buzucem . Istersen öyle basit bir şey terziye bile versen diker boy boy . Arkadasim da kullanmıştı hastanede baya işini görmüştü

Ya ilk onceligim boyle fermuarli falan oluyorya su gecirmez onlardan aslinda bulamazsam bende terziye diktirecegim.. ben sonrasinda hem bakim cantasinda hem tatillerde kendimiz icin kullaniriz diye tul istemedim ama suan tulde olabilir diyorum

Ben de bunu ve snoppyli olani beğenmistim m alirim diyordum ben kac kilosun sormasi ayip olmazsa rengi koyu olsada guzel takim bence sık duruyor

Firmaya sordursan bulurlar yada yardimci olurlar diye dusunuyorum

Yaaa cok güzel güle güle kullanin kullanalim insallah hepimiz uyku seti vs ne zaman yerlestirmeyi dusunuyorsunuz ? Yikamayi falan yaptinizmi merak ettim ?

Canim gecen bir video izledim bir uzman amlatiyor bazi bebekler korkuya cok fazla hareketle bazilarida hareket etmeyerek sinerek tepki verirmis demekki korkmus yavrum o ani fren soforu de Allah bildigi gibi yapsin insan tasimiyorlar sanki

Birşey demedi öyle çıkabilir adetine göre doğum olur yabi bu herkeste aynı olmaz nezaman gelisimini tamamlarsa ozaman olurdedi
Ze
Birşey demedi öyle çıkabilir adetine göre doğum olur yabi bu herkeste aynı olmaz nezaman gelisimini tamamlarsa ozaman olurdedi
Kuzum 4 hafta onde cikmasi normal bir durum degil yalniz benim arkadasimin iki hafta ondeydi diyet yapiyordu mesela fazla kilolu olunca bile bebek gobek cevresi haftasindan cok buyuk cikiyor onu bile sıkıntı ediyorlar mesela bence ya baska bir doktora daha gorun yada bu konuyu doktorunla bir konus bu kadar fark nasil oluyor diye bence de olcumlerde hata vardır diye dusunuyorum

Islak mendil ve bezde aldinmi merak ettim ?
onları almadım işte denemek için bir kaç marka alıcam hatta yarın bime gelicek 40lı 12 tl bi denemek istiyorum sonuçta primaya da sızdırıyor diyen var diğerlerine de sızdırmıyo pişik yapmıyo diyen birazda çocukla alakalı sanıyorm bide nasıl alışırsa öyle gider zaten benim gibi cildi hassas olursa en pahalı bez bile pişik yapar her şey alerji yapardı bana hala adet olduğum zamanlarda pişik olurdum onun dışında gene bimin kendi markası granül sabun ıslak mendil pamuk birer tane de onlardan alıcak yarın bide sleepy bulundururum duruma göre

saol canım bende erkek bebek görüyordum hep bu aralar kıza döndü geçen karnıma telefon flaşıyla bakıyorduk bebek görünüyordu simsiyah saçlı tombik yanaklı bembeyaz bir şey

Bende de sinir var herseye herkese cok cabuk parliyorum bazen yataktan sinirli bile kalktigim oluyor saka gibi kendimi frenliyorum bir sure sonra geciyor tam zamanlari ama heralde dimi bunlarin
bende sinir hastası gibi dolanıyorum evde biri bir şey desin zaten takan bir insandım ama içime çok atardım şimdi içimde tutamıyorum

Canim gecen bir video izledim bir uzman amlatiyor bazi bebekler korkuya cok fazla hareketle bazilarida hareket etmeyerek sinerek tepki verirmis demekki korkmus yavrum o ani fren soforu de Allah bildigi gibi yapsin insan tasimiyorlar sanki
sorma canım ya Allah tan biri yer vermişti de oturuyordum ayaktakilerin hepsi yere düştü ben kendimi korusam bile biri illa karnıma denk gelirdi yani saglam bi frendi :S
Korktuu gerçekten onu hissettim çünkü hemen başladı tekmelere kıyamam ben ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…