2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya ilk onceligim boyle fermuarli falan oluyorya su gecirmez onlardan aslinda bulamazsam bende terziye diktirecegim.. ben sonrasinda hem bakim cantasinda hem tatillerde kendimiz icin kullaniriz diye tul istemedim ama suan tulde olabilir diyorum
Ben direk marketten büyük kilitli buzdolabı poşetleri oluyor ya onlara koymayı düşünüyorum bebeğin kıyafetini takım takım ayırıp

Ben korkunca bizim oglanda oyle tepki veriyor birde yuksek sesten cok rahatsiz oluyor bizimki neyse kazasiz belasiz atlatmissin cok sükür

Benim bir arkadaşım e bebekten kızıma uyku arkadaşı almış ucunda emzik var. Ucu buna benziyor,önce onu deniycem. Tutarsa zaten gğzel bir tane hemen alırım . Umudum ypk tutacağından

Evet bime yarın yine baya birsey geliyor ben sadece biberon temizleyiciyi alcam ama ordan bez icin sleppy dusunuyorum ben indirimde yakaladığım ilk fırsatta alcam islak mendil uni baby dusunuyorum onada indirim bekliyorum deterjan roxy alacagim pamugu babyjem almistim e bebek indirimden onu denicem

Onu yapanda var evet ama ben fermuarlilardan istiyorum daha sonrada cok kullanisli olur benim icin
bizim öyle çok biryerlere gitme olayımız olmadığı için öyle düşündüm ben görmüştüm mantıklı geldi kirlenenide direk poşetin içine koyarım

evet bende alıp bi deneyim dedm sleepy de alıcam zaten çoğu ondan memnun

bizim öyle çok biryerlere gitme olayımız olmadığı için öyle düşündüm ben görmüştüm mantıklı geldi kirlenenide direk poşetin içine koyarım
Benim uyku setinin icinde kirli poseti var onu yanıma alcam bebegin kirlenenleri ona koyacagim kendim icinde birsey alirim artik kendi hazirliginizda bittimi peki

Benim uyku setinin icinde kirli poseti var onu yanıma alcam bebegin kirlenenleri ona koyacagim kendim icinde birsey alirim artik kendi hazirliginizda bittimi peki
ben kendine pek hazırlık yapmadım valla ya bi gecelik alıcam normal bitane bide anane geceliğim var geniş geniş giyerim doğumda

Gogus kremi kalkan korse falan hicbirini almayacakmisin bende daha almadim bunlari
göğüs kalkanı plastik olanlardan aldım bekliyorum gelicek korse de almıştım bitane lastik gibi cırtlı olanlardan zaten fazla göbeğim çıkmadı doğumdan sonra eski halime dönerim hemen gibime geliyor kremede bakıcam doğumdan sonra duruma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…