Ben direk marketten büyük kilitli buzdolabı poşetleri oluyor ya onlara koymayı düşünüyorum bebeğin kıyafetini takım takım ayırıpYa ilk onceligim boyle fermuarli falan oluyorya su gecirmez onlardan aslinda bulamazsam bende terziye diktirecegim.. ben sonrasinda hem bakim cantasinda hem tatillerde kendimiz icin kullaniriz diye tul istemedim ama suan tulde olabilir diyorum
Ben ultra soft aldım canım fiyatı iyiymiş ama işte bebekler bunu almıyomuş genelde öyle diyolarPhilips Avent +3 Ay Soothie Scf194/05 Kız Fiyatı
Philips Avent +3 Ay Soothie Scf194/05 Kız en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Alsam mı kararsızım kızlar ? Bu mu ultra soft mu ?
Onu yapanda var evetBen direk marketten büyük kilitli buzdolabı poşetleri oluyor ya onlara koymayı düşünüyorum bebeğin kıyafetini takım takım ayırıp
Ben korkunca bizim oglanda oyle tepki veriyor birde yuksek sesten cok rahatsiz oluyor bizimkisorma canım ya Allah tan biri yer vermişti de oturuyordum ayaktakilerin hepsi yere düştü ben kendimi korusam bile biri illa karnıma denk gelirdi yani saglam bi frendi :S
Korktuu gerçekten onu hissettim çünkü hemen başladı tekmelere kıyamam ben ona
Ben hicbirseyi tutamiyorum icimde filtrem kalkti resmen aynenbende sinir hastası gibi dolanıyorum evde biri bir şey desin zaten takan bir insandım ama içime çok atardım şimdi içimde tutamıyorum
Benim bir arkadaşım e bebekten kızıma uyku arkadaşı almış ucunda emzik var. Ucu buna benziyor,önce onu deniycem. Tutarsa zaten gğzel bir tane hemen alırım . Umudum ypk tutacağındancanım ben bundan aldım fiyatı baya uygunmuş şuan bence kaçırma ama +3ay diyor :S
ben 0/3ay aldım ztn emzik büyük bide küçük boyunu almazsan hemen veremezsin sanırım yeni doğan için başka bi emzik daha gerekebilir.
Evet bime yarın yine baya birsey geliyor ben sadece biberon temizleyiciyi alcam ama ordan bez icin sleppy dusunuyorum ben indirimde yakaladığım ilk fırsatta alcamonları almadım işte denemek için bir kaç marka alıcam hatta yarın bime gelicek 40lı 12 tl bi denemek istiyorum sonuçta primaya da sızdırıyor diyen var diğerlerine de sızdırmıyo pişik yapmıyo diyen birazda çocukla alakalı sanıyorm bide nasıl alışırsa öyle gider zaten benim gibi cildi hassas olursa en pahalı bez bile pişik yaparher şey alerji yapardı bana hala adet olduğum zamanlarda pişik olurdum onun dışında gene bimin kendi markası granül sabun ıslak mendil pamuk birer tane de onlardan alıcak yarın bide sleepy bulundururum duruma göre
bizim öyle çok biryerlere gitme olayımız olmadığı için öyle düşündüm ben görmüştüm mantıklı geldiOnu yapanda var evetama ben fermuarlilardan istiyorum daha sonrada cok kullanisli olur benim icin
Tamam ben bi bakayım ben kendim diktireyim diyorum vallaBavul ici duzenleyici diye geciyor canim adiacikcasi bunlar baya isimi görur sonrasinda da rahatlikla kullanirim gibi bilemedim ama
evet bende alıp bi deneyim dedm sleepy de alıcam zaten çoğu ondan memnunEvet bime yarın yine baya birsey geliyor ben sadece biberon temizleyiciyi alcam ama ordan bez icin sleppy dusunuyorum ben indirimde yakaladığım ilk fırsatta alcamislak mendil uni baby dusunuyorum onada indirim bekliyorum deterjan roxy alacagim pamugu babyjem almistim e bebek indirimden onu denicem
Tutar inş ya yardımcı oluyormuş bayaBen aldim kullanmasa da hic açmadan ihtiyac sahibi birine veririm artik 2li ya birini denerim digerini acmam kullanmazsa
Benim uyku setinin icinde kirli poseti var onu yanıma alcam bebegin kirlenenleri ona koyacagim kendim icinde birsey alirim artikbizim öyle çok biryerlere gitme olayımız olmadığı için öyle düşündüm ben görmüştüm mantıklı geldikirlenenide direk poşetin içine koyarım
Umarim tutar ya artik 300 sefer falan israrla denicemTutar inş ya yardımcı oluyormuş baya
ben kendine pek hazırlık yapmadım valla ya bi gecelik alıcam normal bitane bide anane geceliğim var geniş geniş giyerim doğumdaBenim uyku setinin icinde kirli poseti var onu yanıma alcam bebegin kirlenenleri ona koyacagim kendim icinde birsey alirim artikkendi hazirliginizda bittimi peki
Ben de öyle yapıcamBen direk marketten büyük kilitli buzdolabı poşetleri oluyor ya onlara koymayı düşünüyorum bebeğin kıyafetini takım takım ayırıp
Cok kararsizim o konuda yaTamam ben bi bakayım ben kendim diktireyim diyorum valla
Soft da iyimiş air deBen ultra soft aldım canım fiyatı iyiymiş ama işte bebekler bunu almıyomuş genelde öyle diyolar
Gogus kremi kalkan korse falan hicbirini almayacakmisinben kendine pek hazırlık yapmadım valla ya bi gecelik alıcam normal bitane bide anane geceliğim var geniş geniş giyerim doğumda
Modelini beğen illa diken olurCok kararsizim o konuda ya
göğüs kalkanı plastik olanlardan aldım bekliyorum gelicek korse de almıştım bitane lastik gibi cırtlı olanlardan zaten fazla göbeğim çıkmadı doğumdan sonra eski halime dönerim hemen gibime geliyor kremede bakıcam doğumdan sonra duruma göreGogus kremi kalkan korse falan hicbirini almayacakmisinbende daha almadim bunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?