Kızlar bişey sorucam size ;şimdi Doğuma giderken lohusa geceliği alsak ,pijama takımlarını da normal bedenimizde alsak olurmu ki acaba,ben şu anda 36 beden giyiyorum mesela ,36 beden alsam takımları ,sonuçta tamam az da olsa karnımız kalacak ama ,çok da büyük olmayacak diye düşünüyorum
göğüs kalkanı plastik olanlardan aldım bekliyorum gelicek korse de almıştım bitane lastik gibi cırtlı olanlardan zaten fazla göbeğim çıkmadı doğumdan sonra eski halime dönerim hemen gibime geliyor kremede bakıcam doğumdan sonra duruma göre
Eee almissin ya herseyini masallah ben cok kilo aldim korseyi iyi birsey alacagim yoksa kesin sarkarim bunu soluyorum ama bakma hala 1 oturusta 1 ekmek yiyorum popoya da korse varmi acaba oda baglasan durmayacak kivama geldi cünkü
Eee almissin ya herseyini masallah ben cok kilo aldim korseyi iyi birsey alacagim yoksa kesin sarkarim bunu soluyorum ama bakma hala 1 oturusta 1 ekmek yiyorum popoya da korse varmi acaba oda baglasan durmayacak kivama geldi cünkü
aynen aldım aldım göğüs pompası falan hiç almadım gerek görmem umarım evdeyim bide ebenin anlattığına göre elle bile sağılıyormuş tabi nasıl sağılır elle saatlerce bilmem ama çok şişerse sağmak lazımmış mastit olmamak için olmadı pratik bir şey alırım onu da ay az kaldı şaka maka valla camım öyle bir söylüyorsun ki insanın yiyesi geliyor zaten severek yediğin belli ama tabi biraz kıssan iyi olur
Kızlar bişey sorucam size ;şimdi Doğuma giderken lohusa geceliği alsak ,pijama takımlarını da normal bedenimizde alsak olurmu ki acaba,ben şu anda 36 beden giyiyorum mesela ,36 beden alsam takımları ,sonuçta tamam az da olsa karnımız kalacak ama ,çok da büyük olmayacak diye düşünüyorum
Ben doğum sonrası giymeye normal pijamalarımdan götürücem çok küçük olmuyor zaten pijamalar şu an bile oluyorlar çoğu kıyafetimi de giyebiliyorum zaten
İlk doğumda m almıştım normalde de m giyiyordum. 64 ile hamile kalmıştım eve döndüğümde 68 kiloydum ama olmuştu yani aldığım takım, şimdi yine kendi bedenimde alacağım, bi tane L takım almıştım mesela şu anki halimle bile büyük hala
Yaaa cok güzel güle güle kullanin kullanalim insallah hepimiz uyku seti vs ne zaman yerlestirmeyi dusunuyorsunuz ? Yikamayi falan yaptinizmi merak ettim ?
Yok canım daha yapmadım 2-3 haftaya sereriz zaten daha yatak almadık biraz havalansın mobilyalar kıyafetleri ve nevresimleri beraber yıkar ütüler sererz diyorum
Ben small aldm hepsini bol gibi bile geldi normalde xs fln giyiyordm xs olsa onu da alırdm, satıcı şey dedi 6. Ay göbeğin gibi düşün dedi ama zaten göbek kısımları bol benimde omuzlar dar göğüsler küçük small rahat olur o yüzden
bizimde bugün mobilyalarımız geldi cibinliği yanlış getirmişler takamadılar onu da 1 hafta 10 güne getireceklermiş. küçük beşik çkınca şifonyeri cam önüne koyup daha geniş yaparım odayı diyorum bakalım artıkk bir tek perdesi kaldı bellki avize de alırım
Ayy herşeyimiz aynı ben de bunlardan alıyorum anca bi ay sonra falan çok güzeller güle güle kullan canım. Ne güzel herşeyini yerleştirirsin düzene girer. Benim bi oda yığıldı girilecek gibi değil
Kıyamam sana da ya ben bugün kendimi sürekli meşgul etmeye çalıştım. Bişeyler düşünüp de yine ağlamayayım diye sanki işe yaradı ama çok yoruldum bu sefer de belim koptu evde iş yapmaktan ya
Ayy herşeyimiz aynı ben de bunlardan alıyorum anca bi ay sonra falan çok güzeller güle güle kullan canım. Ne güzel herşeyini yerleştirirsin düzene girer. Benim bi oda yığıldı girilecek gibi değil
Güle güle kullanalm inşallah canım :) benimde odada boydan boya dolap var dolap almadım o yüzden ben de . Her şey dolapta duruyor yıkama ütüleme yerleştirme işleri kaldı işte