Sonuçları hastaneyi arayarak öğrendiğim için değerleri tam bilmiyorum canım ama şeker yok dedi tatlıdan uzak dur yine de dedi. Çoğu gitti kalan kısmınıda hayırlıca atlatıp kucağımıza alırız inşallah kuzucukları sağlıklıcaMerhaba banada doktor biraz fazla dedi şeker yükleme istedi ben yaptırmadım senin ölçümlerin ne kadar acaba? Birde Benin doktor karbonhidrat tan uzak dur dedi
Taşınmak çok zor valla ev konusunda çok şansızımdır 7 senelik evliliğimde 5 tane ev değiştirdim çok iyi bilirim oğlum 1 yaşında bile yoktu taşındığımda çok çok zorlandım kendimi yormadan yavaş yavaş yap bende doğum çantamı hazırladım mı içim tamamen rahat olacakinşallah canım satıcıdan mıı kargodan mıı benim baya uzun sürdü vergi falan diyorlardı almadılar ona da sevindimbenimde eksiğim kalmadı şükür ya artık gördükçe bebeğe ufak tefek badi falan alırım bide kendime gecelik almam lazım bebeğin kıyafetlerini falan da ütüleyip koysam şu doğum çantamı hazırlasam iyi olacak taşınırız diye elim hiç bir işe gitmiyor
Ben kendi bedenimde aldim ayni mantikla dusunup ama cok dar geldi popom falanda var benim ama sadece gobegin varsa dusunebilirsin ama benim gibi popo basen goguslerden de aldiysan buyuk almani tavsiye ederim. Gobek.inerde popo vsnin gitmesi uzun sürerKızlar bişey sorucam size ;şimdi Doğuma giderken lohusa geceliği alsak ,pijama takımlarını da normal bedenimizde alsak olurmu ki acaba,ben şu anda 36 beden giyiyorum mesela ,36 beden alsam takımları ,sonuçta tamam az da olsa karnımız kalacak ama ,çok da büyük olmayacak diye düşünüyorum
ah bide ev bulabilirsek evler felaket çok sıkıntı şu araTaşınmak çok zor valla ev konusunda çok şansızımdır 7 senelik evliliğimde 5 tane ev değiştirdim çok iyi bilirim oğlum 1 yaşında bile yoktu taşındığımda çok çok zorlandım kendimi yormadan yavaş yavaş yap bende doğum çantamı hazırladım mı içim tamamen rahat olacak
Deneyeceksin yani o zaman mutlaka yazBana da öyle geliyor canımben yıkar da parçalarsam yazarım size
Civilimde indirimde kraft yatak gormustum cok oneriliyormus bu bir bak istersenYok canım daha yapmadım 2-3 haftaya sereriz zaten daha yatak almadık biraz havalansın mobilyalar kıyafetleri ve nevresimleri beraber yıkar ütüler sererz diyorum
Ben small aldm hepsini bol gibi bile geldi normalde xs fln giyiyordm xs olsa onu da alırdm, satıcı şey dedi 6. Ay göbeğin gibi düşün dedi ama zaten göbek kısımları bol benimde omuzlar dar göğüsler küçük small rahat olur o yüzden
Bide o sıkıntı war ev bulmak ayrı bi.dert zaten Allah kolaylık wersin inş içine sinen düzgğn bi ev bulursun en kısa zamandaah bide ev bulabilirsek evler felaket çok sıkıntı şu arabakalım nasıl olucak bi düzen olsa her şeyi rahat rahat yapıcamda yok
inşallah ya çokta küçük bi yerde oturuyoruz 3 5 ilan anca oluyor onlar da ev değilBide o sıkıntı war ev bulmak ayrı bi.dert zaten Allah kolaylık wersin inş içine sinen düzgğn bi ev bulursun en kısa zamanda
Ben hamilelikten once de cok yerdim ve kilo almazdim hic o donemlerden aliskanlik ama evet her ogunde bir ekmek yersem ne olurum.bilmiyorumaynen aldım aldım göğüs pompası falan hiç almadım gerek görmem umarım evdeyim bide ebenin anlattığına göre elle bile sağılıyormuş tabi nasıl sağılır elle saatlerce bilmemama çok şişerse sağmak lazımmış mastit olmamak için olmadı pratik bir şey alırım onu da ay az kaldı şaka maka valla camım öyle bir söylüyorsun ki insanın yiyesi geliyor zaten severek yediğin belli ama tabi biraz kıssan iyi olur
Ben de 64üm59 kiloyla başladım 70 kiloyum şuano yüzden L anca olur diye düşünüyorum doğumdan sonra
Göbek var sadece bende ,bayan göbek olarak ilerliyoruzBen kendi bedenimde aldim ayni mantikla dusunup ama cok dar geldi popom falanda var benim ama sadece gobegin varsa dusunebilirsin ama benim gibi popo basen goguslerden de aldiysan buyuk almani tavsiye ederim. Gobek.inerde popo vsnin gitmesi uzun sürer
Bizim yeğen de hiç tutmadiBenim arkadaşım bugün anlatıyor da 5 çeşit fiyatı da iyi olan Emzik almışlar hep hüsranyeğenlerim de öyleydi
ekmekde kola çikolata gibi bağımlılık yapıyı zaten bi alışınca onsuz doymuyo insan hamilelikte metabolizma yavaşlıyormuş muhtemelen onun da etkisi var doğumdan sonra erir gidersin bence sen ama ekmeği azalt bebeğe de faydası yok zatenBen hamilelikten once de cok yerdim ve kilo almazdim hic o donemlerden aliskanlik ama evet her ogunde bir ekmek yersem ne olurum.bilmiyorumpompa bende almayacagim listeme de yazmamistim zaten cok ihtiyac duyarsam dogumdan sonra alirim diyorum yada kiralarim hastanelerden
Eskisi gibi cok hareketli de olamiyorumekmekde kola çikolata gibi bağımlılık yapıyı zaten bi alışınca onsuz doymuyo insan hamilelikte metabolizma yavaşlıyormuş muhtemelen onun da etkisi var doğumdan sonra erir gidersin bence sen ama ekmeği azalt bebeğe de faydası yok zatenaynen bazı şeyler de duruma göre alınacak şeyler o yüzden bakalım
Ozaman kendi bedeninde al canim iniyormus o cünküGöbek var sadece bende ,bayan göbek olarak ilerliyoruz
Nw acelen var erken mi doğurmayı pilanlıyorsunTerzi merzi halledicem onu bir sekilde ya bekleyemem 20 gün
evet sigara kan akışını falan da hızlandırıyor ya bide tabi insanın ağzı boş durmuyor onun sıkıntısına bende içiyordum ama bırakınca dahi hiiç kilo almamıştım sanırım ben yemeyi çok sevmiyorumEskisi gibi cok hareketli de olamiyorumee sigarayi birakmak zaten +5kilo katıyor sigara bagirsaklari calistiriyor cünkü ama ekmegi azaltmam lazim evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?